Tobbe A:
Roligaste innebandyn jag spelat! 3-manna med målvakt, lite mindre regler och man får egna statistik kort liknande NHL. Har spelat i 9 år nu och det är fortfarande lite kul. Jag tror att det är ca 250 lag i Stockholm nu.
Alla spelar, från företag till de bästa förbunds spelarna.
Jakob V:
Jag är riktigt nöjd med att ha hittat detta företag. Att hitta bra översättare till rimliga priser och som håller bra kvalitet är svårt men Jobassigner gör ett toppenjobb med detta. Kanonhjälp från min Account Manager Philip också.
Maria S:
Blev verkligen glatt överraskad över samtalet jag fick bara stunden efter jag hade gjort en sökning ang bilförsäkringar på Compricer AB. En trevlig man lotsade mig genom bilförsäkringsdjungeln enligt mina önskemål och behov, och vips.., så var det klart! Verkligen smart, effektivt och i högsta grad serviceinriktat.. ja, jag är mycket nöjd och glad över initiativet. :D Så nu är det klart.., det jag borde och skulle ha gjort för längesen, men som jag skjutit upp för det var så mycket krångel att navigera hit-å-dit.. Toppen!!! Vänligen/ Maria Shaw
Valter C:
Bra och effektiv internettjänst. Sökning genom avisering via epost är suverän. Den aktuella iPhone applikationen kunde dock vara mer användarvänligt. Väljer den före BOLIGA:SE, men med liten marginal...
Elina E:
Jag tycker om Blogg.se för där kan man blogga och göra många snygga presentationer och bilder. Blogg.se är en väldigt enkel tjänst som alla kan använda.
JOHNNY S:
Nja, inget att lita på, eftersom de tog bort mitt och mina kollegors (mindre fördelaktiga, men helt sanningsenliga) omdömen efter att arbetsgivaren kontaktat dem och påstått att vi ljög. Visa säger att de gör det mot en avgift.
John H:
Dessa driver diverse jobbrelaterade jobbsiter där man ringer upp samma kund flera gånger men från olika siter där det utannonserande jobbet passar in. Ett smart sätt att mjölka pengar ur företag som desperat söker arbetskraft.
Lasse S:
Det här företaget har ett antal "portaler" där de säljer annonser till företag. Portalerna har inget annonsörsvärde och försäljningstekniken är därför aggressiv telemarketing. De ringer upp och ber dig bekräfta att du säger upp annonseringen. Sen får du ett mail eller fax direkt där du ska bekräfta uppsägningen. Fort ska det gå! Du svarar på vändande mail att du säger upp. Hoppsan! Nu är du fast, för du läste inte det finstilta...Du märker inget förrän du får en chockerande faktura på 30 000-40 000 kr exkl. moms för något du inte beställt.
När du ringer upp är säljaren först stenhård och hotar med inkasso. Sen efter att du bråkat lite så säger säljaren att han ska se vad han kan göra. Han ska bara prata med sin chef...Sen ringer han upp och säger att de ska göra ett undantag och du behöver bara betala hälften. Troligtvis betalar du snällt för att inte hamna i inkasso.
Det här är ett smart företag som agerar i gråzonen och ser till att hålla sig inom lagens gränser. Men det är naturligtvis fullständigt oetiskt och moraliskt förkastligt.
Här är några av deras sajter:
Eurotradeforum.com
NordicNetExpo.com