AB Lidingö VVS-Service
5.0 i betyg av av
2 omdömen
Välkommen till Lidingö VVS-Service!
Sedan 1971 har vi på Lidingö VVS-service installerat rör och dragit ledningar. Vi innehar kvalitetssäkring i enlighet med SS-ISO 9001 och även certifikat för heta arbeten.
Vi har en stark miljöpolicy med fokus på naturen. Detta innebär att miljön ska ligga i fokus under alla våra arbeten vi utför. Vi erbjuder dig som fastighetsägare eller privatperson ett brett spektra av tjänster inom rör- och avloppsinstallationer, värmepumpar och fjärrvärmeanläggningar. Detta inkluderar nyinstallation och ombyggnation.
Vi har över 14 000 artiklar som går att beställa. Vi har ett väl utformat materiallager så att du som kund ska slippa vänta på hämtning av material hos diverse grossister.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om AB Lidingö VVS-Service
skrev om AB Lidingö VVS-Service
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete. Rekommenderas
skrev om AB Lidingö VVS-Service
Jättenöjd på alla sätt. Kommer inte att anlita någon annan.