Maximilian Fernström

Maximilian Fernström

109 omdömen om Maximilian Fernström

Vojtech C
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt proffsigt utfört arbete med känsla för problemlösning.

Marie E
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jättetrevlig, sakligt och proffesionellt bemötande. Snabb och smidig process. Verkligen rätt person på rätt plats. Vi är supernöjda med Maximilian!

Lars O
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Laddbox Zaptec + lastbalansering + Allt gick smidigt och snabbt, bra kommunikation - Blev rekommenderad att uppdatera till 25A men det hade förmodligen inte behövts. dessutom verkar det som att Ellivio nu ska gå ifrån effekttarriff vilket innebär att jag förmodligen får ca 1500 högre nätavgift per år - WIFI uppkopplingen till lastbalanseringen fungerade inte, fick köpa en egen wifi extender och konfigurera om.

Karl N
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

5/5! Professionellt, sakligt, tydligt och trevligt bemötande. Mycket väl utfört arbete. Supernöjd!

Martin A

Snabb och okomplicerad installation

Anthon B
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Superprofessionell och mycket trevligt bemötande. Hela installationen gick hur smidigt som helst och det fanns inget att anmärka på. Skulle rekommendera alla jag känner att vända mig till Laddboxkillarna.

Joakim A
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt och professionellt bemötande.

Fredrik A
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt bemötande och professionell!

Jens B
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kunnig, saklig, och trevligt. Gjorde ett snyggt jobb.

Mats Ö
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb, kunnig, serviceminded. Utanför Maximilians område så kan jag tycka att kostnaden som ni säljer in dosan skulle vara 6995kr, men slutfakturan med allt runt omkring slutade på 10 500kr. Var mer transparans.