Diana Garcia Alvarez

Diana Garcia Alvarez

77 omdömen om Diana Garcia Alvarez

Ulf L
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Har bara positiva saker att säga om Diana. Gjorde allt enkelt för oss!

Katarina R
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och arbetsam person Fixar bara lösningar och vet vad hon behöver göra (professionell) Mycket nöjd!

Fredrik R
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Proffsigt bemötande, trevlig och snabbt installerad box! Hade en del mer avancerade frågor kring Perific's produkt då jag vill använda den till en värmepump mm, men det fick jag inte svar på. Hade varit full pott annars.

Anders N
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jättebra utfört arbete och trevligt bemötande. Hoppas nu att boxen ska fungera när bilen levereras. Hade uppskattat om en dialog funnits gällande montering av kabelhållare. Kanske det bara är vi som inte vill ha en sådan uppmonterad eftersom kabeln ändå förvaras utomhus. Så nu får den tas ner.

Kerim B
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Glad, proffsig och trevlig! Diana säkerställde även att lösningen blev estetisk bra, inte bara tekniskt. Hon förklarade tydligt och gav förslag på alternativ. Kändes tryggt!

Josefine J
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Super trevlig och förklarade tydligt för mig om app osv! Mycket nöjd med hela processen

Nils A
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Effektiv och trevlig, väldigt tydligt informativ om vad hon gjorde. En tillgång för er helt klart!

Johan H

Enkel snabb och trevlig! Kom med många bra tips 🙂

Djalal T
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Duktig och förklarade vad som behövdes.

Jan-Peter R
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Hon hörde av sig innan för att säkerställa att någon var hemma. Väl på plats var hon ivrig att få göra installation. Snabb i analys och plan. Arbetade effektivt, målmedvetet! Vänlig ändå att förklara och visa. Grym ambassadör!