Kvik Kungens Kurva

Geometrivägen 7, 141 75 Kungens kurva — Visa karta

4.1 i betyg av av 141 omdömen
Passion för husets viktigaste rum.

Köket är hemmets hjärta. Platsen där vi möts, umgås och samlar på oss minnesvärda stunder tillsammans med vänner och familj. Och om du frågar oss förtjänar själva köket samma omsorg som vi visar våra middagsgäster.

Det är därför vi finns. I stort sett allting vi gör på Kvik Kungens Kurva återspeglar detta passionerade intresse för kök. Vi bryr oss.

Det är mer än ord. Du märker det på våra kökskonsulenter, som ritar upp ditt förslag utifrån dina egna önskningar och behov. Du märker det på den inspirerande köksutställningen, som är Sveriges största på Kvik. Och du märker det inte minst på att vi själva gärna åtar oss att installera hela köket åt dig – något som vi förresten är ensamma om i vår butiksvärld.

När du väl har bestämt dig har du ett nytt och färdigt kök inom bara några veckor. Ett kök som du själv har varit med om att forma och förverkliga. Precis som det ska vara, om du frågar oss.
Stängt just nu
Mån-Fre: 10:00-18:00
Lör-Sön: 11:00-16:00

Läs vad 141 kunder tycker om Kvik Kungens Kurva

 • 2019-08-24

  Spontant omdöme
  Per E skrev om Kvik Kungens Kurva
  Kvik som kök är nog bra. Verkar rejält.
  Deras rekommendationer om entreprenörer för montering skulle jag dock akta mig VÄLDIGT noga för.

  - Första entreprenören saknade F-skatt och hade nyligen haft stora skulder hos Kronofogden då jag kollade.

  - Tog den andra rekommenderade och dyrare entreprenören -"Nu kommer det att bli bra - de är duktiga".

  Tyvärr monteras det ej enligt Kviks manualer utan det ska gå snabbt.

  Kablage till LED-armaturer leds ej bakom köksskåp enl anvisning utan det karvas ut i kakel för kablar mm.

  Handtag till lådor dras snabbt med skruvdragare vilket ger vassa skruvar som lämnar märken på innerlådor.

  Ett halvår senare sitter vi med vattenskada på halva huset då "rörmokaren" skurit genom anslutningstätningen i diskbänkskåpet för att snabbt leda ner kabel. Sedan har diskmaskinsanslutningen läckt... Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DEKÅ Entreprenad AB
  4.7 / 5 i betyg — 140 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var e"
 • 2019-01-13

  Spontant omdöme
  Tommy S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Beslutet var fattat att totalrenovera vårt kök och kontakter med flera leverantörer startade under september 2018. KVIK och säljaren Mikael Fykén var en av leverantörerna som hade kökslayouter som vi fastnade för. Processen tog lång tid, då det är många parametrar som skall falla på plats.
  Tiden mellan september till avslut i november följdes av flera möten med KVIK som var väldigt trevliga, Mikael Fykén upplevdes som förstående och lyssnade på kunden och dess frågor.
  När vi till slut hade två någorlunda likvärdiga alternativ kvar, där KVIK var den ena parten, så kom en avgörande del till KVIK:s favör. Vi ville ha en komplett leverans och installation tillsammans med renovering av tak, väggar, golv mm. KVIK:s samarbetspartner BOFIN LIVING var den faktor som fick oss att teckna avtal med KVIK. Kontakten med BOFIN och Artin fick mig att känna mig trygg från dag ett då han visade engagemang och intresse att få bli leverantör av renoveringstjänsten.
  Konceptet med att KVIK rekommenderade BOFIN LIVING som installatör, var den avgörande faktorn vid beslutet av köksleverantör.
  Tiden från beställning till önskat ”klardatum” var snäv, eftersom julen närmade sig med stormsteg. KVIK och BOFIN lovade att vårt nya kök skulle stå klart till den 17:e december vid beställningen som lades den 12:e november. Enbart 5 veckor för att få leverans och totalrenovering av kök utförd med elarbeten, komplettering av VA plats, flytt av fläktplacering, nytt tak mm. Jag var skeptisk att tidplanen skulle hålla. Som tur var, så var min oro obefogad! Den 17/12 stod köket klart!
  Det sker mycket under en ombyggnad av ett kök och avvikelser som dök upp hanterade BOFIN LIVING med bravur! Artin och hans medarbetare var alltid trevliga och skötte kommunikationen med mig på ett sätt som jag inte var van med – nu hade jag hittat ett företag, som beter sig som man förväntar sig i byggbranschen, – Bra kommunikation och tillgängligheten på telefon är så viktig, detta skötte Artin & Co långt över förväntan. BOFIN tog emot leverans av kök, administrerade små saker som var skadade och bytte ut dessa utan att jag behövde engagera mig – UPPSKATTAS! Personalen från BOFIN, lämnade varje dag huset städat och dammsuget. BOFIN rekommenderade och införde en lösning med vårt kökstak och integrationen av vår takintegrerade köksfläkt, som blev jättebra! Utan deras engagemang att leverera en snygg och funktionsduglig totallösning hade vi nu haft en mindre bra lösning för den integrerade takköksfläkten. Stort tack till Michael på BOFIN!

