Lyhörd och snabb svarsfrekvens.
Katarina Wiksell
Katarina Wiksell är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Katarina Wiksell har varit registrerad mäklare sedan 2005-02. Katarina Wiksell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 461 omdömen med ett betyg på 4.9. Katarina Wiksell har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
461 omdömen om Katarina Wiksell
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt genom hela försäljningsprocessen. Katarina var lätt att få tag på och tog sig alltid tid att svara på mina frågor. Jag är mycket nöjd med Katarinas arbete vid försäljningen av min bostad. Processen kändes välplanerad, och jag uppskattade det personliga bemötandet och det stora engagemanget. Jag kan varmt rekommendera Katarina till andra som ska sälja sin bostad.
Proffesionellt bemötande från första mötet på visningsdagen till skrivningsdagen.
Mycket trygg, enkelt att få tag i.
Väldigt tillgänglig och bra stöd genom affären.
Proffsig och utmärkt bemötande. Affären med Katarina kändes väldigt trygg.
Jättebra! Väldigt lätt att ha och göra med, höll mig uppdaterad och var väldigt hjälpsam genom hela processen. Jag kände mig väldigt trygg med Katarina och rekommenderar starkt henne!
Katarina är den bästa mäklare jag träffat och jag ger henne mina varmaste rekommendationer. Genom hela processen har hon gjort ett fantastiskt jobb och varit ett stort stöd för oss. Hon är affärsmässig, tillgänglig och mycket förtroendeingivande, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela affären.
Vi är så nöjda med att vi anlitade Katarina. Glad, kunnig och förtroendeingivande. Allt gått klanderfritt. Vi kommer varmt att rekommendera henne när vi har vänner och bekanta som som ska sälja.
En mäklare i världsklass! Extremt kunnig, pålitlig och professionell. Vi har arbetat tillsammans med Katarina Wiksell vid ett flertal tillfällen och hon kommer vara familjens mäklare livet ut! Stort tack till Katarina och Mäklarhuset!