Snabb och trevlig service med mycket kompetent personal.
Laddboxkillarna AB - Väst
Välkommen till Laddboxkillarna AB! Fixa din laddbox eller batteri med oss på Laddboxkillarna AB. Vi installerar laddboxar och energilagringssystem till fast pris och som grädden på moset så får du avdrag för Grön teknik. I en tid då fossilbränsledrivna bilar ska bytas ut mot eldriva bilar krävs det smidiga helhetslösningar....
4950 omdömen om Laddboxkillarna AB - Väst
Sedan starten hos Reco 2021
Fantastiskt trevlig kille Allt funkade perfekt ! Kan varmt rekommenderas //Charina
Det gick fort att få hjälp med att få fram offerten, samt hitta en tid för etablering. Men när fakturan inte stämmer med det som beställdes och man försöker få hjälp så är det locket på. Känner mig lurad. Installationen gick fort och tekniken var bra men resten..Absolut ingen känsla för kundvård
Mycket trevliga och hjälpsamma!
Lämnade dörren till säkringsskåpet öppen. Lastbalanseraren låg på marken bredvid huset då jag kom hem. Då detta påpekades skyldes det på att "låsen måste vara dåliga", vilket är klart löjligt.
Punktliga och professionella, med perfekt support och hantering av reklamationer. Rekommenderas varmt! Mikael Thunberg
Arbetet flöt på bra och installationen blev proffsig
Bra jobb. Snabb, trevlig och bra på att informera.
Snygg och snabb installation. Mycket hjälpsam
Vi beställde en laddbox och fick bra bemötande och bra hjälp med de frågor som uppstod ang appen som tillhör. Glad och effektiv. Kändes som en tillförlitlig person.
Bea sevice trots missad beställning. Trevlig elektriker/installatör som gjorde sitt yttersta för att justera vår missade beställning.
Kunnig, hjälpsam och glad elektriker som utförde uppdraget effektiv och perfekt. Vi är väldig nöjda med resultatet.
Väldigt trevlig han gjorde ett snabbt och bra jobb, han visade hur apparna fungerade på ett bra och enkelt sätt.
Bra kille att prata med . Satte upp grejjerna snabbt o snyggt. Svarade bra på dom frågorna jag hade.
Levererade och var kundfokuserade till 100%. Snyggt och professionellt utfört arbete. Efteråt så var det rent och uppstädat. Gick igenom appen och dess funktionerna så vem som helst kan förstå. Rekommenderas till 100 %.
Bemötandet och professionen var där. Jag hade dock fått en förmiddags tid, men Diana kom efter lunch. Ingen information från någon. Men det kanske inte ligger på Dianan
Kunnig snabb trevlig och lyssnade på mina önskemål.
Utmärkt service och installation
Maximilian var superbra och trevlig. Gjorde ett jättebra jobb.
Det fungerade bra! Vi har dock inte hunnit testa installationen ännu så lite svårt att säga om allt är bra!
Trevlig, glad och ger en stor dos av service.
Bra införsäljning. Bra installation. När jag ville ändra längden på laddkabeln tog de en vecka att svara. Jag har en supportfråga där de inte har svarat på över en vecka. Trist!
Laddningen fungerar bra. Installationen gick väl fort. Innan vi hade hunnit inspektera detta, har vi en sladd som borde monterats lite mer dolt. Den lyser nu upp vår hala entre ,vilket stör oss. Mvh Gert lundberg Frodevägen 9.
Toppen ,service, trevlig montör
En väldigt bra upplevelse. Båda personerna som var ute var väldigt trevliga, kunniga och punktliga. Installationen var väl utförd och hela upplevelsen var väldigt bra. Ett stort plus till killarna som var ute, de var verkligen jätteduktiga. Önskar verkligen att vår positiva feedback når dom. Det förtjänar dom.
Proffesionellt, trevliga, kunniga och jobbar snabbt.
Bra utfört arbete och tydligt avslut när installationen var klar, både vad som gjorts, hur det fungerade och slutlig kostnad. De som hade bäst priser vid jämförelse.
Bra bemötande installation enligt min önskan så resultatet blev bra.
Han var bra. Finns det inga kvinnliga elektriker som kan platsa hos er?
Trevlig och kunnig leverantör allt fungerar perfekt. Tack till elektrikern Fredrik med sitt proffsiga kunnande.
Snabb och smidig installation
Mycket missnöjd. Överväger om jag kan reklamera. Alla radhus i mitt område är byggt på exakt samma sätt. Men vår installation är utan tvekan den fulaste. Positionen på laddboxen är bara konstig. Istället för mitten av uppfarten sattes den upp på ena kanten. Jag va tvungen att hjälpa till en del med kabeldragning som höll mig borta från mitt eget jobb. Krävs jobbet 2 personer får dem väl skicka 2 personer för dom priserna dem tar. Rent skit.
