Diana Garcia Alvarez

Diana Garcia Alvarez

93 omdömen om Diana Garcia Alvarez

Samuel S
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt trevlig och serviceminded på plats. Kändes som det var bråttom vid installation och lite svår att kommunicera med över telefon.

Ralf K
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Jag bor i ett hus som har en jordfelsbrytare den är ink. i min elcentral där den varnar för jordfel i huset jag har även ett pumphus med fuktig miljö .Jag föreslog att den nya jordfelsbrytaren skulle separeras från den i huset .Så gjodes inte dom är serie inkopplade nu troligen löser båda ut vid ett elfel Jag vill inte påstå att installationen var dålig men det kunde vara bättre att dela på jordfelsbrytarna

Roger B A
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Diana var snabb och utförde installationen mycket proffsigt. Jag är mycket nöjd med hennes jobb.

Alexander R gillar detta
Atul Y
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Hon var grym. Ni kanske ska byta namn til Laddboxexperter och inte killarna då tjejerna oxå är med :)

Anna-Karin S
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Snabb och professionell. Mycket bra på att ge bra och tydlig information. Hon får mina bästa rekomendationer.

Hamit T
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Mycket kunskap och trevlig Visste alla detaljer hur man installerar Fin genomgång av anläggningen Rekommenderar varmt Har laddat elbilen 3 gånger utan problem Kära hälsningar från oss Tusen tack för hjälpen

Peter D
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Professionell, inlyssnande, lugn, vänlig, effektiv, öppen för dialog.

Anders A
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Var snabb och förklarade allt så man förstod och allt fungerar

Erik I
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kunnig, trevlig, hjälpsam och snabb 😊

Jan P
Skrev om Diana Garcia Alvarez en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig, kompetent och korrekt. Gjorde ett fint jobb.