Renovera badrum i Stockholms län

Sugen på en uppgradering i badrummet? Nytt kakel, ny fräsch dusch eller kanske ett badkar med lejonfötter? Ska du renovera badrum i Stockholms län finns det massor med möjligheter!

Att renovera badrum kan vara lite trixigt eftersom det gärna ska vara rätt lutning på golvet, vattentätt och det är mycket vatten och el på samma ställe som inte bör komma i kontakt med varandra. Det krävs erfarenhet, kunskap och yrkesskicklighet för att få till det precis rätt och därför kan det vara smart att anlita “någon som kan” just när det kommer till badrumsrenoveringen.

Förutom att hitta någon som kan bygga eller renovera själva badrummet ska det ju hittas återförsäljare av kakel och badrumsartiklar samt en badrumsleverantör för all inredning och badrumsporslin. Här på Reco.se har vi listat alla företag som jobbar med att renovera badrum i Stockholms län för att du lätt ska kunna jämföra och hitta de aktörer som passar dina önskemål.

Renovera badrum

Topp 25 badrumsrenoverare i Stockholms län

• Qviberg Bygg & Design AB

58 omdömen
    Robert V
    Robert V: Mycket smidig! Detta tack vare en tydlig kommunikation genom hela projektet. Allt var klart i tid och städat o snyggt. Det blev bättre än förväntat. //Ekeröväsby samfällighetsförening
  • Unikum Bygg & Projektering AB

36 omdömen
    Carl S
    Carl S: Philip på Unikum är trevlig, tydlig och kommunikativ, men framförallt väldigt professionell och arbetar tillsammans med mycket kompetenta och duktiga kollegor. Projektet höll tidsplanen och vi är väldigt nöjda med slutresultatet.
  • Turan Bygg & Måleri AB

78 omdömen
    Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB!
    Samuel Hans S
    Samuel Hans S: Jag anlitade Turan Bygg & Måleri AB för att genomföra en omfattande renovering av min lägenhet, där de målade, spacklade och slipade väggarna. Resultatet blev över förväntan och jag är oerhört nöjd med det utförda arbetet. En av de största fördelarna var deras punktlighet och respekt för tidsramarna. De höll exakt tidplan och slutförde arbetet på endast fyra dagar, vilket är något jag värdesätter högt. Utöver målningen och spacklingen genomförde de även några andra arbeten, som att stänga en dörr från sovrummet och bygga en vägg där, samt komplettera med lister som saknades. Detta utfördes med stor precision och kvalitet. När jag klev in i lägenheten efter renoveringen var jag verkligen imponerad. Det kändes som att kliva in i en helt ny lägenhet, utan att överdriva. Det var en total förvandling. Jag uppskattade också deras kommunikation. Eftersom jag inte är så mycket för telefonsamtal, uppskattade jag att all kontakt kunde skötas via SMS. Vid frågor fick jag alltid snabb och tydlig återkoppling. Efter att arbetet var slutfört hörde de av sig för att säkerställa att jag var helt nöjd, vilket jag självklart var. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med både arbetskvaliteten och den service jag fick från Turan Bygg & Måleri AB, och jag rekommenderar dem varmt till andra.
  • Honkonen Byggnads AB

86 omdömen
    Vi på Honkonen Bygg hanterar de flesta byggprojekt. Kontakta oss så får du pålitliga hantverkare med lång erfarenhet!
    G L Christina T
    G L Christina T: Mycket bra och trevligt bemötande. Snabbt och proffsigt utfört arbete av elektriker Anders som också kom med smarta lösningar och tips samt arbetade effektivt utan att tumma på kvaliteten. Fint installerad belysning. Tack! Jag rekommenderar Honkonens Byggnads AB.
  • Nenad Z
    Nenad Z: Vi är mycket nöjda med Dudi Byggs arbete med vår altan och inglasning. De var professionella, lyhörda och höll vad de lovade både när det gäller tid och kvalitet. Resultatet blev ännu bättre än vi hade förväntat oss och vi uppskattar verkligen deras noggrannhet och trevliga bemötande. Vi kan varmt rekommendera dem.
  • BYGGEST VVS & EL AB

161 omdömen
    JOHANNA B
    JOHANNA B: Här har ni ett företag att lita på! Från första stund som jag hörde av mig till Byggest och igenom hela renoveringen av vårt badrum har vi känt oss i trygga händer. Då vi aldrig renoverat ett badrum tidigare så har frågorna varit många och vi har alltid haft någon som svarar på våra funderingar. Mycket duktiga, snabba och kompetenta hantverkare som kan sitt jobb. De håller ordning och städar och vill inte vara ivägen, fast jag sa flera gånger att det är okej. Vi är mer än nöjda och anlitar gärna Byggest igen, om det skulle behövas!
  • Evalena Birgitta S
    Evalena Birgitta S: Vänligt och professionellt bemötande Våra förväntningar om ett snabbt och kunnigt handläggande uppfylldes. I ett försäkringsärende kantat av strul mötte vi äntligen proffs!
  • EKLÖWS BYGGTEAM AB

91 omdömen
    Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
    Hans Peter L
    Hans Peter L: Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
  • Hoffen AB

