Alexandra T:
Mycket nöjd kund, har använt flyttstäd vid två tillfällen, en gång 2021 och en gång 2023 och båda gångerna blev jag trevligt bemött, de passade tider och städningen var betydligt bättre än vad jag hade gjort själv och som perfektionist är det att säga mycket. Väldigt nöjd och har rekommenderat dessa till vänner som också bokat och varit lika nöjda. Vid andra städet bodde jag i hyresrätt och fick direkt godkänt på städet, inga problem :)
Karianne J:
Vi har aldri hatt et så rent hus som etter at Resö Städ var hjemme hos oss. Det var helt fantastisk å komme hjem etter en lang dag på jobb. Jeg anbefaler dette byrået på det varmeste! De er dyktige, veldig nøye, trivelige og pålitelige!
Tage Jesper L:
Alltid hjälpsamma och flexibla, mycket bra utfört arbete både med veckostädning, storstädning och fönsterputsning.
Snabb och enkel kommunikation.
Varmt rekommendera.
Marija A:
Mycket bra och trevlig personal. Sällskaplig och noggrann. Särskilt beröm till vår städare. Hon är så härlig, snygg och punktlig. Kudos Purger. Vi kommer att fortsätta att samarbeta länge!
taz t:
Golvvård... Mycket rutinerat och bra personal!
Seriösa, anpassningsbara, noggranna motiverade killar som arbetar hel hjärtat. Rekommenderas varmt!
Tomas E:
Jag har anlitat företaget ett flertal tillfällen för både byggstäd och golvvård. Jag blev så nöjd att jag valt att använda företaget att utföra hemstäd åt mig som privatperson
Nella L:
Jag bokade en flyttstädning av min tvåa på Tjörn i slutet av december 2022 av Orange Städ. Mycket prisvärd städföretag. Fick möte av två killar som skulle utföra jobbet, väldigt trevliga bemötande personer. Tog några timmar men dem gjorde ett jätte bra jobb. Jag var väldigt nöjd med deras flyttstädning. Jag kommer boka dem igen i framtiden för flyttstädning. :)
Martin:
Jag har anlitat HomeWork till och från under ett antal år, både för lägenhet och hus, och alltid varit supernöjd! Jag kan bara ge mina starkaste rekommendationer!