Takläggare in Lidingö

5 reviewed takläggare in Lidingö municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 43 opinions
    Emelie P
    Emelie P: Niclas är bäst! Vi har precis bytt papptak som Best Tak Sverige AB utförde. Vi är så otroligt nöjda med Best Tak eftersom vi fick snabb offert och utfört arbete! Niclas är otroligt proffsig, lyhörd och engagerad! Han lyssnar på kundens önskemål och håller bra kontakt med kunden under hela arbetet. Han åtgärdar direkt om det uppstått något längs vägen, och han svarar alltid i telefon. Om ni ska byta tak, så använd Best Tak som får 5 guldstjärnor av oss!! Vi kan inte vara nöjdare! Dessutom hjälpte Best Tak oss med att byta vår rostiga gamla takränna från 70-talet utan problem till en ny!! Wow! Snabbt, smidigt och otroligt bra service från första samtal till avslutat arbete!! Tack med vänlig hälsning Emelie!
  • Driver du takfirma i Lidingö?

• Saneco Bygg AB

Verifierat företag
    39 opinions
    Mats L
    Mats L: Mycket positiv upplevelse i samband med renovering av badrum. Vi fick snabbt en projektledare (Igor Lenskyi) som var en suverän guide genom hela arbetet - koordinerade allt effektivt, snabb och hjälpsam med att besvara frågor, ge råd etc. Genomgående toppbetyg till alla som vi hade att göra med - vvs, el och plattsättare. Kommer absolut ringa Igor och Saneco nästa gång vi skall renovera i villan och rekommenderar alla att göra det samma. Vi kände fullt förtroende genom hela resan och slutresultatet blev suveränt!
  • Varmt välkomna till Takrenoverarna. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!
    Hans U
    Hans U: Snabba, bra bemötande, serviceinriktade, bra arbete genomfört.
  • One Punch AB

Verifierat företag
    44 opinions
    Mohammad M
    Mohammad M: Snabbt, professionellt och prisvärt.
  • Driver du takfirma i Lidingö?

• Peter J
    Peter J: Proffsigt företag som vi har anlitat ett flertal gånger och som alltid har levererat i tid och med hög kvalité. Kan verkligen rekommendera Lidingö Plåtslageri till alla. mvh Peter Bruske Delér
Show page: