Erik Kjörnsberg

Erik Kjörnsberg

108 omdömen om Erik Kjörnsberg

Allan L
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Bra utfört arbete, trevlig person, lätt att ha att göra med.

Andrine M
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Väldigt trevligt bemötande och arbetade smidigt och väl. Han hade inte med den 15 m långa sladden som vi har beställt men återkom senare under kvällen med den.

Peter M
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Till att börja med fick jag till mig av er att installatören skulle kontakta mig innan installation. Det slutar med att det är jag som får försöka få tag i honom. Får sms om att han ska ringa upp. Jag har ett missat samtal 16:04 och försöker ringa tillbaka flera gånger utan framgång. Jag skickar över bilder på hur jag vill ha installationen och chansar på att han kommer dagen efter som bokat (då jag själv kommer vara i Oslo). Han ringer mig strax efter 14 dagen efter och är på plats. Jag bad installatören att lämna lite...

Ulf J
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Artig och trevlig kille som arbetade väldigt effektivt och snabbt. Laddning fungerar utmärkt hittills. Det saknades en sladdhållare som Erik lovade att sätta dit när han har vägarna förbi nästa gång. Kan varmt rekommendera Laddboxkillarna och Erik

Fredrik H
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och snabbt och tydligen.

Lars L
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Kom avtalad tid. Jobbade effektivt. Lämnade tydlig information om installationen och laddboxen.

Håkan R
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Service-minded, snabb och informativ kring upplägg och kom med bra idéer kring installationsplats

Arton T
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Enkelt och bra. Inga konstigheter!

Erika S
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

Trevlig och effektiv, gjorde ett bra jobb med att dra ledningarna inne i garaget

Lars B
Skrev om Erik Kjörnsberg en del av Laddboxkillarna AB - Väst

En bra kille som kom hit och gjorde sitt jobb , snabbt och enkelt utan några problem , viste vad han gjorde och var mycket kunnig. Får toppen betyg från oss här i Munkedal.