  Vi är mycket nöjda med vårt nya vackra kök och kan starkt rekommendera KVIK och BOFIN LIVING som leverantörer. Deras koncept med helheten och det att arbetet ”bara flöt på” var så himla skönt.
  Nu är det enbart några småsaker kvar och ser fram emot att KVIK strax återkommer med besked på den enda reklamationen, som gjorts på en produktleverans.

  Det höga betyget motiveras av att KVIK och BOFIN LIVING levererat över förväntan. Artin & Co har jobbat hårt de dagar som krävts, för att nå slutmålet och det uppskattas! Läs mer
  gillar detta
 • Robert W

  2018-10-22

  Spontant omdöme
  Robert W skrev om Kvik Kungens Kurva
  Kan inte rekommendera Kvik över huvud taget. Min rekommendation är att köpa ert kök var som helst men INTE på Kvik.

  Problem jag haft i samband med mitt köp från kvik är:
  * Det saknades ett tjugotal grejer i deras första leverans och då hade jag betalat för att få saker monterade och klara per leveransdatum.
  * Det har tagit 1 och en halv månad att få köket att se någorlunda komplett ut. Dock har saker då levererats via köksfirman och inte till mig personligen så det är ytterst oklart om jag ens fått det jag borde av min order.
  * Ugnen vi köpte via dom låter jättekonstigt..
  * Hantverksfirman dom själva så varmt rekommenderade har inte gjort ett bra jobb över huvud taget. Inte en enda grej har gjorts fackmänna mässigt korrekt. Det visade sig att dom inte ens har en officiell hemsida. Dom körde skruvdragaren i ballofixerna så det inte längre går att stänga av vattnet vilket gjorde att vi blev tvungen att ta in en helt annan firma för att koppla in vattnet så åtminstone det blev korrekt gjort. För elkontakter har man satt i sladden och sedan monterat skåpsstommar framför så man inte längre kan dra ut sladden. Elrör har monterats in bakom skåpen så elektrikern blev tvungen att dra elen på utsidan av vägen i hallen samt många andra problem.
  * Det visar sig även att kvik kör specialmått på alla sina skåp, lådor m.m. vilket gör att vi är tvungna att köpa hyllor, lådor m.m. av dom och enbart dom. 4 bestikslådor enbart kostade över tusenlappen och hade då inte den organisering i sig som vi ville ha.
  Så att köra bestikslådor eller något annan smart förvaring över huvud taget från Ikea är bara att glömma.
  * Inte nog med specialmåtten, vill man har något skickat till sig t.ex. några hyllplan kostar det 2000:-.
  Jämförelsevis så tar Ikea 200:- för att köra ut en hel bokhylla.
  * Lådornas kant går bara halvvägs upp så saker ramlar ut bakom lådorna.
  * Dom har skickat med saker som inte använts över huvud taget i renoveringen.
  * Dom skickade ut för långa hyllplan till oss och efter 2 veckors mailande har vi fortfarande inte blivit krediterade på detta så vi tröttnade och åkte istället in personligen till dom och köpt det vi behöver och får åka in personligen med dom för långa hyllor, onödiga plankor m.m. som dom skickat med. Läs mer
