Jag har haft med flera mäklare att göra genom åren, och Katarina är den hittills bästa. Vi fick direkt ett mycket gott seriöst och professionellt bemötande och det byggde upp en väldigt bra relation till henne. Vi kom in i en situation där vi måste ta beslut snabbt för optimalt resultat. Våra förväntningar var att hitta en mäklare som kunde matcha våra mål mot marknadens. Eftersom Katarina kände till vårt område så kontaktade vi henne - och hon hade presumtiva köpare i sin kundlista. Detta ledde till ett mycket snabbt...
Katarina Wiksell
Katarina Wiksell är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Katarina Wiksell har varit registrerad mäklare sedan 2005-02. Katarina Wiksell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 477 omdömen med ett betyg på 4.9. Katarina Wiksell har haft 52 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
477 omdömen om Katarina Wiksell
Katarina är superproffsig med glimten i ögat. Hon är tydlig och håller processen rullande och informerar hela tiden så vi kände oss helt trygga med affären. Oslagbar!
Vi är otroligt nöjda med Katarina! Hon har varit professionell, engagerad och hjälpsam genom hela försäljningen. Med sitt fina bemötande och stora engagemang har hon fått oss att känna oss trygga hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Katarina till alla som söker en fantastisk mäklare❤️
Vi har haft Katarina vid tidigare affärer och hon är genuint superbra att ha att göra med. Otroligt kundorienterad och hjälpsam i alla lägen.
Bra bemötande och professionell, väldigt kunnig och hjälpsam
Kan varmt rekommendera Katarina som mäklare! Har både köpt och sålt med henne och har alltid känt oss trygga genom hela processen. Hon är professionell och genuin med lång erfarenhet. Snabb, noggrann och med bra tillgänglighet och kommunikation. Bästa mäklaren i stan!
Katarina är en fantastisk mäklare. Genuin, kunnig och engagerad. Allting flöt på supersmidigt med köpet och det kändes hela tiden som att man var i trygga händer. 10/10, Rekommenderar starkt!
Jag uppskattade Katarinas personliga bemötande och att hon gjorde uppsökande kontakter. Hon höll mig dessutom personligt informerad under hela processen
"Väldigt professionell med lång erfarenhet. Noggrann, snabb och bra kommunikation. Känt oss trygga genom hela processen. Genom åren har man sött på flertalet olika mäklare i Uppsala med omnejd. Kan med enkelhet säga att Katatina är bäst i hela stan. Utan konkurrens. Både köpt och sålt med henne. "
Katarina var trygg och stöttande genom hela processen. Det var skönt att ha en så kunnig och erfaren mäklare och person vid sin sida. Kändes verkligen som att hon har koll på Uppsala och området. Rekommenderar Katarina och kan inte tänka mig någon annan mäklare om jag ska sälja igen.