Renovera kök i Stockholms län

Köket är för många hemmets hjärta och det är viktigt att det passar just dig och din familj. Ska det finnas en köksö eller plats för matbord? En bardisk att äta frukost vid, mycket skåp och lådor eller ska allt stå framme på öppna hyllplan? Det finns många stora och små detaljer som ska tänkas igenom när ett så viktigt projekt ska påbörjas.

Har ni funderat ut vilka funktioner köket ska ha? Bra. Då kan det vara dags att börja leta vitvaror, välja ytskikt och kanske till och med rita upp köket hos en arkitekt. Många köksleverantörer gör en skiss utan kostnad eller köpkrav. Där kan ni få tips och råd samt se hur er första design av det nya köket ser ut. Kanske inser ni att det där skåpet faktiskt passar bättre i det andra hörnet eller att det nog vore snyggare med färgade luckor ändå.

Nästa steg blir att bestämma hur mycket ni ska göra själva och vad ni behöver ta in hantverkare för. El och vatten kan vara bra att låta någon yrkeskunnig ta hand om för att inte riskera några felkopplingar. Tänk på små detaljer när det gäller detta. Var kommer ni vilja koppla in brödrost och mixer? Var ska diskmaskinen placeras för att göra det så enkelt som möjligt att plocka i och ur den? En upphöjd diskmaskin eller ett väl placerat eluttag kan göra stor skillnad och ta ditt nya kök från "bara ett kök" till "drömköket!".

Har ni funderat klart på alla detaljer och vill bara komma i kontakt med köksleverantörer och hantverkare? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köksrenoverare sagt om olika företags och hantverkares insatser. Nu är det bara att börja be om offerter och snart har ni drömköket på plats!

Renovera kök
Värmdö  (2 st)
Norrtälje  (1 st)

