Trevligt och professionellt bemötande
41 omdömen om Sebastian Johansson
Sebastian installerade min privata laddbox i min privata carport tillhörande min brf. P g a problem med kabeldragningen mellan min lgh-elmätare och carporten, som berodde på skada i defekt kabelrör i marken, hade jag två 'misslyckade' besök av Sebastian innan installationen kunde utföras. Han var helt oskyldig i detta men visade inga sura miner någon gång, utan han försökte verkligen i stället hjälpa oss i felsökningen, innan jag och brf själva kunde hantera skadan och komma på en lösning. När Sebastian kom för tredje gången...
En miss i monteringen gav problem med övrig el i huset. Efteråt var det omöjligt att få det fixat. 2,5 vecka senare kom tillslut en annan från samma bolag och rättade till det.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att det uppstod ett fel i samband med installationen och framför allt att det tog alldeles för lång tid att få problemet åtgärdat. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Samtidigt är vi glada att vår kollega till slut kunde lösa problemet, men vi tar till oss kritiken kring både misstaget och hanteringen efteråt. Din feedback hjälper oss att förbättra våra rutiner så att vi kan ge snabbare och bättre service framöver. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vänliga hälsningar, Kevin Laddboxkillarna
Han var ok gjorde ditt jobb Upplevelsen var bra av mötet vi koppade in laddstolpe
Installationen av laddboxen gick snabbt och allt fungerade enligt önskemål. Därtill var han trevlig.
Väldigt trevlig och proffsig! 11 av 10!
Allt gick väldigt smidigt och snabbt.
Mycket trevlig, och bra service
Trevlig kille som var väldigt duktig och hjälpsam när han satte upp en laddbox.
Trevligt bemötande, snabb service!