Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• AB Våtrums BT

52 omdömen
    ELENA M
    ELENA M: Vi är mycket nöjda med vår tvättstuga. De är proffsiga och trevliga. Rekommenderar!
  • Anna-kari K
    Anna-kari K: Vi fick hjälp med att reparera och mura om vår grundplatta under huset. Vi fick snabbt svar, besök med underökning och efter det offert. Slutarbetet är vi mycket nöjda med. Pålitlit och flexibelt. Vi är mycket nöjda med kontakt, bemötande och arbete. Att rekommendera!!
  • Svensk Byggsolution AB

28 omdömen
    Qazi Syed Wajahat A
    Qazi Syed Wajahat A: De är fantastiska och otroligt bra. De byggde ett helt nytt badrum och ett kokvrå i ett mycket utmanande och trångt utrymme. Högsta kvalitet, bästa kommunikationen och efterservicen. Rekommenderas starkt.
  • Nedstedt Byggtjänst - Vi utför alla typer av byggarbeten och renoveringar.
    Jan W
    Jan W: Jag uppskattar hantverkare som man kan prata med och diskutera steg för steg hur man löser de frågor som uppkommer, och precis det har Nedstedt varit: tillmötesgående, lösningsorienterade, pålitliga och lätta att prata med. Rekommenderar starkt.
  • Vi på CM Construction gör din dröm till verklighet! Oavsett byggprojekt kan vår firma lösa dina önskemål. Kontakta oss.
    Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Vi gjorde en tillbyggnad om 35 kvm om 3 våningar på vårt hus från 1919 i tidstypisk stil. Jag är en mycket noggrann person som vet hur jag vill ha det. Det är få byggbolag som lyssnar så noga på kunden som jag uppfattar att CM gör. Mitt hus är kulturmärkt och allt var special. Vi gjorde allt ifrån stålkonstuktioner, platsbyggda trappor, skutdörrar, specialmaterial för golv, listverk i badrum och mycket mer. Supersnygg finish och jättebra team. Vi hade en ansvarig på plats dagligen och så fort jag hade frågor kom ägaren ut och gick igenom bygget. Vi var klara på dagen- Mycket imponerad!
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Novator Bygg AB

77 omdömen
    Välkommen till Novator Bygg AB! Av oss kan du få hjälp med allt från altanbyggen till totalentreprenader eller snickerier. Självklart har du alltid säkerhet och garanti!
  • Badrumsstudio

29 omdömen
    Lisbeth S
    Lisbeth S: Tacksam för tips och hjälp att beställa inredning till vårt badrum. Lisbeth
  • Hör gärna av dig till oss om du har något du tycker borde förbättras! Vi kommer gärna ut till dig och kan då göra en uppskattning av hur lång tid arbetet kommer att ta, samt ungefär vad det kommer ...
    Oskar W
    Oskar W: Jag har nyttjat bolaget för ombyggnation av trapp, ommålning av mitt hus samt vissa el-arbeten. Jag har uppskattat det utförda arbetet, trevligt och professionellt bemötande av de hantverkare som utfört arbetet samt klara och tydliga offerter. Sammantaget känner jag att de utför ett bra hantverk och inger förtroende. Jag kommer fortsätta att nyttja dem när jag behöver hjälp.
  • Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med bra service, ett bra utfört arbete och till ett lägre pris än våra konkurrenter. Välkomna!
    Daniel B
    Daniel B: Det här är andra gången jag köper deras tjänster (lägenhet och villa) och för andra gången nöjd från start till mål. Trevligt bemötande, konsultativa och seriösa. Plattsättaren/och övriga arbetade mycket noggrant och de höll tidsplanen. Dialogen gick med projektledaren som var bra i återkopplingarna. Jag kan varmt rekommendera Badrumsfixaren. Resultatet - grymt snyggt!
  • One Punch AB

44 omdömen
    Mohammad M
    Mohammad M: Snabbt, professionellt och prisvärt.
  • JB Bad & Bygg AB

30 omdömen
    Jessica C
    Jessica C: Trevligt och kunnigt intryck. Väl genomförd och prisvärd renovering av gästtoalett. Det tog knappt 8 dagar och allt flöt på fint med hantverkarna på plats. Väldigt fint slutresultat! Anlitar dem gärna igen.
  • Josefin J
    Josefin J: Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
  • Jennie F
    Jennie F: Badrumsdax har renoverat tre badrum hos oss, det första gjordes 2019. Vi är mycket nöjda med alla tre. Det är ordning och reda och de håller vad de lovar. Rekommenderas varmt!
  • Hanna H
    Hanna H: Anlitade VNP för badrumsrenovering samt ombyggnad av kök i min lägenhet. Mycket nöjd med resultatet och inte minst den trevliga personalen, däribland arbetsledaren Valentin. De höll både Tidplan och budget vilket inte är en självklarhet bland byggfirmor!! Rekommenderas varmt 👍🏼
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • Zeke B
    Zeke B: Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri. KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
  • Anneli J
    Anneli J: Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
  • JB Bad & Bygg AB
    JB Bad & Bygg AB: Vi har samarbetat med Dahlkar ett tag, professionella och alltid mån om detaljer och bästa lösning. Enkla att ha med att göra , solklar femma !
  • Charlotte N
    Charlotte N: Vi är otroligt nöjda med Badrumsverket och Micke! Från dag ett har de varit hjälpsamma, proffsiga, noggranna och enkla att ha att göra med och få kontakt med. Vi gjorde en total renovering av vårt badrum och resultatet blev till och med bättre än vi hade kunnat tro! Under processens gång uppstod lite oförutsedda problem men Micke och hans kollegor löste allting proffsigt och smidigt och hade konstant kontakt med oss för att uppdatera om vad som skedde. Vi är som sagt otroligt nöjda och rekommenderar varmt Badrumsverket, vi kommer garanterar att använda oss av dem i framtiden med!
  • ANN-CHRISTINE Ö
    ANN-CHRISTINE Ö: Vasilbygg renoverade våra bad- och duschrum samt bytte golvbrunnar och alla rör. De skötte allt bra och vi är mycket nöjda med resultatet. Det blev snyggt och prydligt men räkna med att renoveringen tar längre tid än vad som utlovats men hellre det och att det blir bra 😊
  • Christina O
    Christina O: Sammlands hjälpte oss med renovering av ett badrum. Det gamla revs och ett helt nytt sattes på plats. Resultatet blev precis som önskat och allt gick smidigt från att nyckeln överlämnades till att jobbet var klart.
  • För oss är alla kunder lika viktiga och vi utför både små och stora byggentreprenader. Välkommen!
    Caroline S
    Caroline S: Likana Bygg & Platt får de varmaste rekommendationer av mig. Med framförhållning, noggrannhet, ödmjukhet och lång erfarenhet levererade de proffessionalitet och service ut i fingerspetsarna. Om ni funderar på att renovera er lägenhet: anlita dem! Ni kommer inte att bli besvikna.
123456...13