  2018-11-15 Mathias L svarar Robert W
  Jag beklagar din upplevelse. Leveranstider varierar beroende av produktval men vi jobbar alltid enligt överenskommet datum med kund i samband med att köket beställs. Vi lämnar 25 års garanti på kökets rörliga delar, 10 års garanti på luckor och 5 års garanti på bänkskivor. För vitvaror gäller 2 år med reparation på plats hos kund. Är din ugn under 2 år kan en tekniker besöka dig och åtgärda garantifelet utan kostnad. Låt mig veta om du behöver hjälp med bokning så ordnar vi det. Vi strävar alltid efter komplett leverans. Skulle något mot förmodan vara restnoterat ser vi till att leverera komponenten så fort vi får den till oss. Saknas något kan du vända dig direkt till mig. Kvik använder branschstandard för lådor. Dessa levereras från Blum, en tillverkare i Österrike som levererar samma modeller till bl.a. Marbodal, Ballingslöv, HTH och Puustelli. Ikea använder en egen lösning. Vi förmedlar kontakt till ett antal köksmontörer. Gemensam nämnare är att samtliga genomgått Kviks montörkurser och innehar nödvändiga certifikat för t.ex. el och vatten. Vi har ingen insyn i avtal mellan kund och köksmontör men är behjälpliga vid behov. Låt mig veta om jag kan hjälpa dig på något sätt.

  Vänligen,
  Mathias Lobendahl, VD
  2018-11-15 Robert W svarar Mathias L
  Hej Mathias.

  Jag har varit i kontakt med både säljaren och butikschefen i kungens kurva och än så länge upplever jag inte att någon hjälp mig på något sätt över huvud taget utan snarare tvärtom. I många fall har jag inte ens fått någon återkoppling då jag mailat eller på annat sätt försökt nå butiken i fråga.
  Varje sak som behövt lösas har jag själv behövt ringt och försökt få löst själv. En del saker har inte löst sig över huvud taget. En del saker har blivit helt fel när dom skickats ut. På vissa sätt upplever jag att den nya kökslösningen är sämre än den gamla. T.ex. så är en elsladd dragen utanpå vägen i hallen vilket troligtvis kommer sänka mitt lägenhetsvärde med 50 000 - 100 000 vid framtida försäljning.
  Jag upplever även att det du skriver att köksfirman ni rekommenderat skulle vara certifierad inte kan stämma över huvud taget då dom så gått som enbart skickat ut rysk arbetskraft där en och samma kille agerat snickare, rörmokare och elektriker samtidigt där dom så gått som genomgående visat på att dom inte har någon koll alls på vad dom sysslar med.
  För övrigt så anser jag att det kanske är bättre om era mått passar normala svenska firmor som NK, Cervera, Ikea, Ica o.s.v.
  För närvarande så kan jag enbart köpa bestikslådor från er och saker som knivar och stekspadar, burkar o.s.v. som jag haft sedan tidigare och alltid passat i så gått som alla ställen jag bott på tidigare verkar så gått som genomgående inte passa så super bra nu längre.
  Har du ytterligare frågor så går det såklart bra att ta mina kontaktuppgifter från Kvik i kungens kurva.

