Renovera kök i Stockholms län

Köket är för många hemmets hjärta och det är viktigt att det passar just dig och din familj. Ska det finnas en köksö eller plats för matbord? En bardisk att äta frukost vid, mycket skåp och lådor eller ska allt stå framme på öppna hyllplan? Det finns många stora och små detaljer som ska tänkas igenom när ett så viktigt projekt ska påbörjas.

Har ni funderat ut vilka funktioner köket ska ha? Bra. Då kan det vara dags att börja leta vitvaror, välja ytskikt och kanske till och med rita upp köket hos en arkitekt. Många köksleverantörer gör en skiss utan kostnad eller köpkrav. Där kan ni få tips och råd samt se hur er första design av det nya köket ser ut. Kanske inser ni att det där skåpet faktiskt passar bättre i det andra hörnet eller att det nog vore snyggare med färgade luckor ändå.

Nästa steg blir att bestämma hur mycket ni ska göra själva och vad ni behöver ta in hantverkare för. El och vatten kan vara bra att låta någon yrkeskunnig ta hand om för att inte riskera några felkopplingar. Tänk på små detaljer när det gäller detta. Var kommer ni vilja koppla in brödrost och mixer? Var ska diskmaskinen placeras för att göra det så enkelt som möjligt att plocka i och ur den? En upphöjd diskmaskin eller ett väl placerat eluttag kan göra stor skillnad och ta ditt nya kök från "bara ett kök" till "drömköket!".

Har ni funderat klart på alla detaljer och vill bara komma i kontakt med köksleverantörer och hantverkare? Här på Reco.se kan du läsa vad tidigare köksrenoverare sagt om olika företags och hantverkares insatser. Nu är det bara att börja be om offerter och snart har ni drömköket på plats!

Renovera kök
Norrtälje  (1 st)
Vaxholm  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
  • Magnus J
    Magnus J: Väldigt trevliga och prisvärda.
  • EDR Byggnads AB

4.7
    22 omdömen
    Anders B
    Anders B: vi anlitade edr för att bygga nytt kök, nya väggar samt ändra väggar i ett rum. Första kontakten var mycket snabb och proffsig. Vi fick bra hjälp med förslag. Hantverarna arbetade bra och snabbt. De tog stort hänsyn till våra behov o önskemål. Enda minus var att de inte kunde svenska men i övrigt rekommenderar jag EDR varmt. Jag har rekommenderat dem till bekanta som också blivit nöjda.
  • Proffskonstruktion Stockholm AB

5.0
    20 omdömen
    Sven-åke S
    Sven-åke S: Vi anlitade Proffskonstruktion för byte av vindskivor på hus och garage. Under detta arbete stötte de på lite dolda som vi lade till offerten. De utförde arbetet noggrant och proffesionellt. Vi frågade därför om de också kunde måla om hus och garage. Vi enades om ett pris för detta och de har nu slutfört uppdragen. De har varit enkla att samarbeta med och har gjort ett bra jobb. Vi är mycket nöjda och har därför gett dem ytterligare ett uppdrag.
  • 5.0
    Manoush M
    Manoush M: Mycket bra , punktliga och noggranna. Skulle rekommendera dem varmt!
  • Kerstin Elisabet T
    Kerstin Elisabet T: Vi anlitade Åke för att måla vårt hus i Spanien utvändigt. Vi är mycket nöjda med resultatet. Det var noggrant och professionellt utfört. Desutom var Åke mycket trevlig att ha att göra med. Kerstin och Erik
  • Daan Badrum & Renovering AB

4.8
    Venus K
    Venus K: Professionella, hjälpsamma och prisvärda! Rekommenderar varmt.
  • Jh Byggmästare AB

5.0
    19 omdömen
    Kamila L
    Kamila L: Bra byggföretag. Jag är mycket nöjd med resultatet.
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Katalin H
    Katalin H: Marcus projektledde en omfattande renovering av vårt radhus. Vi har anlitat många olika hantverkare genom åren, men sällan varit så nöjda! Vi uppskattade engagemanget, den höga nivån av kompetens och den proaktiva kommunikationen som Marcus bidrog med. Det var väldigt enkelt att ha med honom att göra och alla hantverkare han involverade i bygget var superproffsiga. Resultatet blev en renovering som överträffade förväntningarna i utförande, inom budget och utan försening. Rekommenderar varmt!
  • Edres Bygg

4.6
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Amika S
    Amika S: Från början till slut var allt helt perfekt. Snabb hantering och offert. En offert som också hölls under jobbet. Snickaren ringde i tid, kom i tid och höll allt som lovat. Snickaren var noga med arbetet och lyfte lösningar när problem uppstod. Kände mig hörd och trygg i arbetet. Kommer absolut anlita dessa igen när nästa arbete ska göras. Finns inga fel alls med dessa. Kan varmt rekommendera dom.
  • MINNA H
    MINNA H: Anlitade Gabbro House till att bygga upp ett par väggar, lägga golv samt slipa och behandla parkettgolvet i ett annat rum. Arbetet och dialogen med Karen utfördes till stor belåtenhet. Jag kan varmt rekommendera Gabbro House och kommer själv fortsätta anlita Karen till framtida renoveringar.
  • Anette F
    Anette F: Tvätt, reparation och målning av träfasader på radhus: Otroligt trevligt och proffsigt bemötande och genomförande av såväl tvätt som reparationer och målning av husfasader. Vi rekommenderar 100% anlitandet av Renomåleri & Bygg!
  • Timbr Bygg AB

