Laddboxkillarna AB - Väst

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4 468
4.7

Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....

4468 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst

Sedan starten hos Reco 2021

Lennart E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Bra kontakt med säljaren och väldigt bra installatör som monterade batterierna, noggrann och bra information om hur de fungerar. Kan verkligen rekommenderas.

Viktor H
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig kille, bra och snygg installation!

Peter S
Skrev om Casper Ek en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Casper var väldigt effektiv och var väldigt trevliga i sitt bemötande. Rekommenderar Casper!

Hans A
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Effektiv, trevlig, kompetent. Vi är jättenöjda 👍 ...missade dock låsa luckan till kabelskåpet på ett riktigt sätt så den låg på marken

Knut O
Skrev om Casper Ek en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bra och trevligt bemötande. Snabbt o bra jobb

Inger F
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Installatören gjorde ett bra jobb, men tyvärr så la boxen av efter tre dagar. Servicen var misslyckad och den fungerar fortfarande efter 2 veckor!!!! Vilket är skandal!!

Carl C
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Niklas gjorde det bra. Han ville hitta bästa lösningen.

Kristina E
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och kunnig,bra på att informera mig som inta haft elbil förut.extra plus är när de kommer i tid som bestämmt.👍

Jakub F

Kunnig och tillmötesgående

Lars-Erik B
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Köpte en zaptec laddare Mycket bra installation och fick laddaren väldigt snabbt. det negativa var att laddboxkillarna var svåra att få tag på skrev både mail och sms som dom inte svarade på och installatören lovade att ringa mig när han var klar eftersom jag inte var hemma och han har inte ringt än

Kenny K
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Enkel och smidig leverans. Trevlig och kompetent elektriker.

Magnus R

Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Håkan H
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jag tycker att allt gick bra med Diana och att hon levde upp till de förväntningar som jag hade innan. Vi diskuterade var själva laddboxen skulle sitta vilket inte var så självklart som jag trodde. Jag såg framför mig att den skulle sitta i vår carport och inte under elskåpet. Men att dra en kabel hela vägen dit kändes inte så aktuellt när vi diskuterade och tittade på det. Allt gick smidigt och lätt. Det jag funderar på, och som inte har med Diana som person att göra, är hur mycket jag som kund ska veta innan, behöver...

Thomas C
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Kom i tid utförde arbetet snabbt och effektivt

Nina R
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Unga snabba positiva - super! Enda missen var att man drog kabel rätt över innertaket istället för längs väggkanten. Har mindre betydelse då detta är längst in i ett förråd.

Stig H
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket trevlig kontakt, bra info och effektivt proffesionellt utfört arbete.

Pär T
Skrev om Casper Ek en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb, trevlig, kommunikativ och lösningsfokuserad

Tommy T
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket trevlig och kunnig kille. Förklarade bra och tydligt.

Lars Jonas Otto B
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mitt omdöme angående Maximilian är väldigt bra. Han var trevlig, hade koll på vad han skulle göra och verkade inte stressad trots att jag vet att han var stressad. Mitt omdöme är mkt väl godkänt 👍🏼 Vänligen Jonas.

Bo K
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Öppen, sympatisk, noggrann och dessutom mkt trevlig. Proffesionell I sitt yrke. Vi är mkt nöjda med hans arbete.

Amir B
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Erik är mycket trevligt som person och mycket kunnig. Enda besvikelsen var om priset på byte av boxfärgen. Erik gav priset 295 men det faktureades 590 kr. Jag signerade total priset och inte dubbelkollade. hoppas detta var ett misstag från Erik.

Sören L
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket nöjd från början till slut. Tack!

Aho R
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kompetent och effektiv, motsvarade helt förväntningarna. Jag köpte en laddbox. Jag är mycket nöjd.

Lars J
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket trevlig:) och kunnig;) .

Carl H
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket trevlig och professionell Laddboxinstallatör!

Jimmy H
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Niklas var den trevliga tekniker som installerade laddbox hos oss. Han gjorde själva den praktiska installationen snabbt och väldigt snyggt med dold kabel, centrerad uppsättning av box och hängare för kabeln. Efter detta fick jag hjälp med genomgång av appar och inställningar av dessa. Flera frågor ställdes under besöket och jag fick alla besvarade samt ytterligare rekommendationer från honom. Väldigt nöjd!

Håkan L
Skrev om Faisal Abdi Naleye en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och bra utfört arbete. Faisal tog ansvar tills anläggningen var i full drift.

Nils E
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Han var trevlig kunnig och professionell.

Marie-Louise O
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bara positivt. Jätte nöjda med installationen från början till slut.

Alf R
Skrev om Faisal Abdi Naleye en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Vi är jättenöjda med installationen. Faisal och hans kollega var både snabba och noggranna. Bra genomgång efter installationen.

Marcus N
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig kille som gjorde ett snabbt och bra jobb

Maj I
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Professionellt & kunnigt bemötande - mycket bra.

Kaj A
Skrev om Faisal Abdi Naleye en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket proffsig och snygg installation.

Hussein B
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jätte bra kille trevlig och snabbt. Han va lite stressat, jag fick inte alla information om hur ska man hantera appen. Vi behövda kontakta två personal för att få koden men vi fick inte få tag på dom. Fick koden från Erick senare efter jag kontakta honom via sms.

Henrik L
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Maximilian gav ett förtroendeingivande och kunnigt intryck. Han gjorde utan att blinka en överblick över elcentralen och kikade på smärre justeringar som skulle innebära att centralen inte behövde byggas ut (kostar 990kr) vilket givetvis uppskattades. Han förklarade också enkelt hur de olika apparna styrdes och hur man kunde använda dem för att styra laddning. Mycket nöjd.

Ulf E
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket duktig och trevlig montör.

Ronald L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb och informativ, bra service.

Sten J
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bra och effektivt jobb, trevligt och tålmodigt bemötande.

Britt B
Skrev om Faisal Abdi Naleye en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig, noggrann och tog sig tid med att förklara. Skötte allt exemplariskt!

Anders J
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb trevlig och professionell.

Lennart A
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Toppen…! Trevlig och glad, riktigt snabb och effektiv… riktigt bra killen…!

Simon H
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt, snabb och mycket hjälpsam.

Gunnar W
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket bra, väldig snygg installation med dold kabeldragning

Nicat M
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jesper väldigt duktig, trevlig och jobbar snabbt! Tackar

Anders K
Skrev om Faisal Abdi Naleye en del av Laddboxkillarna AB - Väst

En mycket trevlig kille, kunnig inom sitt område Återkoppling efter utfört montage. Förklaring för att nyttja appen fullt ut Bemötande med kund Mycket positivt.

Lars L
Skrev om Laddboxkillarna AB - Väst

Sbabb och smidig installation med en mycket trevlig och hjälpsam elektriker

Dennis N
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Effektiv, tydlig i förklaringarna av sitt arbete och kommunikativ. Löste installationen av laddboxen på ca 45 minuter och det löpte på felfritt.

Dazheng J
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Diana är väldigt hjälpsam. Hon är väldigt tydlig om vad ska göras och hur mycket det kostar. Hon gjorde också en bra genomgång om app och informera mig vad behöver tänkas för att ha en smidig och effektiv laddning.

Denis A
Skrev om Jesper Vingsand en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Supernöjd med Jesper och installationen!

Alf H
Skrev om Niklas Viman en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Niklas gav ett trevligt intryck. Han jobbade effektivt och förklarade tydligt och förklarade hur det fungerade.