Topp 25 köksrenoverare i Stockholms län

• Gonzalo Miguel G
    Gonzalo Miguel G: Jag blev otroligt nöjd med reultatet . Jag har anlitat de vid två tillfälle och båda badrum blev jätte finna . Det var värt varenda krona . Tack Hansför !! Jag rekomenderar de varmt!!!
  • Joakim E
    Joakim E: Jag har samarbetat med STHLM Capital Bygg AB en längre tid i egenskap av beställare med både entreprenader och serviceuppdrag. Absolut toppkvalitet vad gäller utförandet samt trevlig och kunnig personal . STHLM Capital Bygg AB är väldigt lösningsorienterade och flexibla när problem uppstår samt ser alltid till att hitta kostnadseffektiva lösningar till mina jobb. Jag rekommenderar starkt detta företag.
  • Mikael L
    Mikael L: Väldigt smidig och enkel kontakt via telefon och facebook-grupp. Noggrant och proffsigt utfört arbete!
  • Ronald C
    Ronald C: Artin och sitt team är riktig schyssta snubbar som känns trygga att anlita. Jätte erfarna, hjälpsamma och generösa! Jag rekommenderar!
  • Gunilla Christina J
    Gunilla Christina J: Vi lät reparera och måla allt trä runt altan och pool, fick tre grindar byggda plus en liten bastu med samma fina detaljer som vårt hus har. Vi är jättenöjda med arbetet som är både noggrant och snyggt utfört! Mycket bra och trevlig kontakt hela vägen med Shem och hans medarbetare och Shem har verkligen sinne för design. Kan varmt rekommendera detta företag!
  • Ingemar R
    Ingemar R: Trevliga och pålitliga. Håller pris efter offert. Enkla att ha att göra med. Lääta att få tag på vid frågor. Jag kan varmt rekomendera AKD till andra i min närhet och har så gjort. Behöver jag mer hjälpt är det AKD som gäller!
  • Marie-louise K
    Marie-louise K: Jag träffade ett antal olika köksleverantörer innan jag bestämde mig för Johan Jäderströms Luckbyte.se. Jag brukar alltid säga att man inte enbart kan gå på priset eftersom man oftast faktiskt får vad man betalar för. Och handlar det om något så viktigt som hemmets hjärta - köket – ja då kan det vara värt några extra kronor. Men här behövde jag inte kompromissa – jag fick precis vad jag önskade – till det bästa priset! Jag hade ett 18 år gammalt kök med slitna bänkskivor och skåpsdörrar. Kaklet och fläkten var gamla och omoderna. Skåpen gick inte ända upp i tak vilket samlade tidsödande dammråttor och fett. Så istället för att byta ut alla skåp så behöll vi stommarna och byggde på en sektion. Mina tråkiga runda avslut blev utbytta och ett fint vitrinskåp samt en fläkt i rostfritt stål gav en extra touch till helheten. Jag fick mina efterlängtade vita högblanka luckor, nytt vitt fräscht kakel, ny diskho och en underbar köksö. Jag måste erkänna att jag nästan blev lite misstänksam över alla översvallande recensioner som luckbyte.se visade upp på sin hemsida men så här i efterhand kan jag bara konstatera att det stämmer till 100 %. Hantverksskicklighet kombinerat med en grym känsla för service och lyhördhet för kunden – det är sällsynt. För att inte tala om slutresultatet: Det blev en fantastisk make-over. Både estetiskt och med kanon-kvalitet. Man kan inte tro att det är samma kök! Ingen kan vara nöjdare än jag och jag rekommenderar varmt ALLA som vill göra en köks make-over till Johan.
  • Zita L
    Zita L: Superduktiga hantverkare, pålitliga och proffsiga. De har utfört sitt arbete med ett kvalitetstänkande från offert till färdigställd entreprenad. Rekommenderar starkt!
  • Elisabet M
    Elisabet M: Total renovering av wc samt dusch/wc. Delvis renovering av kök. Vänligt mottagande - men ibland en stressig ton och ringde alltför många ggr om saker som de kunnat ta reda på själva innan de sökte oss. Ibland pressade de på om beslut som kunnat ske lugnare. Hantverkarna åkte iväg och handlade många ggr istället för att handla fler saker ihop. Infriade våra förväntningar. Duktig elektriker. Bra vvs. Missnöjd med den rekommenderade glasmästaren. Nöjda. Lite dyrare förstås. Tog lite längre tid. Lite stressat bemötande.
  • Jessica L
    Jessica L: Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
  • WALDO ALEJANDRO B
    WALDO ALEJANDRO B: Grym service av Peter. Leverans var enligt som man sa i tid. Hade man frågor så svarade alltid Peter snabbt på mejlen. Så supernöjd med våra två nya skåp i köket. Tack
  • Ken L
    Ken L: Jag valde att anlita Engman & Sättermon till mitt byggprojekt. I offertstadiet tog jag in flera olika aktörer men ingen visade så mycket engagemang som Micke och Jocke, därför valde jag att anlita dem för mitt projekt. Jag vill tacka Joakim O och Joakim E för att fantastiskt hantverk. Dialogen och servicen var otroligt bra! Jag kan varmt rekommendera Engman & Sättermon för ditt byggprojekt!
  • Jimmy B
    Jimmy B: Beställde renovering av gammalt okaklat badrum med byte av all inredning. 3Nor lämnade detaljrik offert inkl. alla typer av arbeten som behövde utföras, solklart vad som ingick i priset och inte. Arbetet startade på tid och sköttes exemplariskt. Om oförutsedd kostnad tillkom meddelades detta genast och jag som kund kunde ta ställning direkt. Alla frågor sköttes genom en enda person på 3Nor, så jag behövde aldrig diskutera med underleverantörerna. Avtalade tider hölls, hallgolv och trapphus sopades efter varje dags arbete.
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Monica W
    Monica W: Utmärkt service, mycket kompetenta, många goda råd
  • Bo Tomas S
    Bo Tomas S: Stockholm ROT byggde om vår gamla toalett utan fönster till ett jättefint badrum med takfönster. Efter avslutat arbete fick vi certifikat på att arbetet är utfört enligt branschreglerna. Vi tackar Johannes och hans killar för ett väl utfört projekt och kommer säkerligen anlita dem igen framöver. Rekommenderas!
  • Lars S
    Lars S: Proffsigt bemötande och mycket väl utfört arbete. Yrkesstolthet!!
  • Britt-mari S
    Britt-mari S: Hantverkare med stor bredd av tjänster Alltid med ett korrekt bemötande Leverar alltid det jag förväntar mig och samspråkar om hur resultatet förväntas bli Seriös hantverkare med stor kompetens över alla områden
  • Peter N
    Peter N: Jag har använt dem till flera projekt, varje gång med utmärkt resultat: Stengång, gjutning och skifferbeklädnad av mur, stensatt uteplats, kakel/klinker i tvättstuga. De ger ett seriöst bemötande, är måna om resultatet och smidiga att samarbeta med, jag kan verkligen rekommendera dem.
  • Susanne S
    Susanne S: Engagerade och snabba på att svara. Jag ville ha bredspacklat och målat men de föreslog endast målning och reparation av tapeter. Det blev bra och billigare.
  • Saeid H
    Saeid H: Bra kommunikation och nöjd med jobbet
  • Karlfeldt Bygg AB

Verifierat företag
    26 omdömen
    Mr K
    Mr K: Effektivt, nogsamt med tydligt duktig hantverkare/snickare och det med en känsla att hålla området rent, städat och fräscht. Vi kan och kommer att rekommendera Karlfeldt Bygg till andra.
  • Margit H
    Margit H: Constella Bygg har totalrenoverat min lägenhet och de gjorde ett gediget arbete, tydlig tidplan och höll tidplanen. De har även kommit med smarta lösningsförslag. Det var alltid ordning och reda snyggt uppstädat. Jag kan verkligen rekommendera dem. Fått ett personligt bemötande och känt mig trygg på hela resan.
  • Pierre F
    Pierre F: Riktigt seriös och pålitligt byggfirma som dessutom är väldigt duktiga! Rekommenderas!
1...34567...12