Jag hade en mycket positiv upplevelse när jag sålde min bil till Kels Bilar AB. De var ärliga, serviceinriktade och höll allt de lovade. Kommunikation var snabb och tydlig, och affären genomfördes utan stress eller krångel. Fick ett bra pris och betalningen kom direkt på plats. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill göra en trygg och smidig bilaffär!
Kels Bilar AB
19 omdömen om Kels Bilar AB
Snabb och smidig affär, lätt att få kontakt
Snabb affär och ett trevligt bemötande😁 bara positivt att säga från start till mål👍
Fantastisk service! Sålde min bil till bilfirman och hela processen var enkel och smidig. De var ärliga, hjälpsamma och gav ett bra pris. Jag kände mig trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill göra en smidig bilaffär.
Mycket smidig affär, trevligt bemötande o snabbt avslut! Kan bara rekommendera!
Trevliga grabbar inga krusiduller
Otroligt nöjd med bilförmedlingen! Allt gick smidigt, tryggt och professionellt. Fick fantastisk service och kände mig väl omhändertagen genom hela processen. Bilen var i toppskick ,precis som utlovat. Rekommenderas starkt!
Mycket trevlig personal som bryr sig om sina kunder och att bygga framtida relationer, tryggt och säkert. Rekommenderar starkt!
Tack för affären. Det var trevlig bemötande Ha ni så bra i framtiden mvh Patrik
Snabb betalning, inget krångel, trevligt bemötande.
Väldig smidig affär och snabb betalning. Bra bemötande och inget krångel. Rekommenderas :)
Proffsig och trevlig inköpare som gav ett rimligt bud på min Volvo! Snabb betalning och ägarebyte. Rekommenderas!
Väl bemötande och god service Nästa bilköp blir absolut hos honom
Trevliga och professionella! Snabb och smidig affär utan krångel, rekommenderar starkt.
Jag sålde min bil till Kels Bilar AB och jag är verkligen nöjd med hela processen. Från första kontakten var personalen väldigt professionell och hjälpsam. De gjorde allt väldigt enkelt och tydligt, och jag kände mig trygg genom hela affären. Värderingen av bilen var rättvis och betalningen gick snabbt och smidigt. Jag kan definitivt rekommendera Kels Bilar AB till andra som funderar på att sälja sin bil. Stort tack för utmärkt service!
Trevlig och ställde relevanta frågor. Betalningen gick smidigt. Bara positivt!
Bra kommunikation och inget krångel
Bra och snabb service bra bemötande
Trevlig upplevelse! Snabb betalning, och registreringsöverföring, snabb hämtning av bil! Kan inte varit bättre!