Större karta Vägbeskrivning
Villagaranti

Villagaranti

Linnégatan 15, 114 47 Stockolm

5.0 i betyg av 3 rekommendationer
Trygghetsgarantin - ett takserviceabonnemang

Trygghetsgarantin är ett sätt för villaägare att känna sig trygga mot alla tänkbara problem på taket. Alla kunder får ett journummer som är tillgängligt dygnet runt, året runt. Kunder betalar ett fast pris om 150kr / månad och om ett problem uppstår på taket så skickar vi ut ett team direkt som kommer och reparerar skadan kostnadsfritt. Då ingår allt material, arbete, besiktningskostnader och resekostnader.
Det finns alltid vissa utsatta punkter på taket som löper större risk för läckage. Exempel på dessa punkter är vid genomföringar så som avluftningsrör och skorstenar samt vid nocken och under trasiga takpannor. De flesta taken får vid ett eller flera tillfällen läckage vid de utsatta punkterna. Det är viktigt att skyndsamt åtgärda den typen av läckage för att undvika skada på övriga delar av taket för att bevara dem.

Läs vad 3 kunder tycker om Villagaranti

 • Lotta M
  Lotta M skrev om Villagaranti
  Vi fick ett läckage i vardagsrummet i helgen, jag ringde in och bemöttes av Adam som hanterade vårt ärende snabbt och proffsigt.
  Det tog bara någon halvtimme innan taket var täckt och killarna plockade ut blöt isolering och torkade upp vatten som samlats inne på vinden. Dagen efter när det slutat regna kom killarna redan på morgonen och bytte ut de delar som var skadade.
  Kan inte ha fungerat bättre stort tack till Jonas och Fredrik som ryckte ut en regnig helg. Hoppas fikat smakade trots allt:)
  Med vänliga hälsningar Lotta.
  gillar detta
 • Johan E
  Johan E skrev om Villagaranti
  Tack för ett trevligt bemötande. Jag var skeptisk till en början och hade en del frågor, så jag ringde in till kundservice och pratade med Andreas. Vi hade ett väldigt trevligt samtal och jag fick alla mina frågor besvarade. Jag är jättenöjd med tjänsten, det känns skönt att veta vart man ska vända sig ifall något händer.

  Mvh
  Johan
  gillar detta
 • Fredrik A
  Fredrik A skrev om Villagaranti
  Jag råkade ut för ett läckage vid skorstenen en kväll nu i oktober. Jag ringde in på journumret och behövde bara vänta en timme innan deras killar var ute. De var snabba och proffesionella med att täta läckaget och reparera skadan. Jag är jättenöjd med deras insats och kan rekommendera tjänsten.
  gillar detta
Kategorier