Bra bemötande och bra information hela vägen!
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4214 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig och snabb installatör med väl utfört jobb. Kan bara rekommendera Laddboxkillarna starkt!
Förklarade om laddboxen och appar mm.
Bra bemötande. Vänlig och pedagogisk. Snabb och noggrann. Köpte laddning och fick installerad. Kom på utsatt tid och blev klar inom utsatt tid. Kan verkligen rekommendera till andra.
Vi är mycket nöjda med installationen av Zaptec Go och Enegic ONE. Som fungerar till belåtenhet. Bra information och trevligt bemötande av personalen.
Kanonnöjd med installationen och genomgången. Känns väldigt kompetent. Rekommenderas starkt.
Jag blev bemött positivt av Faisal.Jag hade inga förväntningar Jag köpte ett batteri till solcellerna. Installatonen blev perfekt utförd
Allt fungerade på ett utmärkt sätt! I tid Trevlig Flexibel Kunnig mm
Allt var toppen! Trevlig, kunnig och proffsig! Gick väldigt smidigt.
Trevliga, snabba och enkelt att få till installationen.
Mycket trevlig elektriker som utförde installation av batteri och laddbox på ett snyggt sätt. Jobbade på snabbt och säkert i kylan. Tack Laddboxkillarna för en bra lösning tillslut.
Trevligt bemötande av kunnig installatör som snabbt och enkelt löste även extra arbete på ett smidigt vis. Rekommenderade produkter blev snabbt installerade med bra hjälp även med appen. Zaptec go 2 med perific blev en ultimat lösning ihop med solceller. Allt fungerade perfekt när han lämnade.
Bra och snabb installation av boxen. Trevliga killar. Dock kunde de städat efter sig men det är sällsynt när det gäller hantverkare.
Arianit var perfekt för sitt jobb. Proffsig snabb och jätte trevlig. Han vet vad han gör. Va rädd om honom
Väldigt trevlig och man märker hennes expertis inom området
Maximilian är både trevlig och duktig. Hade bra svar på mina frågor.
Fantastiskt och strålande arbete👌
Mycket professionell och var noga med att det skulle bli en säker och snygg installation.
Trevligt bemötande och snabbt jobbat. Tydligt förklarat var som gjorts.
Super trevlig och professionellt utförande.
En mycket trevlig och kunnig elektriker, även hans kollega var väldigt trevlig.
Jättetrevlig elektriker som gjorde ett bra och ordentligt jobb. Har ingenting alls att klaga på.
Bra duktig kille som fixade det snabbt och effektivt
Proffsig kille. Bra bemötande o bra jobb.
Snabb, trevlig och bra hjälp. Inget att klaga på. 😊
Trevlig, effektiv och fokus på leverans och kundnöjdhet!
Kan tyvärr inte rekommendera detta företag eller installatör. Efter flera veckor av påtryckningar både till företaget och installatören har de inte återkopplat tillbaka. Det innebär att efter flera veckors väntan sedan ursprungs installationen var gjord är fortfarande inte installationen slutförd. Innebär att installationen har en fel huvudsäkring bland annat. Hade hoppats på ett företag och installatör med bättre service och rätt installerad laddbox.
Hej och tack för din recension. Du har helt rätt i att en ofärdig installation och utebliven återkoppling inte är okej, och jag förstår att du är frustrerad. Vi tar ansvar och vill lösa detta direkt. Vi kontaktar dig i början av nästa vecka. Vidare kontakt eller önskemål kan ske via support@laddboxkillarna.se eller ring till 031-250 100 med ditt ordernummer så prioriterar vi ärendet och ser till att allt blir korrekt färdigt. Med vänlig hälsning, Alexander Riddargård
Snabb, trevlig, punktlig och bra
Snabbt och professionellt. Även att faktura kom inom 2 dagar positivt då det tyder på professionell hantering även på admin sidan
Själva bokningen var lite strulig vilket jag förstod berodde på byte av bokningssystem. Installatörerna på plats, varav den ene hette Arianit, var otroligt professionella, snabba och hade ett mycket trevligt bemötande. De är värda stort beröm.
Upplevdes som kunnig och serviceinriktad.
Meddelade när han skulle komma och gjorde det. Var snabb och löste det på bra sätt Informerade bra om appen mm
Lösningsorienterad för bästa lösningen på plats! Trevlig och kunnig!
Trevlig, professionell och kompetent.
Trevlig och kunnig och gick snabbt
Proffesionell, snabb, kunnig, serviceinriktad.
Bara positivt, trevlig, noggrann och effektiv.
Mycket trevlig, kunnig och gjorde en snygg installation.
Detta va super enkelt och trevligt, rekommenderar dessa ⚡️⭐️
Tydlig och bra kommunikation från kundtjänst. Snabb och smidig installation. Jag är nöjd!
Mycket trevlig o proffsig trots kallt väder!
Mycket bra kille, kom i tid, snabbt jobb, bra genomgång
Snabb installation av en trevlig och kunnig tekniker.
Smidig och trevlig kontakt med både säljare och elektriker. Tog bara några dagar från beställning tills att boxen satt på plats.
Bästa tänkbara bemötande. Trevlig kunnig och tydlig. Lite för kort tid för att avgöra skillnaden mellan de sista graderingspunkterna ovan (4/5).
Positiv Lösningsinriktad Trevlig att diskutera med Installation av en Zaptec go
Fick en Zaptec Go 2 med Perific lastbalansering installerad hemma. Ringde en onsdag för beställning och redan kommande måndagen hade Laddboxkillarna möjlighet att installera laddboxen. Trevligt bemötande och förberedande kontakt av Diana, följt av ett effektivt och kundfokuserat utförande av arbetet samt en bra driftsättning och genomgång av nya laddboxen med tillhörande funktioner och appar. Diana var mycket hjälpsam med diverse frågor som av nyfikenhet dök upp under installationens gång. Dagen därpå hade lite frågor...
Trevlig kille. Kommunikativ, proffsig, punktlig. Ett måste för kalla dagar. ⚡️⚡️⚡️
Gjorde jobbet snabbt /bra, positiv inställning