  Vänliga hälsningar,

  Robert
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 69 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • 2018-06-30

  Insamlad av företaget
  Göran L skrev om Kvik Kungens Kurva
  Komplettering av befintligt kök med förläggning av skiva och hörnskåp och låd sektion.
  Bollade med försäljaren som förslog idéer som verkställdes.
  Kvalitet på service 10.
  Tyvärr ingen rabatt!
  Jag tycker att man ger rabatt vid komplettering ! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-29

  Insamlad av företaget
  Patricia H skrev om Kvik Kungens Kurva
  Jag köpte ett nytt kök, och behövde hjälp att förstå hur man går tillväga och vad man ska tänka på då jag inte gjort det tidigare. Panos hjälpte mig att hitta drömköket, som passar mina behov, önskemål och samtidigt går ihop med budget och boendets förutsättningar. Toppenservice!! Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-28

  Insamlad av företaget
  Annmari N skrev om Kvik Kungens Kurva
  Utmärkt hjälp med planering av vårt nya kök.
  Bra med information och återkoppling, rättande av fel samt ett mycket trevligt bemötande både från personal i butik samt av personalen på lagret. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-27

  Insamlad av företaget
  Jimmy T skrev om Kvik Kungens Kurva
  Nytt kök från Kvik i vår nyproduktion. 100% nöjda med köket är vi nu efter en lång resa med huset.

  Fantastiskt hjälpsam och engagerad personal på Kvik Kungens kurva.

  Har mailat och frågat om massor med småsaker och detaljer och fått snabba svar på allt.
  Fått svar inom 1min på lördag kväll från vår säljare!!

  Har aldrig upplevt bättre service, vi är så nöjda!

  -Jimmy Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-25

  Insamlad av företaget
  Tommy G skrev om Kvik Kungens Kurva
  Garderober
  En liten plus en väggtäckande
  Utmärkt bemötande av kunnig personal som gav nyttiga tips Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-14

  Insamlad av företaget
  Ann-sofie N skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi köpte ett nytt kök! Det är inte helt klart än, men än så länge har det inte varit några problem. Ritningen stämmer exakt och ingenting saknas ☺.
  Köks försäljaren Jonny Perera var mycket professionell och kunnig. Det kunde inte ha blivit bättre. Dessutom var det mycket prisvärt. Tack ! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-14

  Insamlad av företaget
  Jens E skrev om Kvik Kungens Kurva
  Bänkskiva med underlimmad ho. Hade inga direkta förväntningar, men blev väl mycket bemött av Jonny Perera som skickade status under processen och följde upp efter leverans. I kombination med ett mycket bra pris, snyggt arbete med skivan så är jag jättenöjd. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-16

  Insamlad av företaget
  Mikael K skrev om Kvik Kungens Kurva
  Personlig service utan att var påträngande. Justa priser i butik med snygga kök. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-08

  Insamlad av företaget
  Anders M skrev om Kvik Kungens Kurva
  Mycket trevligt och proffsigt bemötande, speciellt från Ebba.
  Bra priser och snabba leveranser.
  Allt toppen.
  Köpte vitvaror. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-07

  Insamlad av företaget
  Mathias L skrev om Kvik Kungens Kurva
  Köpte en ny spishäll av supertrevlig personal. Blev uppringd senare och man undrade om jag var nöjd med produkten. Åkte tillbaka och köpte en ugn också och fick samma trevliga bemötande igen. Jag är nöjd. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-07

  Insamlad av företaget
  Marcus R skrev om Kvik Kungens Kurva
  Stor eloge till Elin som hjälpte oss från första stund. Lyssnade in oss och kom med små alternativlösmingar för att väcka tankar. Tålamodet hennes var stort med så krångliga kunder. Stort förtroende för henne och hon rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-05

  Insamlad av företaget
  Ann-margret L skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi köpte en Siemens inbyggnadsugn. Försäljaren i butiken var mycket trevlig och serviceminded! När vi hade installerat ugnen och hade ett par frågor om dess funktioner, ringde vi och fick snabb och bra hjälp!
  Allt var alltså perfekt!
  Hälsningar
  AM Löthman Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-05

