En kanon trevlig kille som tog sig tid att förklara mina olika frågor , visade hur dom olika apparna fungerade, installationen Zaptek laddbox & Perific lastbalanserare på ett smidigt och bra sett så det blir lätt för ev någon ny påkoppling framöver. /Glenn
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4977 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket trevlig installatör. Installationen gick snabbt och fick en bra genomgång av funktionen av laddare och App.
Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Installatören var kompetent och gav tydlig information samt god vägledning kring användningen av appen.
Trevlig kille. Jobbade snabbt tycker jag. Har inget negativt att skriva om honom. Jag vill rekomendra honom till andra Hälsningar Per Sundqvist .
Snabb, trevlig, lösningsorienterad, förklarade bra
Grym kille! Proffsig rakt igenom. Mycket nöjd med allt!
Mycket trevlig, proffsig och snabb installation. Noggrann och lösningsorienterad med vilja att göra ett så snyggt och bra jobb som möjligt
Mycket trevligt och bra bemötande.
Trevlig, bra och kunnig elektriker.
Snabb, effektiv och tillmötesgående.
Mycket trevlig. Gjorde ett professionellt intryck
En helt fantastisk trevlig man, service och positivitet i toppklass.
Trevligt och duktig. Lyssnade på förslag och gjorde en ren installation.
Snabb, kunnig, kan lätt rekommendera denna killen.
Jag väntade mig enkel montering, punktlighet och ett bra bemötande. Sebastian levde på ett okonstlat sätt upp till alla mina förväntningar.
Erik som installerade laddboxen på en dryg timme var synnerligen effekt. Otroligt trevlig och transparent. Behaglig upplevelse. 10 av 10
Supertrevlig, fint utfört arbete!
En mycket artig och kunnig person kom till mitt hus för att montera en laddbox. Niklas förklarade olika möjligheter och ledde mig till beslut.
Utförde bra installation, lösningsorienterad.
Informativ, smidig, trevlig och gjorde ett bra jobb.
Superbra elektriker. Undersökte de lokala möjligheterna (ersätta befintligt 3-fas) och gick igenom appar. Snabb installation, tydlig genomgång av pris. Topp!
Väldigt nöjd med hjälpen vi fick! Det var lite krångligt att få till installationen, men Diana var väldigt lösningsorienterad, vänlig och professionell. Stort plus till henne!
Fungerade hur smärtfritt som helst. Väldigt trevlig och bra på alla sätt.
Snabb professionell trevlig Installation av laddbox på stolpe Högsta betyg
Trevlig kille. Lite slarvigt utfört arbete men överlag okej.
Finns absolut inget att klaga på. Allt enligt våra önskemål.
Jesper hade en besvärlig installation på morgonen samma morgon som han skulle till mig och blev därför försenad. Han ringde 2 gånger för att berätta hur det gick vilket var uppskattat. Hos mig kunde vi sen tillsammans komma överens om hur kabeldragning och placering av laddbox skulle utföras. Jesper föreslog också uppdatering av kabeln till 22 kW vilket accepterades. Allt som allt är jag mycket nöjd med Jespers arbete. Tack också för att installationen kunde ske så snabbt. Nu väntar jag bara på leverans av min elbil. Mvh Jan Eric Söderberg
Glad och positiv med gott driv, var noggran med det han gjorde.
Snabb och effektiv, inget var något problem
Tycker att det var en toppenkille från början till slut, trevlig, hörde av sig innan och gjorde ett väldigt bra jobb! Rekommenderas starkt
Boxen satt på väggen innan man lade in en beställning kändes det som. Trevligt bemötande i alla led.
Kom på utsatt tid, förklarade det som behövdes, jobbet gjordes snabbt o prydligt (laddboxinstallation). Bra bemötande
Helt fantastiskt från början till start! Fick tid snabbt för installation av min nya laddbox och Maximillian var otroligt trevlig, snabb och kunnig! En riktig stjärna 🌟
Snabb återkoppling och installationstid. Trevliga samtal både i telefon och på plats under installationen. Rimligt pris! Vi är nöjda med installationen men har ännu inte hunnit testa själva laddboxen.
Kanontrevlig kille som jobbar effektivt och gör bra jobb.
Riktigt bra service! Snabbt och proffsigt. Toppbetyg!!!
Köp och installation av hembatteri. Bra bemötande om än lite omständiga. Installationstiden avvek en del.
Hej Vi skulle ladda ned appen, men tror att Fredrik har fått behörigheten eftersom han beställde den. Det är så att jag står på kontraktet eftersom vi äger huset. Fredrik är vår son och har elbil. Vi har inte kunnat använda den pga att Fredrik bor i Malmö . Vi skulle därför vilja ha tillgång till laddaren båda två. Mvh Göran Sandström
Hej Göran Jag pratade just med din son och gav honom behörighet till laddboxen så kan också kan ladda. Jag har även givit dig behörighet till laddboxen. Ladda lungt framöver Mvh Kevin Laddboxkillarna
Trevligt kundbemötande, snyggt och rent när han lämnade.
Erik var mycket trevlig och snabb, men då ha åkte så fungerade inte laddboxen fullt ut. Erik sa att det skulle kanske ta några timmar och då skulle det komma igång. Det har den inte, trots flera rekommenderade åtgärder, och trots att jag har bett om hjälp av Laddboxkillarna har jag inte hört ett enda dugg. Så... bra bemötande, icke fungerande laddbox. Tvivlar att jag betalde räkningen så snabbt.
Hej Jonathan, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Tråkigt att höra att laddboxen inte fungerar som den ska och att du upplever att du inte fått den återkoppling du förväntat dig. Så ska det självklart inte vara. Jag är tyvärr på semester och har därför inte möjlighet att följa upp ditt ärende personligen just nu. Jag vill därför be dig att kontakta vår support på kontakt@laddboxkillarna.se eller 031 250 100, så hjälper vi dig att lösa problemet så snabbt som möjligt. Tack också för de fina...
Duktig och har en hög service nivå. Kunning och hjälpsam med tålamod att få till koppling mot elabonnemanget och appen.
Snabbt och bra utfört jobb med installation av laddbox.
Mycket proffsig och effektivt bemötande. Trevlig och lösningsorienterad. Kunde inte varit bättre.
Dyrt att få längre laddkabel. Ingick 3 meter och lägga till 4 meter kostade 1600:-
Trevlig, snabb, kompetent. Vi är mycket nöjda med installationen av laddbox.
Bra bemötande, lyssnade och svarade bra på frågor.
Fantastiskt bemötande och service, rekommenderar starkt!
“Casper Ek är en trevlig, pålitlig och förtroendeingivande montör. Han arbetar snabbt och effektivt och gör alltid sitt bästa för att lösa situationen på ett smidigt och snyggt sätt. Resultatet blir väl utfört och professionellt.
Professionellt bemötande hela vägen, och ett väl utfört arbete
..............................