Vi anlitade Laddboxkillarna AB för installation av både laddbox och batterilager. Installationen av laddboxen gick väldigt smidigt och professionellt, där är vi mycket nöjda! Tyvärr blev resan med batterilagret betydligt mer problematisk. Det första batteriet kändes tyvärr som en budgetlösning som kanske släpptes lite för tidigt och var därför inte riktigt mogen för den svenska marknaden. Vi upplevde återkommande problem och processen drog ut väldigt länge. Det krävdes över 8 månader samt ett stort antal telefonsamtal och...
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4914 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket proffsiga. Snabb leverans, grundlig genomgång både innan och efter installation.
brukar sällan klaga eller skriva negativa recensioner, men det här företags beteende är under all kritik. Hela min upplevelse har varit en katastrof: 1. Jag fick själv ringa elektrikern för att få reda på vilken tid de skulle komma. 2. Elektrikern monterade ett helt annat och betydligt dyrare paket än det jag beställt. Det handlade inte om några nödvändiga extrakomponenter för att få boxen att fungera, utan de installerade bara en dyrare produkt. 3. Säljaren sköt direkt ifrån sig ansvaret till fakturaavdelningen, men bad...
Hej Kontakten med säljaren var bra och ni kom som lovat på utsatt tid. Så långt allt bra. Men själva eljobbet är inte så snyggt och proffsigt utfört. Sämre och senare klamring får man leta efter och stora hål som kabelgenoföringar i kapslingarna. Ett extra felborrat hål i väggen bjöd insrallatören också på. Jag är glad att detta är i garaget och knappt kommer synas. Skulle aldrig släppa in killen i huset efter detta jobbet. Men det verkar trotts allt fungera så här långt.
trevligt bemötande vid telefonkntakt
Trevligt bemötande och kompetent utförande.
Bra bemötande och proffsigt arbeta. Fick en enkel men grundlig genom gång av produkten.
Killen som var här verkade mycket kunnig och visste vad han gjorde. Jag är nöjd
Mycket bra upplevelse av deras arbete
Toppen kommunikation, kort väntetid till installation - generellt mycket bra service. Rekommenderas.
Min fru var hemma och tyckte allt gick jättebra
Mycket smidigt att kontakta gänget, snabb och bra installation, trevligt folk både innan montering och den elektriker som sedan monterade laddarna. Mycket bra helt enkelt!!
En trevlig och kundvänlig kille som installerade boxen.
Snabb och proffsig installation.
Väldigt nöjd med installationen av laddbox från Laddboxkillarna. Hela processen gick smidigt från bokning till färdig installation. Jag bokade tid och fick installationen utförd redan dagen efter, vilket var imponerande snabbt. Installatören var punktlig, trevlig och professionell, och arbetet gjordes snyggt och effektivt. Kan varmt rekommendera Laddboxkillarna till den som vill ha snabb och smidig installation av laddbox. Hade bokat tid med annat företag innan jag hade kontakt med laddboxkillarna som skulle installera och...
Bäst som vanligt!
Jag köpte laddbox med installation och är hysat nöjd än så länge. Installatören var dock i mitt tycke alldeles för stressad och glömde bland annat bort att koppla upp boxen mot vårt wifi. Med tanke på att han var hos oss under bara en timme hade han kunnat ta det lite lugnare och gått igenom exempelvis appen med mej.
Jag har bara bra saker att säga. Allt har gått kanon från start till mål. Vilken bra installation
Fyllde i en intresseanmälan på nätet sent på kvällen och blev uppringd dagen efter och fick ett prisförslag. Bokade en laddbox och bestämde dag för installation. De kom på utsagd dag och installerade laddboxen. De anpassade installationen efter mina förutsättningar med solceller och batteri. Är väldigt nöjd med laddboxkillarna och kan varmt rekommendera företaget.
Glad och trevlig montör, kom i tid, förklarade tydligt vad som skulle göras. Jobbade snabbt och effektivt, trots ett trångt och mosträvigt utrymme att dra kablar i. Bra och tydlig förklaring efteråt av hur box, lastbalansering och tillhörande appar fungerade. Lämnade inget skräp efter sig.
De här killarna är bäst! Jag kontaktade dem och bara en timme senare hade jag fått en tid bokad för installationen. Väldigt snabbt och smidigt! När installationsdagen kom var Sami Helal otroligt kunnig, trevlig och hjälpte oss med vår knepiga installation. Bäst i branschen! Kommer absolut att kontakta dem igen för solpaneler/batteri i framtiden. 🤩
De dök aldrig upp, fick heller inget meddelande om att de inte dyker upp. Anlitade en annan leverantör istället. Se upp för detta företag. Oseriöst!
