Vuxenutbildning i Stockholms län

Sundbyberg  (1 st)
Sollentuna  (1 st)

Topp 17 vuxenutbildningar i Stockholms län

• Marcus B
    Marcus B: Använde deras tjänster för att utbilda mig vidare, vilket rekommenderas varmt. Erfarenhet och engagemang får man berömma företaget för. Bra bemötande och bra drivkraft. Vid möjlighet så använder jag gärna deras tjänster igen i framtiden.
  • Sweet B
    Sweet B: Mycket bra behandlingar! Du får räkna med att priserna är lägre pga att det är elevbehandlingar - men tycker dessa håller hög klass. Oftast lugnt och skönt i lokalen. Du ligger oftast i samma rum som flera personer med avskärmare mellan er. Inget man tänker på enligt mig. Har ofta sista minuten erbjudanden till bra priser. Trevliga och fräscha lokaler vid stureplan!
  • Helen L
    Helen L: Mycket kunnigt och professionellt företag som tar hand om sina kunder.
  • 9 omdömen
    Per S
    Per S: Professionell guidning och provning får man om man bokar en provning med Ölbaronerna. Han kör även Whiskyprovningar och jag hade förmånen att delta på en 'Exklusiv Whisky' provning i april 2009. Intrycken bestod länge efteråt och lokalen var mysig och trevligt läge i Gamla Stan. Ingen kommer att bli besviken av en sån här upplevelse! Vi provade en 50 årig Whisky - bara det!
  • Per-Arne S
    Per-Arne S: Att vara duktig på att tala inför andra människor och kunna framföra sitt budskap och argumentera väl - är något som nästan alla borde kunna - det har man stor nytta av i många sammanhang, både på jobb och i tex föreningssammanhang. Retorikutbildning är verkligen duktiga på detta och en fördel är att de har även kvällsutbildningar för oss som inte kan komma ifrån på dagtid
  • Leon
    Leon: Ska man plugga ekonomi i Sverige så är Handelshögskolan det bästa valet. Dels för att alternativen inte är några alternativ, och dels för att studenterna här är snäppet vassare och mer motiverade. Inte så konstigt att alla får jobb härifrån. De får saker gjort. Något som irriterat mig är att begreppet "Handels" har blivit lite urvattnat, för nu finns det tydligen en Handels på varje liten skithögskola.
    Anna O
    Anna O: Verkligen toppen! Jag fick ordning och reda i min klädkammare och nu kan jag lätt hitta det jag söker, och det bästa av allt är att jag fick tips och råd hur jag ska göra för att behålla ordningen. De hjälpte även till med att köra bort de kläder jag inte ville ha kvar till välgörenhet, så ett extra plus för det :) !
  • Fredrik N
    Fredrik N: Jättekul och avstressande drejning!!! Supertrevligt ställe om man vill lära sig dreja eller bara öva. Handledning finns för nybörjare och verkar väldigt bra men jag ville mest ha tillgång till drejmaskin, ugn och en trevlig miljö. Väldigt opretantiöst och bra mot vardagsstressen.
    Marita B
    Marita B: Bemötandet är väldigt bra. De svarar alltid och har ett vänligt och förtroendeingivande sätt att lyssna in vad det är man önskar och frågar efter. Man känner att man får mycket information och de är villiga att dela med sig av sitt kunnande. Vi har använt deras tjänster i arbetsplatsanpassningar med IT teknik och vi är väldigt nöjda med resultatet.
  • Johan O
    Johan O: Bra företag som tar hand om sina deltagare på ett proffsigt sätt, jag fick en anställning efter att ha gått en "bättre förberedd" kurs. De har hjälpt massa människor ut i arbete. Bra personal, särskilt Hampus som är anställd där som är helt sanslös på att få ut folk i arbetslivet och ta hand om människor oavsett bakgrund. Han är bra på att motivera och ta hand om människor på ett bra sätt. Stort plus i kanten för honom men även för övrig personal.
  • Petter S
    Petter S: SSES är ett mycket vasst sammarbete mellan Karolinska Institutet, Handelshögskolan, Konstfack och KTH. Forskning, akademiska kurser och föreläsningar med mycket hög kvalitet, främst inriktade på entreprenörskap. Smartare föreläsare och studenter i en framåtdriven organisation. Rekommenderas varmt för de som har minst två års studier på något av de ingående universiteten.
  • Helena  H
    Helena H: Jag har gått på SCOM:s handledarklinik under lång tid nu och jag kan varmt rekommendera detta gäng. Drivna elever och mycket kompetenta osteopath som handleder.
  • Mia A
    Mia A: Kompetent och mycket trevligt företag. Rekommenderas varmt för sin proffsighet. ==== Bemötandet var seriöst och proffsigt. Mycket serviceminded. Tuba AB levererar alltid mer än vad man som kund förväntar sig. Alltid god stämning och förhållningssätt. Kartläggningarna är mycket kostnadseffektiva. Sammanfattningsvis rekommenderas detta företag varmt.
    Anton J
    Anton J: Jag rekommenderar med glädje Chefhuset och kursen Ny som Chef. Jag har gått flera chefsutbildningar tidigare, men ingen som så effektivt täckte så många områden inom chefskapet. Det var ett flertal inspirerande föreläsare, och till och med skådespelare som vi fick träna mot i olika situationer man kan möta som chef. Utbytet mellan deltagarna var också stort, där vi diskuterade olika situationer och fick input från personer i andra branscher, som dock ofta upplevt liknande utmaningar. Oavsett kunskapsnivå inför denna kurs, skulle jag tro att den är en bra reminder för samtliga chefer. Tack!
  • Jenny Multas J
    Jenny Multas J: Alltid trevligt bemötande och lösningsorienterade förslag. Bra utbildare med verklighetsförankrade exempel. Kan varmt rekommendera detta företag.
  • Björn V
    Björn V: Vi på Reco anlitade Berghs School of Communication för att ta fram ett kommunikativt koncept i syfte att stärka Reco´s varumärke och kännedom. På knappt 6 veckor har teamet från Berghs levererat ett otroligt bra koncept....hatten av!