Mycket bra och serviceminded 10/10
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4685 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Snabb, trevlig, förklarade enkelt, nöjd som kund
Smidig installation. Behövde bara låsa upp huset och peka lite vart vi ville ha den. Sen ca 1 timma senare var det klart. Trevligt kille som kom förbi o gjorde toppen jobb
Erik var mycket snabb och effektiv och gjorde samtidigt ett mycket snyggt och noggrant arbete! Jag skulle rekommendera honom till alla jag känner som ska montera laddbox. PS. Jag är själv mycket noggrann. Tack Erik för ett trevligt bemötande. Mvh Kenneth
Mycket välutförd arbete. Mycket trevligt.
Trevlig personal och kompetent bemötande hela vägen, vi är jättenöjda.
Lite dålig återkoppling, inte svarat på mina meddelanden.
Mycket bra bemötande och service . Köpte en Zaptec laddbox
Mycket bra och snabb installation, och väldigt trevlig och kunnig montör
Trevligt bemötande och proffsigt arbete.
Väldigt välbemötande! Snabbt och kunnig! Tack!
Mycket trevlig, bra och snabb.
Trevlig smidig snabb montering. Hjälpsam
Snabba, i tid och bra bemötande. Det krånglade lite hos mig vid institutionen och det hanterades jättebra av installatören - jättenöjd
Trevlig och serviceminded. Inget att anmärka
Kunnig och serviceinriktad elektriker. Faisals arbetet gjordes professionellt , han är mycket trevlig och gjorde ett snyggt installationsarbete. Allt fungerar som det ska. Jag är supernöjd.
Kändes kunnig och var bra i kund kontakten. Med vänlig hälsning, Michael
Trevlig kille som instruerade om appar och övrig information på ett bra pedagogiskt sätt. Installationen gick snabbt utan problem.
Proffsigt bemötande, tydlig genomgång! Supernöjd.
Kunnig, trevlig och hjälpsam kille
Effektiv och ett professionellt genomförande.
Trevlig och gjorde ett strålande jobb.
Fimns inget att klaga på. Snabb installation, en trevlig installatör som tog sig tid att förklara hur allt funkar och ett pris enligt förväntan utan dolda kostnader.
Mycket bra och snabbt jobb! Trevlig kille och visade oss hur det funkar! Toppen!
Mycket sympatisk och trevlig kille som gjorde ett snyggt jobb.
Duktiga och trevliga installatörer Bra priser
Bästa lösningen och produkterna.
Otrolig nivå på service. Bra första kontakt med säljaren och elektrikern på plats var väldigt trevlig och duktig. Jag kan verkligen rekommendera Laddboxkillarna!
Bra och snabb installation av laddboxen. Servicevänliga
Vad ska man säga en toppen kille trevlig och pedagogisk ,en riktig yrkesman. Han tog fram en bra lösning på min Laddbox som blev bättre än vi tänkt oss från början. Med vänliga hälsningar. Göran Sandberg
Seröst företag med erfarna och trevliga anställda. Jag är jätte nöjd rekommenderar gärna Laddboxkillarna.
Mycket trevlig och kunnig. Snabb och effektiv och vet vad han håller på med.
En väldigt positiv upplevelse från första kontakt till färdig installation. Snabbt, tydligt, krångelfritt, proffsigt och en trevlig installatör. Går inte begära mycket mer. 10/10, skulle rekommendera.
I recommend to Jesper if anyone is looking for Charging box installation
Trevlig och tillmötesgående. Gjorde en snygg installation och allt fungerar utmärkt!
Väldigt trevligt bemötande, bra tips och råd vid köp och installation. Installatören gjorde ett mycket bra jobb och döljde kabeln nästan helt. Fick bra genomgång och hjälp för att få igång systemet. Sammantaget väldigt nöjd!
Han var både proffsig och trevlig.
Snabb, noggrann, trevlig, bra svar och förklarande på frågog.
Trevliga killar som jobbade snabbt och bra
Duktig, trevlig. Gjorde ett bra jobb
Duktig och trevlig kille som gjorde en snygg installation. Än så länge har allt fungerat som förväntat.
Bra bemötande och förståelse. Laddbox Easee köpte vi Funkar bra än så länge i alla fall.
Har bara positiva saker att säga om Diana. Gjorde allt enkelt för oss!
Trevlig och arbetsam person Fixar bara lösningar och vet vad hon behöver göra (professionell) Mycket nöjd!
Trevlig hjälpsam och kunnig kille. Rekommenderar honom varje dag
Casper är en trevlig person som utförde installationen snabbt och snyggt. Jag är nöjd med servicen.
Mötetmed Anton var mycket positivt. Han utstrålade stort kunnande och proffsighet. Anton gav oss teknikstressade gamlingar stort lugn och tog sig tid att informera om apparna. Vi känner oss mycket nöjda och trygga med hans installation av våra laddboxar. Dessutom en mycket social och trevlig grabb. Var rädda om honom!!
Mycket trevligt och professionellt bemötande och dito utfört jobb, önskvärt med lite snabbare respons i kommunikationen.
Installation av Sigenergy batteri och ö-drift. Bra kommunikation och snyggt installerat.
Proffsigt bemötande, trevlig och snabbt installerad box! Hade en del mer avancerade frågor kring Perific's produkt då jag vill använda den till en värmepump mm, men det fick jag inte svar på. Hade varit full pott annars.