Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
LMTA Entreprenad Sverige AB

LMTA Entreprenad Sverige AB

4.9

Välkommen till LMTA Entreprenad Sverige AB! Är det dags att lägga om golvet hemma? Eller ska det byggas en altan? Oavsett projekt så har vi kompetens för jobbet. Våra erfarna medarbetare vet vad nöjda kunder innebär och vi strävar efter att nå detta varje gång vi åtar oss ett nytt projekt. Vi kan hjälpa dig med alla typer...

7 omdömen om LMTA Entreprenad Sverige AB

Lache M
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Hej på er. JAG tycker att han är så duktigt . Han jobbar så bra och är prick med jobb och allt .. MVH Margareta. 🙏🙏

VillaTakspecialisten
4.7/5 i betyg av 297 omdömen 4.7 av 297 omdömen
Badge2025

Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.

Jens Å
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Vi anlitade LMTA för att byta tak. Vi är väldigt nöjda med genomförandet. Bra kommunikation och allt kändes stabilt.

Åsa K
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

-Jag ville ha hjälp med ett fönster i sovrummet där det drar väldigt mycket samt har varit svårt att stänga. Har både försökt själv med ny tätningslist samt haft en annan firma som inte kunde fixa det till belåtenhet. -Bemötandet var utmärkt! Fönstret är fortfarande inte helt bra men det har blivit mycket bättre. Det är ett fönster som förmodligen har varit lite fel på sedan fastigheten byggdes för ca 10 år sedan. Kommer att få ytterligare hjälp med att få det tätt. Kommer att få ytterligare hjälp med att justera funktionen.

Dryft
4.8/5 i betyg av 217 omdömen 4.8 av 217 omdömen
BadgeNineYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Läs mer omdömen
Mozhgan D
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Vi renoverade en lägenhet och vi upplevde LMTA professionellt, kunnigt och punktligt hela vägen redan från offertbesöket till och med slutstädningen. Tillgänglighet och kommunikationen under processen var en annan pluspoäng med LMTA, vi upplevde de tillgängliga och lyhörda. Allt det positiva gör det klart för oss att anlita dem igen i framtiden.

Maria Katarina R
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Otroligt snabba, proffsiga och superfint resultat! Definitivt den firma jag kommer ringa igen när jag ska renovera eller rekommendera för vänner och bekanta. De kan verkligen fixa allt!

JCS Company AB
4.9/5 i betyg av 107 omdömen 4.9 av 107 omdömen
BadgeSixYears

I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.

Christofer B
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Snabba, hjälpsamma och duktiga.

Razvan S
Skrev om LMTA Entreprenad Sverige AB

Ansvarstagande och med snabb återkoppling vid behov.

Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
4.7/5 i betyg av 141 omdömen 4.7 av 141 omdömen
BadgeSevenYears

Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet. Är så nöjd. Eftersom det verkar vara ont om duktiga, pålitliga hantverkare vill jag verkligen rekommendera Briljant och ge dem toppbetyg.