Takläggare på Östermalm

3 rekommenderade takläggare på Östermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Brf S
    Brf S: Vi tog hjälp av Stork Housing för att projektera och utföra en asbestsanering och lägga nytt golv i vårt trapphus. De var väldigt proffsiga när det kom till kommunikation både med oss och med de boende. Så fort oförutsedd problematik dök upp löste de det och höll dialog med oss och kom med kreativa lösningar. De höll tidsplaneringen till punkt och pricka och arbetet gjordes noggrant och väl. Processen gick väldigt smidigt och slutresultatet blev prima; vi är mycket nöjda kunder!
  • Driver du takfirma i Östermalm?

• Cisco O
    Cisco O: Jag äger inte ens taket på radhuset, det gör föreningen. Det förklarade jag för er när en "säljare" ringde mig. Ändå får jag hem en faktura på 500 spänn när jag inte ens tackat ja till någonting.. Idag har jag pratat med en ny kundrepresentant som var väldigt trevlig och rättade till detta! En eloge till dig! Men säljaren borde ni göra er av med! Usch!
  • Driver du takfirma i Östermalm?

• HENRIK N
    HENRIK N: Jag hade gärna velat bli varnad så därför skriver jag. Anlita inte dessa! De håller inte vad de säger, följer inte avtal och trycker på för att få betalt innan arbetet är utfört. Använd någon annan är min starka rekommendation!