Renovera kök i Stockholms län

Köket är för många hemmets hjärta och det är viktigt att det passar just dig och din familj. Ska det finnas en köksö eller plats för matbord? En bardisk att äta frukost vid, mycket skåp och lådor eller ska allt stå framme på öppna hyllplan? Det finns många stora och små detaljer som ska tänkas igenom när ett så viktigt projekt ska påbörjas.

Har ni funderat ut vilka funktioner köket ska ha? Bra. Då kan det vara dags att börja leta vitvaror, välja ytskikt och kanske till och med rita upp köket hos en arkitekt. Många köksleverantörer gör en skiss utan kostnad eller köpkrav. Där kan ni få tips och råd samt se hur er första design av det nya köket ser ut. Kanske inser ni att det där skåpet faktiskt passar bättre i det andra hörnet eller att det nog vore snyggare med färgade luckor ändå.

Nästa steg blir att bestämma hur mycket ni ska göra själva och vad ni behöver ta in hantverkare för. El och vatten kan vara bra att låta någon yrkeskunnig ta hand om för att inte riskera några felkopplingar. Tänk på små detaljer när det gäller detta. Var kommer ni vilja koppla in brödrost och mixer? Var ska diskmaskinen placeras för att göra det så enkelt som möjligt att plocka i och ur den? En upphöjd diskmaskin eller ett väl placerat eluttag kan göra stor skillnad och ta ditt nya kök från "bara ett kök" till "drömköket!".

Har ni funderat klart på alla detaljer och vill bara komma i kontakt med köksleverantörer och hantverkare? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köksrenoverare sagt om olika företags och hantverkares insatser. Nu är det bara att börja be om offerter och snart har ni drömköket på plats!

Renovera kök
Norrtälje  (1 st)
Vaxholm  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Git Ragnhild C
    Git Ragnhild C: De hjälpte mig med nytt badrum. Sänkte taket och helrenoverade! Så proffsigt och fint! Tillmötesgående och har egna förslag och gör ett så bra jobb! Ett superföretag om du vill ha något gjort och även proffsigt utfört! Nu ska de hjälpa mig med två lägenheter till! Ett företag att lita på!
  • Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Kreativ El & Bygg I Stockholm

23 omdömen
    Jennifer L
    Jennifer L: Vi har anlitat kretativ el och bygg och de har utfört ett väldigt bra arbete. Fördel är att de är snabba med återkoppling och nytänkande. Rekomenderar starkt detta förtag
  • EDR Byggnads AB

22 omdömen
    Anders B
    Anders B: vi anlitade edr för att bygga nytt kök, nya väggar samt ändra väggar i ett rum. Första kontakten var mycket snabb och proffsig. Vi fick bra hjälp med förslag. Hantverarna arbetade bra och snabbt. De tog stort hänsyn till våra behov o önskemål. Enda minus var att de inte kunde svenska men i övrigt rekommenderar jag EDR varmt. Jag har rekommenderat dem till bekanta som också blivit nöjda.
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • Daan Badrum & Renovering AB

21 omdömen
    Venus K
    Venus K: Professionella, hjälpsamma och prisvärda! Rekommenderar varmt.
  • Bhb Bygg AB

Stefan T
    Stefan T: Vi anlitade BHB Bygg för att bygga vårt hus och är väldigt nöjda med helheten. Arbetet höll bra fart, resultatet blev fint och vi känner att vi fått mycket för pengarna. Som i alla större projekt uppstod det några utmaningar längs vägen, men tillsammans hittade vi bra lösningar och kunde gå vidare på ett konstruktivt sätt. Idag bor vi i ett välbyggt hus som vi trivs mycket bra i.
  • Charlotte L
    Charlotte L: Vi tog in offert från Nikou Special Services via offerta. Först ett lite mindre jobb, lagning av hussockel och puts som släppt runt våra fönster. Sen anlitade vi dem för ett större jobb där vi la igen en garageuppfart och ersatte med en ny utvändig trapp och ny vägg med dörr in till källaren. Det har fungerat bra under hela projektet. De är punktliga och väldigt transparanta med hur projektet ska genomföras. Känns också kunniga och har bra hantverkare på plats och de ligger konkurrensmässigt till vad gäller pris. Det enda som kan vara utmanande är att kommunicera allt på engelska när det blir en del facktermer som ska till men jag tycker det ändå har funkat bra. Skulle absolut rekommendera dem till andra!
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • Lena Anni G
    Lena Anni G: Vi fick hjälp med att måla huset invändigt med mycket kort varsel och är väldigt nöjda med resultatet. Allt blev precis som vi önskade och vi kände oss trygga genom hela projektet. Professionellt utfört och med ett trevligt bemötande. Vi rekommenderar varmt Åke Widén Måleri Express AB!
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • Edres Bygg

Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Jh Byggmästare AB

17 omdömen
    Mattias H
    Mattias H: Ambitiös entreprenör med en stark vilja till att göra ett bra jobb för kunden. Vi hade en bra dialog under hela projektet med fokus på att lösa eventuella problem på ett konstruktivt sätt och det fungerade bra. Det digitala offertförfarandet för huvudprojekter samt till kommande ”ÄTOR” uppskattade jag väldigt mycket. Det gav förutsägbarhet kring framtida kostnader och undanröjde säkert många tråkiga diskussioner kring kostnaderna, allt var så att säga godkänt i förväg. Vid slutbesiktningen togs även punkter upp som jag själv inte noterat, ett exempel på en vilja till att göra ett bra jobb för kunden (mig) vilket jag sätter stort värde på.
  • Timbr Bygg AB

18 omdömen
    Günter D
    Günter D: Uppdraget var att byta ut två fönster i övervåningen, mycket nöjd med utförandet och tidsplanen, trevliga och kunniga hantverkare !
  • MINNA H
    MINNA H: Anlitade Gabbro House till att bygga upp ett par väggar, lägga golv samt slipa och behandla parkettgolvet i ett annat rum. Arbetet och dialogen med Karen utfördes till stor belåtenhet. Jag kan varmt rekommendera Gabbro House och kommer själv fortsätta anlita Karen till framtida renoveringar.
  • Stefan A
    Stefan A: Renomåleri tapetserade och målade 4 sovrum. Arbetet utfördes mycket bra och vi blev mycket nöjda med resultatet. Renomåleri var lyhörda för våra behov och önskningar. Arbetet utfördes enligt plan.
  • Svexa Solutions AB

16 omdömen
    Lasse W
    Lasse W: Bra grabbar att jobba med, offererat pris höll och kvaliteten på arbetet var strålande. 87 stycken fönsterbyten med utvändig plåtning och salning invändigt. Jag kan varmt rekommendera Svexia S AB, Lasse Wallinder Nordic House Construction AB
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Katalin H
    Katalin H: Marcus projektledde en omfattande renovering av vårt radhus. Vi har anlitat många olika hantverkare genom åren, men sällan varit så nöjda! Vi uppskattade engagemanget, den höga nivån av kompetens och den proaktiva kommunikationen som Marcus bidrog med. Det var väldigt enkelt att ha med honom att göra och alla hantverkare han involverade i bygget var superproffsiga. Resultatet blev en renovering som överträffade förväntningarna i utförande, inom budget och utan försening. Rekommenderar varmt!
  • Jonathan R
    Jonathan R: Toppbetyg rakt igenom – Anlitade Amazing Rooms på rekommendation från en vän som nyligen renoverat köket. Det slutade med att vi under 2025 använde vi oss av Amazing Rooms för att renovera inte mindre än 3 våtrum. Två badrum och en tvättstuga, och vi är SÅ nöjda med resultatet. Mats håller vad han lovar, är noggrann och effektiv. När han blev klar hos oss fick han även renovera badrummet hemma hos mina föräldrar. Stort tack för hjälpen!
  • Vi är Clas Fixare – ett schysst hantverksbolag.
    Max W
    Max W: Kunnig, trevlig och proffisionell.
  • Tyresö Badrum AB

14 omdömen
    Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    David I
    David I: Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet. Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
  • Barbro S
    Barbro S: Är verkligen nöjd med nästan allt Väntar bara svar på en fråga jag skickat ang takplåtspappret. Barbro Scott
1...34567...13