Utmärkelser

Läs vad 63 kunder tycker om LuckorOnline Sverige AB 2

 • 2018-11-26
  Insamlad av företaget
  Jag har handlat två gånger från LuckorOnline: måttbeställda luckor till eget kök samt till min mammas kök. Båda köken har fått rejäla lyft. Luckorna är mycket prisvärda och fina och beställning och leverans har fungerat utmärkt båda gångerna. Jag har fått ett mycket trevligt och personligt kundbemötande. LuckorOnline har varit hjälpsamma vid beställning och ställt kontrollfrågor om de mått jag angett för att tillse att alla mått är korrekta. Är nöjd och kan starkt rekommendera LuckorOnline.

  Selma
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-11-23
  Insamlad av företaget
  Super nöjd med allt!
  Servicen från Tommy i butiken, all hjälp man har fått från honom och alltid fått den extra hjälpen så man kände sig extra speciell.
  En extra stjärna till både fabriken som gjorde exemplariska luckor som fraktats fint från Finland. Inte en enda skråma. Vi är super nöjda med resultatet och kommer definitivt köpa från Luckoronline i framtiden.
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-10-21
  Insamlad av företaget
  Beställde nya köksluckor, dessa är helt fantastiskt fina!
  Outstanding service!
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-10-19
  Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande av Luckor Online redan vid första kontakten via telefon. Bemötandet har varit fantastiskt hela vägen, från hembesök -mätning, montering av snickare och sedan förberedelser inför målning av väggar och tak. God service hela vägen och snabbt jobbat med gott resultat. Kan verkligen rekommendera Luckor on line.
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-10-18
  Insamlad av företaget
  Nya köksluckor
  Mycket kunnig personalkontakt och trevligt bemötande!
  Bra kvalité till ett bra pris!
  Rekommenderas varmt!
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-10-18
  Insamlad av företaget
  Köpte nya luckor till hela köket. Fantastiskt bra servive med förslag till förbättringar. För den som vill förnya sitt kök kan jag bara varmt rekommendera luckoronline. Alla mina förväntningar blev överträffade med råge i alla avseenden!
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-08-29
  Spontant omdöme
  När vi bytte väggpanel och nytt trägolv på landet så insåg vi att köksluckorna i vårt gamla IKEA-kök behövde bytas.
  Vi kontaktade 5-6 företag men det var ett företag som stack ut med service. De ville säkerställa så det var rätt mått på luckor och fronter för att kunna lämna en korrekt offert.
  Vi fick även bra hjälp när det gällde val av kvalitet på luckorna.

  Vårt val av LuckorOnline som leverantör grundades på bra info och guider på hemsidan, mycket bra återkoppling av säljaren Tommy samt bra prisnivå.

  Luckorna levererades på utsatt tid och var väldigt bra emballerade i lagom tunga inplastade paket. Alla luckor och fronter visade sig ha riktigt hög finish.

  Monteringen gick extremt lätt tack vare perfekt passform samt alla förborrade hål för gångjärn, dragbackar och lådfronter.

  Jag kan verkligen rekommendera LuckorOnline med tanke på bemötande, service och kunnighet från personalen. Dessutom håller luckorna toppen-kvalitet och ytfinish.