Hej, tack för informationen. Tråkigt att höra att du känner så här kring installationen. Det är självklart inte nivån vi vill leverera på. Maila gärna vår installationsansvarige på Kevin@laddboxkillarna.se så ser vi till att komma ut och åtgärda det här så fort vi kan. Mvh Laddboxkillarna
vi har köpt batterier till våra solpaneler i Ulricehamn Nu har vi också köpt likadant till vårt hus på Öland Laddboxkillarna kunde ordna detta också !
Kunniga och prisvärda lösning för laddbox.
Kort väntetid som t o m blev ännu kortare. Kom 4 dagar före bestämd tid efter ett trevligt telefonsamtal. Proffsig o snabb installation. Mkt trevlig kille som kom. Mkt bra kontakt efteråt också. Hade lite funderingar o fick prata med en trevlig, kunnig o tålmodig tjej på supporten.
Bra kommunikation och leverans rakt igenom! Tack till Casper för trevligt bemötande och professionell installation!
Vi anlitade Laddboxkillarna AB för installation av både laddbox och batterilager. Installationen av laddboxen gick väldigt smidigt och professionellt, där är vi mycket nöjda! Tyvärr blev resan med batterilagret betydligt mer problematisk. Det första batteriet kändes tyvärr som en budgetlösning som kanske släpptes lite för tidigt och var därför inte riktigt mogen för den svenska marknaden. Vi upplevde återkommande problem och processen drog ut väldigt länge. Det krävdes över 8 månader samt ett stort antal telefonsamtal och...
Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva en så utförlig recension. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerat bra och det som inte gjort det. Vi håller helt med om att processen kring det första batteriet drog ut alldeles för länge och vi förstår att det blev frustrerande för er. Samtidigt är vi glada över att vi till slut hittade en lösning ni känner er riktigt nöjda med och att Sigenergy-systemet levt upp till förväntningarna. Stort tack också för tålamodet under resans gång och för förtroendet att få fortsätta bygga ut er anläggning. Mvh Laddboxkillarna
Mycket proffsiga. Snabb leverans, grundlig genomgång både innan och efter installation.
brukar sällan klaga eller skriva negativa recensioner, men det här företags beteende är under all kritik. Hela min upplevelse har varit en katastrof: 1. Jag fick själv ringa elektrikern för att få reda på vilken tid de skulle komma. 2. Elektrikern monterade ett helt annat och betydligt dyrare paket än det jag beställt. Det handlade inte om några nödvändiga extrakomponenter för att få boxen att fungera, utan de installerade bara en dyrare produkt. 3. Säljaren sköt direkt ifrån sig ansvaret till fakturaavdelningen, men bad...
Hej, Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det du beskriver är inte den standard vi vill hålla, och vi förstår verkligen din frustration över både kommunikationen och hanteringen av ärendet. Vi beklagar särskilt att: du behövt jaga information själv, att installationen inte överensstämde med offerten, samt att du inte fått den återkoppling som utlovats. Det är självklart inte okej att du ska känna dig ignorerad eller behöva lägga så mycket tid och energi på att få klarhet i situationen. Vi tar...
Hej Kontakten med säljaren var bra och ni kom som lovat på utsatt tid. Så långt allt bra. Men själva eljobbet är inte så snyggt och proffsigt utfört. Sämre och senare klamring får man leta efter och stora hål som kabelgenoföringar i kapslingarna. Ett extra felborrat hål i väggen bjöd insrallatören också på. Jag är glad att detta är i garaget och knappt kommer synas. Skulle aldrig släppa in killen i huset efter detta jobbet. Men det verkar trotts allt fungera så här långt.
Tack för att du delar med dig så ärligt av din upplevelse. Även om det är tuff läsning uppskattar vi verkligen feedbacken. Vi är ett snabbväxande bolag och behöver den här typen av återkoppling för att kunna förbättra våra rutiner, processer och kommunikation så att sådant här inte händer igen. Det du beskriver är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få och vi förstår frustrationen kring både kommunikationen och hanteringen av ärendet. Om det fortfarande finns frågor eller något vi kan hjälpa till...
trevligt bemötande vid telefonkntakt
Trevligt bemötande och kompetent utförande.
Bra bemötande och proffsigt arbeta. Fick en enkel men grundlig genom gång av produkten.
Killen som var här verkade mycket kunnig och visste vad han gjorde. Jag är nöjd
Mycket bra upplevelse av deras arbete
Toppen kommunikation, kort väntetid till installation - generellt mycket bra service. Rekommenderas.
Min fru var hemma och tyckte allt gick jättebra
Mycket smidigt att kontakta gänget, snabb och bra installation, trevligt folk både innan montering och den elektriker som sedan monterade laddarna. Mycket bra helt enkelt!!
En trevlig och kundvänlig kille som installerade boxen.
Snabb och proffsig installation.