  Insamlad av företaget
  Anders K skrev om Kvik Kungens Kurva
  Dålig återkoppling vid försenade leveranser som vi fortfarande väntar på Läs mer
  2018-03-06 Mathias L svarar Anders K
  Anders, tack för din feedback. Vi tar action på ditt ärende direkt och återkopplar till dig under dagen. Beklagar verkligen att vi inte levererat tillfredsställande och ska göra allt vi kan för att förbättra din upplevelse.

  Mathias Lobendahl, VD
  gillar detta
 • 2017-11-28

  Insamlad av företaget
  Jim W skrev om Kvik Kungens Kurva
  Bra och trevlig försäljare. Fick varorna när det utlovats. Saknades en artikel. Kom på posten några dagar senare.
  Något svår beskrivning, för många delar i leveransen som ej skulle vara med i monteringen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-19

  Insamlad av företaget
  Pamela Trofast & C skrev om Kvik Kungens Kurva
  Hej!
  Vi fick ett jättefint bemötande och jättebra hjälp av Elin Duckmar.
  Vi var där vid några tillfällen och alltid lika proffsigt bemött trots flera frågor och lite ändringar.
  Vi totalrenoverade vårt kök och allt vi köpt är vi nöjda med. Trots att det blev felmätning av bänken och vi inte fick det kastrullskåp vi ville ha.
  Nu när det är klart är vi jättenöjda.
  Det jättefint. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-15

  Insamlad av företaget
  Bayron G skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi beställer väldig ofta varor från Kvik och vi får alltid ett bra bemötande.
  Super nöjd med Panos som är jätte engagerad på sitt jobb och ger alltid ett trevligt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-15

  Insamlad av företaget
  Johan T skrev om Kvik Kungens Kurva
  Mycket bra, vi fick den hjälp vi behövde! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-15

  Insamlad av företaget
  Maria S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Bra service.fick hjälp med designa mitt dröm kök.Bra kvalité på allting .👍 Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-13

  Insamlad av företaget
  Anna R skrev om Kvik Kungens Kurva
  Snabb, bea service och stort engagemang! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-14

  Insamlad av företaget
  Stefan L skrev om Kvik Kungens Kurva
  Jag köpte mitt numera strålande fina kök av kvik i kungens kurva! Jag var helt inställd på att renovera köket skulle bli en jobbig och invecklad process med många beslut, men tackvare otroligt proffsig hjälp från kvik i kungens kurva, blev byte av kök en "drömresa"!! "Min" kökssäljare, var engagerad, trevlig och ett otroligt bra bollplank genom hela resan! Väldigt nöjd när ja nu sitter här i mitt nya kök och njuter av det och morgonkaffet!! Tack kvik i kungens kurva Mvh Stefan L Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-19

  Insamlad av företaget
  Grete H skrev om Kvik Kungens Kurva
  Mycket bra bemötande! Från beställning till betalning. Allt gick enkelt och smidigt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-18

  Insamlad av företaget
  Åsa Å skrev om Kvik Kungens Kurva
  Toppenservice i allmänhet och från lagret i synnerhet! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-14

  Insamlad av företaget
  RO-Gruppen B skrev om Kvik Kungens Kurva
  Fantatisk säljare vi har haft under denna resan, väldigt tillmötesgående och intiativrik. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-12

  Insamlad av företaget
  Stefan N skrev om Kvik Kungens Kurva
  Glada, tillmötesgående personal som gav ett positivt intryck. Personal har även följt upp efter leverans. Proffsigt!

  Vi köpte möbler till badrum, bland annat handfat, skåp etc.

  Jag har ännu inte satt upp möblerna vi köpte så kan inte ge betyg på själva möblerna än.

