Snabbt och tillmötesgående samt bra information
136 omdömen om Jesper Vingsand
Köpte laddboxpaket med installation, Zaptec 2. bra, snabb kommunikation. trevligt bemötande. dyrt att byta laddkabel från 3 till 5 meter.
Toppen bra, vill kundens bästa. Enkel att prata med och bra hjälp.
Proffesionell och kunnig. Väldigt serviceinriktad. Ingav ett stort förtroende.
Jag fick ett fint lugnt bemötande av Jesper. Han installerade en laddbox i mitt hus för jag har precis köpt en elbil. Han förklarade o gav svar på mina frågor och allt gick väldigt snabbt o lätt.Jesper var trevlig o vänlig. Jag är väldigt nöjd! MVH Agneta Stenberg. (Karin)
Jesper installerade en laddbox, inget var ett problem, positiv och snabb. Lyhörd för synpunkter. Skulle gärna ha honom installatör igen.
En bra kille som gjorde sitt jobb. Ställde till och med upp en söndag och räddade situationen
Trevlig kille som gjorde ett bra jobb och även var behjälplig när jag hade frågor.
Mycket trevlig, snabb och duktig!
Ofullständig installation, var lovad slutförande en vecka senare. Ingen har kommit än mindre hört av sig! Anlita annat företag..
Hej, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att installationen inte har slutförts enligt överenskommelse och att du inte har fått den återkoppling du förväntat dig. Detta är inte den servicenivå vi strävar efter att leverera. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att gå igenom ärendet och säkerställa att de brister som uppstått blir åtgärdade så snabbt som möjligt. Tack för att du uppmärksammar oss på detta och ger oss möjlighet att rätta till misstagen. Med vänliga hälsningar, Laddboxkillarna AB