Trafikskola i Huddinge

5 rekommenderade trafikskolor i Huddinge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Dags att ta körkort? Välj bland någon av alla våra kurser på Din Körskola i Flemingsberg!
    Nishan M
    Nishan M: Bästa skolan tack för allting Johan och kassandra jag klarade körkortet på första försöket.
  • Driver du trafikskola i Huddinge?

• Yuliia I
    Yuliia I: Jag såg en reklam på sociala medier om Tomtberga Trafikskola, jag blev positivt överraskad av priserna. Jag möttes av mycket trevligt personal och fick svar på alla mina frågor och ännu mer information. Jag är väldigt nöjd med körlektioner, min instruktör Ellinor är väldigt professionellt. Hon hjälpte mig att hantera stressen med att köra bil som ingen annan kunde föra förrän nu. Jag fick förtroende för mig själv. Jag rekommenderar till alla den här trafikskola 👍.
  • Sarah D
    Sarah D: Jag är så glad att jag valde att köra hos Trångsunds trafikskola.😍 Har känt mig så välkommen och trygg sen första stund och allt har gått otroligt smidigt! Sibel som alltid tar emot en med öppna armar och en fantastisk energi och Emre som lärt mig köra så pass bra att jag lyckades med uppkörningen på första försöket efter bara några lektioner. Rekommenderar starkt Trångsunds trafikskola till alla som vill ta körkort snabbt och smidigt hos dom bästa och snällaste körlärarna!🤩👌🏼
  • Driver du trafikskola i Huddinge?

• Daniel Christer S
    Daniel Christer S: Fick körkort på 5 veckor! Hade Wisam som lärare, han är toppen! Rekommenderar starkt!