  Helhetsupplevelsen av Kvik får mer än väl godkänt. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-11

  Insamlad av företaget
  Hanna P skrev om Kvik Kungens Kurva
  Köpte bänkskivor via Kvick I Kungens kurva. Mycket bra service och hjälpsam personal. Läs mer
  gillar detta
 • Millan J

  2017-09-06

  Insamlad av företaget
  Millan J skrev om Kvik Kungens Kurva
  Jag köpte en bänkskiva, diskho och blandare från KVIK i Kungens Kurva. Jag behöll mitt gamla kök men lackade om luckorna, tog bort några överskåp och kaklade hela vägen upp till tak. Jag är riktigt nöjd över resultatet och bänkskivan, som är i laminat, är riktigt slitstark. Bra service och ett perfekt resultat! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-06

  Insamlad av företaget
  Christina S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Har inte gjort något över huvud taget Läs mer
  gillar detta
 • 2017-07-04

  Insamlad av företaget
  Cjs Fastighetsförvaltning skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi har blivt mycket väl bemötta av vår kontakt Mikael.
  Hjälpsamt och kunnigt tillgodoser han våra önskemål. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-26

  Insamlad av företaget
  Peter S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi köpte vårt kök hos Kvik. Vi fick väldigt bra bemötande och professionell hjälp under hela resan. Kvik rekommenderade oss även en byggnadsfirma som monterade köket åt oss. Vi är totalt sett mycket nöjda med vårt färdiga kök och den service vi fick från Kvik. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-06-22

  Insamlad av företaget
  Simon M skrev om Kvik Kungens Kurva
  Väldigt nöjd och Marlene var bäst verkligen. Läs mer
  gillar detta
 • Andres V

  2016-12-21

  Insamlad av företaget
  Andres V skrev om Kvik Kungens Kurva
  Väldigt bra kundservice + bemötande Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-05

  Insamlad av företaget
  Lena H skrev om Kvik Kungens Kurva
  super bra! Elin är kanon, alltid kundorienterad med ett trevligt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-12-05

  Insamlad av företaget
  Jakob C skrev om Kvik Kungens Kurva
  Svårprutade men mycket bra service som ställer upp. Kan ev sakna lite djupare detaljkunskaper Läs mer
  gillar detta
 • Tarcisio D

  2016-12-05

  Insamlad av företaget
  Tarcisio D skrev om Kvik Kungens Kurva
  Mycket bra service av kompetent och trevlig personal. Har fått otroligt bra bemötande redan från start. Vi har köpt två köksöar. Leveransen på rätt tid och inbärning in i lägenheten. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-21

  Insamlad av företaget
  Christer & Inger O skrev om Kvik Kungens Kurva
  Bemötandet har varit mycket bra med stort engagemang från vår kontakt Marlen Spena. Bra svar och hjälp med de frågor som dök upp under arbetets gång.
  Vi köpte kökssnickerier och bänk och monterade allt själva. Ugnar , diskmaskin , fläkt och häll hittade vi c:a 20 000 kr billigare på annat håll.
  Det var några missar i leveranser vilket gjorde att det blev ett antal resor till lagret i Årsta.
  Tillverkningsprecisionen skulle kunna vara bättre liksom beskrivningarna för hopsättning och montage.

  MVH Inger o Christer Olofsson Läs mer
  gillar detta
 • 2016-11-13

  Insamlad av företaget
  Stefan Å skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vid köp av garderober fick vi trevlig och snabb service. Allt från beställning till leverans gick smidigt och enligt utsatt leveranstid. Efter leverans återkopplade den ansvarige för beställningen för att höra om beställning och upplevelse var enligt våra förväntningar. Vi var och är nöjda på alla sätt och vis och kan starkt rekommendera ett möte med personalen I Kviks butik I Kungens Kurva. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-31

  Insamlad av företaget
  Rickard S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Jättebra hjälp att navigera i köpprocessen, trevligt och engagerat bemötande, delaktighet och bemödande att det blivit bra, även efter leveransen. Tack! Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-17

  Insamlad av företaget
  Robert W skrev om Kvik Kungens Kurva
  Enkelt och smidigt, inga problem där... Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-14

  Insamlad av företaget
  Lill P skrev om Kvik Kungens Kurva
  Är mycket nöjd med allt😊
  Elin Dunkar är en fantastisk säljare. Hon hjälpte mig att utforma mitt drömkök. Hennes kreativa lösningar gjorde köket ännu finare än vad jag tänkt mig. Alltid funnits tillgänglig o svarat på frågor.

