Professionell, trevlig, saklig och tydlig. Utmärkt service.
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4511 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig, konstruktiv och mkt kunskap
Mkt bra intryck och servicemannen. Gjorde ett schysst o snyggt jobb och var väldigt förtroendeingivande. Bra gubbe!!
Klockren service. Redde snabbt ut lite problem med befintlig installation o fixade nya perfekt.
Mycket trevlig och hjälpsam. Lätt tillgänglig och flexibel.
Inga problem, fungerade bra. //Torbjörn
Duktig och professionell installatör
Professionell, snabb och trevlig. Bra rådgivning.
Trevlig kille som kunde sina saker
Väldigt glad och trevlig. Pedagogisk.
Snabb, effektiv och noggrann. Gjorde ett bra jobb
Trevlig, förklarande och snabb, tyvärr lite sen ankomst ,men vissa saker rår man inte över, på det hela taget, en bra upplevelse.
Bra killar inga problem än iaf med dom ! Hoppas nu när installationen drar igång att det fungerar som sagt från Laddboxkillen Gustaf ! Mvh Morgan (Inte Arne ) Bengtsson
Bra bemötande och installation av laddbox!
Trevlig, pedagogisk och utförde jobbet både snyggt och snabbt! Installation av laddbox.
Allt fungerade supersmidigt.
Vi fick en laddbox installerad av Erik. Installationen blev väldigt bra. Erik informerade tydligt om vad som behövdes göra, t.ex en kapsling samt förstärka wifi. Vi är supernöjda med Erik.
Han skickade sms innan med instruktioner så vi kunde förbereda konto, appar mm. Jättebra, sparar mycket tid. Trevlig och tydlig
I snöstorm och kyla har Faisal med medarbetare utfört ett bra arbete på min anläggning
Hej, vi är väldigt nöjda med Niklas :)
Maximilian var trevlig och kompetent.
Serviceminded, effektiv och trevlig.
Erik gjorde ett riktigt bra jobb, effektiv samt förklarade på ett bra sätt. Mycket nöjd!
Mycket trevlig. Duktig. Kunnig. Gjorde jobbet snabbt och lätt.
Vi är otroligt nöjda med arbetet som Maximiliam utförde vid installationen av vår billaddare. Han var både duktig, professionell och mycket noggrann i sitt arbete. Dessutom var han trevlig, snäll och lätt att ha att göra med, vilket gjorde hela processen smidig och trygg. Installationen gick snabbt och resultatet blev perfekt. Vi kan varmt rekommendera Maximiliam till alla som behöver hjälp med installation av billaddare.
Enkelt Snabbt Kunnig tekniker
Bra bemötande, noggrann med ändå snabb med jobbet.
Mycket trevlig,jobbar mycke bra,kan bara säga positiva saker om hans personlighet.
Snabbt och smidigt. Trevlig montör!
Uppringd 30min innan han anlände, bra genomgång av vad som skulle göras, kom med förslag för att förenkla för oss båda, trevlig och kunde sin grej
Installerat utan krångel. Jag kunde till och med vara på jobbet och han löste det med ett telefonsamtal.
Trevlig och hjälpsam,,,,,tog sig tid att förklara hur saker och ting fungerade
Lösnings orienterad! Allt funkade perfekt när Niklas lämnade, och gör det fortfarande!
Super trevlig installatör, Ringde måndag 9/2 vart inbokad onsdag 11/2. Men redan samma dag ringer killen som ska installera upp och frågar om han kan komma idag istället ! Toppen service och bra jobbat !!
Casper var trevlig, snabb och informativ!
Trevlig och proffsig på alla sätt. Han var tydlig och informativ så att vi som förstagångs ägare till en elbil förstod hur det fungerade. Toppbetyg ifrån oss. MVH Niklas.
Otroligt bra och snabb service ifrån första kontakt. Allt gick smidigt och rätt till precis som det skall göra. Casper Ek han är kungen. /Simon
Snabb och smidig installation. Bra pris och snyggt genomförande. Är väldigt nöjd med både bemötande och genomförande.
Enkelt att få kontakt med, bra kommunikation. Snabb och bra installation, med bra elektriker. Bra hjälp med telefon och app funktioner. Mycket nöjda är vi.
Maximilian är snabbt och bra!
Kopplat HELT fel, så en ny kille fick komma och koppla om allt, så att laddningen skulle funka.
Hej Jimmy, Tack för din återkoppling. Det du beskriver är självklart inte okej. En installation ska fungera direkt och vara korrekt utförd från början. Vi beklagar verkligen att det blev felkopplat och att du behövde få en ny tekniker på plats för att rätta till det. Vi tar detta på största allvar och följer upp internt för att säkerställa att våra rutiner och kvalitetskontroller fungerar som de ska. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vänliga hälsningar, Laddboxkillarna AB
Vänligt och trevligt bemötande. Laddboxen blev placerad precis på rätt plats. Teknikern var kunnig och snabb. Vi är super nöjda.
Trevligt professionell och kunnig .
Bra kontakt med säljaren och väldigt bra installatör som monterade batterierna, noggrann och bra information om hur de fungerar. Kan verkligen rekommenderas.
Trevlig kille, bra och snygg installation!
Casper var väldigt effektiv och var väldigt trevliga i sitt bemötande. Rekommenderar Casper!
Effektiv, trevlig, kompetent. Vi är jättenöjda 👍 ...missade dock låsa luckan till kabelskåpet på ett riktigt sätt så den låg på marken
Bra och trevligt bemötande. Snabbt o bra jobb
Installatören gjorde ett bra jobb, men tyvärr så la boxen av efter tre dagar. Servicen var misslyckad och den fungerar fortfarande efter 2 veckor!!!! Vilket är skandal!!
Niklas gjorde det bra. Han ville hitta bästa lösningen.