Villagaranti

4.6 i betyg av av 21 omdömen
Ett bättre alternativ för villaägare

Villagarantis serviceavtal gör det enklare och billigare för dig som villaägare att underhålla ditt tak. Serviceavtalet är ett abonnemang för byggtjänster där du som kund har hantverkare och besiktningsmän tillgängliga året runt. Alla arbetsmoment samt allt material ingår i månadskostnaden. Du som villaägare undviker därför höga kostnader i samband med underhåll och reparationer. Processen vid utförande av arbeten blir också enklare med färre steg då du som villaägare undviker att gå igenom den vanliga processen bestående av att hitta seriösa hantverkare, boka in en tid, ta in offerter och samtidigt riskera att priset stiger under arbetets gång.

Taket är ett av ditt hus viktigaste delar och även den del som utsätts för mest slitage och påfrestningar. Det skyddar året runt mot regn, snö, vind och sol. Livslängden på taket varierar beroende på typ av tak och konstruktion. På samma sätt som en bil behöver servas och repareras behöver ditt tak kontinuerligt underhåll för att nå sin potentiella livslängd.
Vi arbetar förebyggande genom att besiktiga taket och därefter inhandla material innan skadan har skett för att skyndsamt kunna agera. Takserviceavtalet är till för att i förebyggande syfte hindra mer omfattande skador på taket. Takserviceavtalet täcker även akuta skador på taket som så som vattenläckage.

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

Läs vad 21 kunder tycker om Villagaranti