Förklarade om laddboxen och appar mm.
52 omdömen om Jesper Vingsand
Kanonnöjd med installationen och genomgången. Känns väldigt kompetent. Rekommenderas starkt.
Snabb, trevlig och bra hjälp. Inget att klaga på. 😊
Kan tyvärr inte rekommendera detta företag eller installatör. Efter flera veckor av påtryckningar både till företaget och installatören har de inte återkopplat tillbaka. Det innebär att efter flera veckors väntan sedan ursprungs installationen var gjord är fortfarande inte installationen slutförd. Innebär att installationen har en fel huvudsäkring bland annat. Hade hoppats på ett företag och installatör med bättre service och rätt installerad laddbox.
Hej och tack för din recension. Du har helt rätt i att en ofärdig installation och utebliven återkoppling inte är okej, och jag förstår att du är frustrerad. Vi tar ansvar och vill lösa detta direkt. Vi kontaktar dig i början av nästa vecka. Vidare kontakt eller önskemål kan ske via support@laddboxkillarna.se eller ring till 031-250 100 med ditt ordernummer så prioriterar vi ärendet och ser till att allt blir korrekt färdigt. Med vänlig hälsning, Alexander Riddargård
Trevlig och kunnig och gick snabbt
Proffsig, bra och tydlig kommunikation och ärlig. Dock råkade han glömma av att återkomma med en sista avslutning av installationen, min uppfattning mkt i gång som han skulle hinna med. Det löste sig jättebra och han var proffsig i att hantera detta. Hoppas fler får honom som installatör :)
Trevligt bemötande och hjälpsam!
Snabb tydlig och trevlig Bra bemötande och effektiv instalation.
Smidigt och tydligt hela vägen från beställning till installation och fakturering!
Helt ok snabbt jobbat även att det regnade och var mörkt bra information om vad som behövdes installeras