Snabbt på plats, serviceinriktad och trevlig. Informerade tidigt under sitt besök om vilka appar som jag behövde ladda hem och skapa konto på. Detta gjorde att hela idriftsättningen av laddaren gick snabbt. Ordningsam, plockade upp skräpet och erbjöd sig att ta med emballaget. Det är så här man vill att alla hantverkare är
48 omdömen om Anton Karlsson
Anton uppträdde på ett mycket professionellt sätt, tog sig tid att förklara olika alternativ. Förväntningarna var stora och uppfylldes. Vi landade för Zaptec Go med Tibber Pulse RJ45 med extra laddkabel
Allt gick väldigt smidigt, snygg installation och proffsigt bemötande.
Anton Karlsson kom hit för att installera en laddbox åt mig. En trevlig kille som visade sig vara en kunnig och erfaren installatör. Han borrade och drog in kabel till centralen och klammade kabeln rakt och med jämna mellanrum mellan klammorna. Allt medan jag såg på och störde honom med frågor. Han visade på stort tålamod! Hela installationen flöt på väldigt bra tycker jag. Och... Anton plockade undan efter sig allteftersom, han hade en plastsäck hängandes på bakdörren på sin bil. En elektriker som städar efter sig! Så...
En trevlig kille och hjälpsam
Mycket trevligt kille! Var väldigt proffsig o trevlig. Var snabb o gjorde ett bra jobb. Men höll på fel fotbollslaget 😂😂😂
Snabb, trevlig och mycket gott bemötande. Mycket lätt att ha och göra med.
Snabb och smidig installation. Hjälpsam vid frågor.
Trevligt bemötande och löste installationen samt ett problem som uppstod snabbt och smidugt
Anton är en trevlig kille och vi fick bra kontakt under tiden han satt upp vår Laddbox. Han jobbade effektivt och noggrant och visade stor kunskap på jobbet han gjorde. Det vi saknade var tidpunkt för Antons besök en dag före. Sedan hade ju Anton inte rätt uppgifter på hur mycket vi skulle betala. Han borde ju fått reda på av Er vilket pris vi hade förhandlat fram.