4.8
    Günter D
    Günter D: Uppdraget var att byta ut två fönster i övervåningen, mycket nöjd med utförandet och tidsplanen, trevliga och kunniga hantverkare !
  • Svexa Solutions AB

4.7
    Emilia Å
    Emilia Å: Svexia Solutions har varit snabba redan från start när jag skickade in offertförfrågan. Vi mötes först utav Micke som hjälpte oss att hitta det bästa lösningarna för hallen och sedan har Peter och han varit goda kommunikatörer och en hjälpande hand genom hela processen. Vi har varit ganska frågvisa rörande detaljerna genom projektet och även där fått snabba svar och lösningar. Rekommenderar detta företaget då de är pålitliga,trevliga och väldigt service minded! Tack Micke och Peter!
  • Johan N
    Johan N: Första mötet var med Ballingslöv Barkarby som de ansåg skulle hjälpa oss med monteringen, målning och eldragning. De mätte och förklarade vad som behövdes göras och om vi hade frågor och önskningar. Några veckor senare drogs det el och allt gjordes ÖVER ALL förväntan och snyggt är en underdrift för bara elen gjorde att det kändes bra. Då var inte ens montering och ommålning påbörjad! Sedan monterades garderob/kök/bar igång och den gjordes med YTTERSTA noggrannhet och inget skyndades på i onödan. Detaljstyrt och noggrannhet verkar vara ledord tillsammans med exeptionell service och tillmötesgående. Ser sådant man inte tänkt på själv och kommer med konstruktiva förslag. Målarna gjorde ett himla bra jobb och de var också noggranna och kom med trevligt bemötande. Resterande montage och justering gjordes med noggrannhet! Märks att Hantverk är mer än bara ett ord när det kommer till HGC Stockholm Bygg. Och såhär ett tag senare så blir jag bara mer och Glad över att det var just de som gjorde jobbet åt oss!
  • Allservice Alen AB

4.6
  • Kerstin S
    Kerstin S: Bra service och trevligt bemötande och köket blev som nytt med nya skåpsluckor.
  • Jonathan R
    Jonathan R: Toppbetyg rakt igenom – Anlitade Amazing Rooms på rekommendation från en vän som nyligen renoverat köket. Det slutade med att vi under 2025 använde vi oss av Amazing Rooms för att renovera inte mindre än 3 våtrum. Två badrum och en tvättstuga, och vi är SÅ nöjda med resultatet. Mats håller vad han lovar, är noggrann och effektiv. När han blev klar hos oss fick han även renovera badrummet hemma hos mina föräldrar. Stort tack för hjälpen!
  • Tyresö Badrum AB

4.9
    14 omdömen
    Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Offertbesöken är gratis.
    David I
    David I: Fick en väldigt genomförlig offert och arbets från Tyresök badrum där det tydligt framgick vad när och hur arbetet skulle göra, va väldigt bekvämt/tryggt då dem fångade hela arbete så att extra kostnader inte kom fram senare under projektet. Badrummet blev perfekt och hade super bra kommunikation genom hela projektet, allt blev klart tidigare än planerat även fast vi stötte på lite patrull med avlopps problem.
  • Johan T
    Johan T: Klart nöjd med Variati! Kunniga och noggranna vilket känns viktigt då jag använder dem för våtrum. Något som jag särskilt uppskattar är att de dagligen informerar mig med bilder om hur arbetet fortskrider samt att de direkt informerar om något blir fördröjt. Uppstår det problem i projektet är de lösningsorienterade. Sist men inte minst viktigt är de också trevliga och serviceinriktade.
  • Älggården Tak AB

4.9
    13 omdömen
    Sven Samuel N
    Sven Samuel N: Vi har lagt om taket och gjort ett nytt altantak. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet. Utförandet är bra gjort och de som gjorde jobbet var lyhörda och kom med bra råd efter att ha hört vad vi ville ha gjort. Det var inga problem att få extra jobb gjorda och de gjorde även jobb som vi inte påtalat och som blev en glad överraskning för oss. Vi hade inga problem kontakten med utföraren. De var alltid i tid och hörde av sig om det var problem med att passa den tid som blivit sagt. Nästa gång vi behöver något gjort så kommer vi absolut att ta kontakt igen.
  • Välkommen till Alpid! Vi sköter små som stora bygg- och markentreprenader och jobbar alltid effektivt och noggrant.
    Johan R
    Johan R: Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag Mvh/Johan
  • Pim B
    Pim B: Fick ett bra bemötande vid offertförfrågan Byggledaren Enar va mycket lätt att kommunicera med och höll alla dead lines Kan utan problem varmt rekommendera denna firma Pim
  • Gabriella E
    Gabriella E: Utförde ett mycket bra städ jobb