Hej Jarmo Tack för din feedback och vi ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag ser att du hade en tid den 15e maj, Tyvärr verkar detta fallit ur vårt system. Jag tar detta vidare och skall se till att det inte händer igen. Som jag förstår har du redan fått en laddbox installerat och jag får önska dig lycka till. Ladda lungt Med Vänliga hälsningar Kevin Laddboxkillarna
Så enkelt, allt flöt på. Montören Maximilian var så trevlig och duktig. Kan varmt rekommendera Laddbox killarna.
Smidig installation. Inga problem.
Nöjd med installationen men laddningen fick jag inte igång förrän jag kontaktade supporten Sif
Snabbt monterat och snyggt gjort. Han var stressad för annat arbete i närheten. Jag hade önskat mer tid för att få allt förklarat hur jag använder laddaren och även skötsel av den, ingen upphängning av laddsladden som skulle ingå var med. Med vänlig hälsning, Åke
Mycket trevligt bemötande och smidig service av Alexander. Enda minuset för kostnaden. Vår trasiga laddbox skulle bara bytas, men kostnaden blev ungefär densamma som vid nyinstallation.
Mycket bra bemötande, fantastisk service med hjälp av appar och information om hur allt fungerar. professionellt utförande.
Hej! Ibrahim verkar vara väldigt duktig på sitt jobb. Men allt gick extremt fort, jag fick knappt någon information om apparna eller boxen och jag väntar fortfarande på min el-sladd och sladdhållare
De kom som de hade lovat och gjorde jobbet mycket snabbt och snyggt.dessutom med bra attityd och gott humör.
Gjorde jobbet, men hade kunnat göra det bättre.
Diana som var hos oss, var trevlig och förklarade tydligt vad hon / jag skulle göra och visade hur bla lastbalanserararen fungerar och vad den hade för funktion Mycket nöjd, Tack
Allt till belåtenhet trevligt bemötande av både säljaren Andreas och installatören Oliver Priset enl.offert så jag kan rekommendera Laddboxkillarna
Väldigt bra första kontakt och seriös bedömning av vad som behövdes för min installation, dock gick det inte vidare i nästa led så bilder och information fick skickas igen, och när installatören skulle komma, hade han inga bilder eller direkta instruktioner heller, så det blev lite rörigt. Allt gick annars på den tid som var utsatt och installationen blev bra.
Kom på utsatt tid, gjorde ett mycket bra jobb
Trevligt och proffsigt. Gjorde ett snyggt jobb och förklarade vad hon gjort. Tyvärr funkade inte laddboxen som hon sagt utan husets wifi som var för långt bort. Den kopplade aldrig upp på 4G så vi kunde inte ladda som tänkt på nästan en vecka då vi fick köpt en till router. Vet inte om det var något hon kunde gjort men det var stökigt och ganska frustrerande. Därav inte toppbetyg som hon annars hade fått
Tip top. Väldigt professionell och gjorde det han skulle snabbt och smidigt. Inget alls att anmärka.
Bra priser och information installationen gick fort Bra information om produkten och trevlig personal
Mycket trevlig montör, hjälpsam och duktig, bara positivt omdöme!
Snabb service, proffsigt bemötande och snabb indtallation
Mycket kunnig och trevlig person som ordnade installationen av laddboxen på bästa sätt!
Trevlig och glad men väldigt stressad och slarvig. Hon hade pågående samtal med andra kunder under i stort sätt hela tiden hon gjorde installationen så kändes som hon inte fokuserad på min installation. Elskåpet är löst, en dosa hänger löst nedanför, kabelhållaren går ihop med vattenslangen mm. Så där nöjd med min installation, kommer få snygga till det själv.
Hej, Mycket trevligt bemötande. Han berättade hur arbetet skulle gå till med installationen av batteriet och när allt var klart visade och hjälpte han mig med alla inställningar i sigenergy appen. Fick också tips och råd av honom vid installationen som uppskattades. Hälsningar Roger
Mycket snabb service och bra samt enkel kommunikation
Snabbt, enkelt, effektivt och lätt!
Håller vad dom lovar, snabb leverans och installation av en duktig och trevlig installatör...
Trevligt, snabbt och enkelt. Mycket nöjd.
Allt blev exakt så som det var tänkt
Mkt bra,.........................
Allt gick snabbt och var klart snabbare än vikunnat drömma om. Jobbet utfördes av en mycket trevlig kille också från Kungsbacka