Jag anser att Dennis har utfört ett otroligt jobb, alltid villig att hjälpa till och hög motivation utav att fullfölja sitt uppdrag. Jag ger honom därför högsta betyg på grund av detta och jag är utan tvivel att han kommer fortsätta vara en exceptionell mäklare.
Dennis Sjöberg
Dennis Sjöberg är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Dennis Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Dennis Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Dennis Sjöberg har haft 56 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
124 omdömen om Dennis Sjöberg
Dennis visade ett stort engagemang genom hela processen och höll mig kontinuerligt informerad. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än jag hoppats. Väldigt nöjd kund.
Dennis är organiserad, lyhörd och tänker verkligen på kunden och inte bara efter att göra en snabb affär. Dennis hade bra kännedom av området och var engagerad när det dök upp frågor. Han var tydlig i sin kommunikation och hanterade både jag som säljare och köparen på professionellt sätt.
Vi är supernöjda med Dennis till vår försäljning! Positiv, engagerad, lyhörd och väldigt kunnig. Försäljningen hanterades smidigt och professionellt trots en tuff marknad. Involverande i processen och hade bra rekommendationer hur vi skulle gå till väga. Rekommenderas varmt, 10/10 🌟
Lyhörd, engagerad och proffsigt bemötande! Rekommenderar att välja Dennis till vänner och bekanta.
Supernöjd från början till slut. Kommer anlitas igen om vi ska behöva sälja och skulle rekommendera han till andra.
Bra bemötande, kontinuerlig och tydlig kommunikation under hela processen.
Underbart kille och lätt att samarbeta med.
Det har varit väldigt lätt att få kontakt med Dennis, oavsett tid. Han är professionell, lyhörd och hjälpte oss med alla frågor vi hade. Vi kände oss trygga genom hela procesen och uppskattar verkligen hans engagemang. Rekommenderas varmt!
Trevlig och proffsig, och stort plus för att vara lättillgänglig.