  Egular med alla sina kompetenta hantverkare som hållit tidsschemat o gjort mycket bra arbeten. Mimmi som organiserat. Alla mycket vänliga o samarbetsvilliga

  Rekommenderar Kvick hela tiden
  Mvh Lill Persson Jarl Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-14

  Insamlad av företaget
  Benny P skrev om Kvik Kungens Kurva
  Har köpt ett komplett kök med vitvaror från Kvik och har genom hela processen blivit mycket professionellt behandlad. Köket är just nu inte till hundra procent monterat. Jag har gjort monteringen själv och har hittils inte stött på några större problem. Så här långt blir betyget "mycket bra". Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-13

  Insamlad av företaget
  Eva E skrev om Kvik Kungens Kurva
  Köpt en garderobsvägg till sovrummet. Vänligt och effektivt bemötande trots sen ankomst och kort om tid vid beställningen. Fick hjälp med hantverkare som kunde genomföra installeringen, snyggt och effektivt och utan nämnvärd väntetid. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-10-12

  Insamlad av företaget
  Åsa F skrev om Kvik Kungens Kurva
  Komplettering med skåp och bänkskiva till kök. Mycket snabb och proffsig hjälp i butik. Snabb leverans. Läs mer
  gillar detta
 • Kent K

  2016-10-12

  Insamlad av företaget
  Kent K skrev om Kvik Kungens Kurva
  Vi har fått fantastisk service på KVIK Läs mer
  gillar detta
 • Charlotte Ö

  2016-10-05

  Insamlad av företaget
  Charlotte Ö skrev om Kvik Kungens Kurva
  Urusel service, förvånansvärt oproffsiga. Läs mer
  2016-10-06 Mathias L svarar Charlotte Ö
  Hej Charlotte,
  Tack för din feedback. Vi tar action på detta direkt och ser vad vi kan åtgärda. Är köpet gjort i ditt namn kommer vi kontakta dig idag. Är ditt köp gjort i annat namn ber vi dig att kontakta butiken på 08-7219180 och be att få tala med Mikael. Vänligen, Mathias L
  gillar detta
 • 2016-10-04

  Insamlad av företaget
  Sofia N skrev om Kvik Kungens Kurva
  Den bästa servicen vi fått i en köksaffär i kungens kurva och vi har besökt allihop där. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-09-28

  Insamlad av företaget
  Simon S skrev om Kvik Kungens Kurva
  Väldigt hjälpsamma och engagerade. Budade ut några produkter de missat att packa. Läs mer
  gillar detta
 • 2016-09-22

  Insamlad av företaget
  Thobias K skrev om Kvik Kungens Kurva
  Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande från Kviks personal. Servicevänligt. Installationen från Egular fungerade bra och smidigt.
  Sammantaget mycket nöjd med mitt Mano kök från Kvik. Läs mer
  gillar detta

Bästa Köksinredarna nära Kvik Kungens Kurva:

4.7 i betyg av 69 omdömen
Jessica C Jessica C tycker:
“Ett stort och fint kök! Anja ...” Läs mer
4.4 i betyg av 19 omdömen
Andrews Granite (6.6km)
4.8 i betyg av 19 omdömen
4.7 i betyg av 162 omdömen
Nepas Kök (7.8km)
5.0 i betyg av 56 omdömen
4.9 i betyg av 56 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco