Väldigt trevlig och serviceminded på plats. Kändes som det var bråttom vid installation och lite svår att kommunicera med över telefon.
93 omdömen om Diana Garcia Alvarez
Jag bor i ett hus som har en jordfelsbrytare den är ink. i min elcentral där den varnar för jordfel i huset jag har även ett pumphus med fuktig miljö .Jag föreslog att den nya jordfelsbrytaren skulle separeras från den i huset .Så gjodes inte dom är serie inkopplade nu troligen löser båda ut vid ett elfel Jag vill inte påstå att installationen var dålig men det kunde vara bättre att dela på jordfelsbrytarna
Diana var snabb och utförde installationen mycket proffsigt. Jag är mycket nöjd med hennes jobb.
Hon var grym. Ni kanske ska byta namn til Laddboxexperter och inte killarna då tjejerna oxå är med :)
Snabb och professionell. Mycket bra på att ge bra och tydlig information. Hon får mina bästa rekomendationer.
Mycket kunskap och trevlig Visste alla detaljer hur man installerar Fin genomgång av anläggningen Rekommenderar varmt Har laddat elbilen 3 gånger utan problem Kära hälsningar från oss Tusen tack för hjälpen
Professionell, inlyssnande, lugn, vänlig, effektiv, öppen för dialog.
Var snabb och förklarade allt så man förstod och allt fungerar
Kunnig, trevlig, hjälpsam och snabb 😊
Trevlig, kompetent och korrekt. Gjorde ett fint jobb.