86 omdömen
    Hoffen AB är ett erfaret byggföretag som erbjuder snickeri, renovering, tillbyggnation och nyckelfärdiga attefallshus – alltid med fokus på kvalitet, service och trygghet.
    Jenny S
    Jenny S: Vi är otroligt nöjda med Hoffen från början till slut. Snabba, professionella och kommunikativa. Rekommenderar varmt!
  • LÅNG ERFARENHET - KVALITATIV ARBETSMETOD - HEMBESÖK OCH OFFERT, HELT KOSTNADSFRITT SÅKLART
    AMER A
    AMER A: JRM Group fick uppdraget att totalrenovera vårt badrum inklusive ett omfattande rivningsarbete och att bygga upp väggar på nytt. Medarbetarna har stor yrkesstolthet och kunnande. Bemötandet har alltid varit gott och även om det någon gång blev lite fel så korrigerades detta utan protest. Vi ger dem våra varmaste rekommendationer.
  • Byggstöd

49 omdömen
    Ewa K
    Ewa K: Välbyggt, snyggt staket vilket kom på plats under en dag av två trevliga snickare. Jättenöjd 🤗
  • Appvvs AB
    Appvvs AB: Vi har samarbetat i många år med Swemål alltid nöjd. Rekommenderar stark 10/10
  • Construct Sweden AB

53 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Håkan S
    Håkan S: Arbetet var toppen och tiderna också som hålls.
  • Lindqvist & Engström AB

215 omdömen
    Välkommen till ett byggföretag med bred kompetens, rätt utbildningar och certifikat som vill göra ditt unika projekt till verklighet!
    Stockholms Studentbostäder S
    Stockholms Studentbostäder S: Vi anlitade Lindqvist & Engström för att bygga en terass på ett plåttak, vi hade problem med vattenavrinningen av taket vilket dem löste utan problem. Allt ifrån kontakt till avslut har gått snabbt och smidigt! Kan varmt rekommendera Lindqvist & Engström till alla och vill även passa på att hylla deras anställda!
  • Damian Bygg i Stockholm AB

137 omdömen
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • Vår spetskompetens är badrumsrenoveringar och köksrenoveringar!
    Henrik R
    Henrik R: Projektplanering och uppstart utan anmärkning. Genomförande och detaljering enligt plan- utmärkt genomförande utfört med noggrannhet och precision. Hantering av ändringar och följsamhet samt kostnadsmedvetenhet- utmärkt och med win-win för ögonen. Garanti och tidsåtgång- enligt specifikation. Kort sagt - om du som kund vill ha ett utmärkt genomförande med precision och tillförlitlighet - använd M9 bygg!
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Théodora G
    Théodora G: Jag är otroligt nöjd med Royal Construction Designs arbete med renoveringen av mitt café. Från start till mål har hela processen varit smidig och professionell. Nadja lyssnade verkligen på min vision och idéer och lyckades översätta dem till en design som träffade mina förväntningar. Kommunikation var utmärkt under hela projektet. Jag kan varmt rekommendera Royal Construction Design! Ett stort tack för ett fanatiskt jobb!
  • T-30 Bygg AB

31 omdömen
    George B
    George B: Snabb respons och snabbt genomförande. Kunnig och kundvårdande.
  • Daniel J
    Daniel J: Bra kvalitet på jobbet, noggranna med att lyssna in alla boende i föreningen, bra och tydlig kommunikation genom hela projektet.
  • Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd med din renovering eller ombyggnation. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag!
    Katja L
    Katja L: Vi anlitade Qi Construction för att renovera och stambyta vår gästtoalett och vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda, både men utförande, men framförallt med kommunikationen och på att hantverkarna och projektledningen var oerhört pålitliga. De kom som avtalat och återkopplade kontinuerligt. Tvekar inte att anlita dem igen!
  • Christina H
    Christina H: Falanga Bygg var jättebra och enkla att ha att göra med. De var lösningsinriktade, kom med idéer och fixade även kniviga utmaningar. De byggde flera platsbyggda delar till oss: en bokhylla, en garderobslösning i hallen och en klädkammare. Allt med hög kvalitet och proffsigt utfört. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem.
  • Haga Plattsättning AB

30 omdömen
    David E
    David E: Riktigt bra företag med mycket erfarenhet kring plattsättning. Fint utförande och proffs bemötande.
  • Saneco Bygg AB

38 omdömen
    Mats L
    Mats L: Mycket positiv upplevelse i samband med renovering av badrum. Vi fick snabbt en projektledare (Igor Lenskyi) som var en suverän guide genom hela arbetet - koordinerade allt effektivt, snabb och hjälpsam med att besvara frågor, ge råd etc. Genomgående toppbetyg till alla som vi hade att göra med - vvs, el och plattsättare. Kommer absolut ringa Igor och Saneco nästa gång vi skall renovera i villan och rekommenderar alla att göra det samma. Vi kände fullt förtroende genom hela resan och slutresultatet blev suveränt!
  • RVIN El & Bygg AB

55 omdömen
    RASUL M
    RASUL M: Jag fick en återkoppling snabbt efter att jag fyllt i formuläret på hemsidan. Han som ringde kändes flexibel med tiderna och när han väl kom hem för att installera gick det fort och lätt. Vi är supernöjda med resultatet och kommer att anlita detta företag vid framtida uppdrag.
1234...13