Diana Garcia Alvarez

Diana Garcia Alvarez

46 omdömen om Diana Garcia Alvarez

Conny C
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Installation av Zaptec go. Trevligt bemötande Bra information före och efter installation. Kom på utsatt tid, bra utförd installation. Uppfyllde mina förväntningar.

Peter H
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Diana är en duktig elektriker och kan ta kunder på en mycket bra sätt. Når hon får ovanliga frågor som V2G/V2H avfärdar hon inte det utan försöker förstå vad jag menar samt tar reda på fakta.

Amin B
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Hon arbetade mycket bra, ordentligt och noggrant. Hennes snabbhet och tekniska skicklighet är beundransvärd.

Joachim R
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Lätt att diskutera med. Gjorde ett bra och snyggt jobb.

Petter L
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bra. Trevlig. Hon kom tyvärr sent vilket gjorde att det blev stressigt på slutet då jag behövde åka iväg. Detta gjorde att vi inte hann testa allting så att det funkade. Fick höra av mig under helgen då jag märkte att det inte fungerade som jag ville. Laddboxen gick inte tillbaka till 3-fasladdning efter att laddningen pausats (pga lastbalansering, eller prisoptimering). Då svarade hon snabbt och kunde hjälpa mig på distans. En defaultinställning behövde ändras. Det känns som att ni bör ändra er "startinställning" för...

Andreas S
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevligt bemötande. förklarade bra och gjorde snabbt arbete.

Fredrik J
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bra bemötande. Vänlig och pedagogisk. Snabb och noggrann. Köpte laddning och fick installerad. Kom på utsatt tid och blev klar inom utsatt tid. Kan verkligen rekommendera till andra.

Mohamad A
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt trevlig och man märker hennes expertis inom området

Karl B
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig, effektiv och fokus på leverans och kundnöjdhet!

Loris B
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Proffesionell, snabb, kunnig, serviceinriktad.