  Vi är så nöjda med köket nu och vårt val av LuckorOnline!
  John F
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-08-07
  Spontant omdöme
  Jag bytte luckor från IKEA luckor (gamla modellen) till nya vita från LuckorOnline i min lägenhet. Det blev mycket fint!
  En mycket trevlig och kunnig representant som heter Tommy hjälpte mig så allting gick smidig och felfritt.
  Jag antecknade alla mått men ville att även Tommy ska kolla igenom dem. Han hittade några mått som inte stämde och när allting var korekt gick beställningen iväg.
  Allt som var beställt anlände felfritt och allt passade. Det gick snabbt och smärtfritt att byta luckorna.
  .
  Bra bemötande, bra samarbete och kunnig personal gjorde att mitt kök blev toppenfint.
  Kommer att i framtida projekt anlita Luckoronline.
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-05-15
  Spontant omdöme
  Vi har ett gammalt kök med mått som inte någon köksleverantör kunde leverera för samma peng som luckoronline.se kunde. Detta gjorde att köksprojektet initialt blev större än tänkt (första planen var att byta stommar för att passa Ikea) men även dyrare än vad måttanpassade luckor faktiskt kostade. Efter mycket research så bestämdes ett möte i deras butik, och provbitar kunde jämföras hemma för att ge bättre beslutsunderlag kring utförandet. En enkel offertfunktion gjorde att jag hade en god kostnadsuppföljning. Tack vare luckoronline så blev det en fröjd att byta luckor och köksrenoveringen till en väldigt enkel process. Ca 20 luckor monterades på två kvällar, och med deras instruktioner kunde jag montera dessa själv. Fick även råd om hur jag kunde få loss täckkåpor/passbitar vilket visar på kunskap och en geniun relation mot kunder.

  Bra produkter, snabb leverans, kunnigt bemötande och en genuin inställning hos luckoronline gör att det enbart går att rekommendera deras koncept, butik och produkterna som levererades.
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-04-09
  Spontant omdöme
  Vi bytte luckor från IKEA luckor (gamla modellen) till nya högblanka vita från LuckorOnline i vår lägenhet.
  Med hjälp av en mycket kunnig Tommy, som har stor kännedom om måtten från gamla IKEA kök, gick allt smärtfritt.
  Jag hade antecknat alla mått men Tommy kollade igenom dem och hittade ett och annat mått som inte stämde.
  När allt var som det skulle gick beställningen iväg.
  Allt som var beställt anlände som bestämt och allt passade.
  Snabbt och smärtfritt gick bytet av luckorna.
  Köket blev toppenfint.
  Skall man leta efter något att anmärka på så är det den blå skyddsfilmen som sitter på kanterna, svår att få av (långa naglar behövs) och den lämnar lite avfärgning. Lätt att torka bort men den kunde vara samma som sitter på framsidan av luckan vilken inte var några problem med. Detta beror inte på luckoronline utan på tillverkaren av kantlisten.
  Kommer att i framtida projekt även anlita luckoronline.
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2018-01-08
  Spontant omdöme
  Det har blivit så fint i mitt kök nu med nya luckor och lister och jag är så nöjd. Jag hade mätt själv först men Tommy ville att vi skulle gå igenom allt tillsammans via telefon innan jag skickade in beställningen och det var tur det, annars hade det mesta blivit fel. Dessutom är han lugn och saklig och det märks att han veta vad han gör. Det var enklare än jag trodde att montera det själv och Tommy var alltid snabb med svar när frågor dök upp. Rekommenderas till 100%.
  Bra pris och riktigt bra kvalité.
  Lotta Z
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2017-09-19
  Spontant omdöme
  Blev dags att fräscha upp mitt lägenhetskök, ville dock endast byta luckor så jag var i kontakt med ett antal firmor.
  Denna stack ut, både i seriöst bemötande och priset /service.
  Och nu är allting på plats, superfint!
  Allt har funkat så smidigt och snyggt, hela vägen.
  Så otroligt nöjd!
  Tack Tommy!
  skrev om LuckorOnline Sverige AB
 • 2017-01-04
  Spontant omdöme
  Vi var lite osäkra med tanke på det enda (!) omdömet på Rejta/Eniro och inget här på Reco men valde att ta hem LuckorOnline på en mätning ändå eftersom det var ett så gammalt omdöme på Eniro.

  Vi fick ett mycket bra intryck av Tommy som verkade kompetent och lyhörd för våra önskemål och han kom även med egna idéer och förslag (som vi körde på). Smidig montering men vi tog hjälp av rekommenderad montör (Dennis) för finliret. Även det är vi supernöjda med!

  Allt som allt mycket prisvärt och enkelt!
  David L
  skrev om LuckorOnline Sverige AB

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco