Maximilian Fernström

Maximilian Fernström

141 omdömen om Maximilian Fernström

Jane S
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kanon kille. Bra bemötande. Effektiv. Saklig. Behjälplig med apparna. Ordning o reda

Peter H
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kul och inte helt vanligt med ett ungt företag i en expansiv bransch inom hantverkssektorn som är så proffsiga från första kontakten till slutfört arbete! Flera mejl med information och frågor i förväg så att båda parter kunde bestämma och visste vad som väntade och till vilken kostnad. Sms inför bestämd dag och tid, och så ett till "Jag är där om 40 minuter". Maximilian var trevlig, kunnig, lyhörd för önskemål och snabb. Jag fick bra instruktioner och hjälp med de två appar jag behövde ladda ner. Fick också reda på när...

Maria W
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Punktlig, trevlig, hjälpsam och kunnig.

Guanlan L
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Maximilian works very hard and fast. Obviously he is very experienced. I like him especially because he speaks kindly and always with smile.

Jesper J
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och extemrt kompetent på sitt jobb. Gick hur smidigt som helst att installera boxen

Lotta B
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Otroligt positiv och hjälpsam trots utmaningar i min installation här på gården. Han gav sig inte innan allt fungerade som det skulle.

Raymond X
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Supertrevlig. Proffsig. Snabb. Bra kvalitet. Inget att anmärka på, 5/5.

Robert B
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

En mycket trevlig tekniker, förklarade vad han skulle göra i de olika stegen och förklarade hur laddboxen fungerade. En mycket trevlig kille.

Robert M
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Duktig väldikt trevlig och artig man kunde inte tro att han var blå vitare

Anna D
Skrev om Maximilian Fernström en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kanonkille Kan varmt tekommmemdera. Trevlig kunnig och väldigt serviceinriktad. Roligt med så unga människor som ger ett sånt bra intryck.