Katarina Wiksell

Katarina Wiksell

Katarina Wiksell är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Katarina Wiksell har varit registrerad mäklare sedan 2005-02. Katarina Wiksell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 333 omdömen med ett betyg på 4.9. Katarina Wiksell har haft 41 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

333 omdömen om Katarina Wiksell

Sedan starten hos Reco 2015
Mårten O
Fålhagen

Hade Katarinas assistent Linnea Lindberg. Hon bemötte mig på ett proffsigt och bra sätt. Linnea levde mycket väl upp till mina förväntningar. Mycket nöjd med Linneas jobb.

Carl-Henrik R
Uppsala

Väldigt trevligt och professionellt bemötande.

Erik L
Salabacke

Ärlig, seriös och väldigt kunnig. Kommer definitivt att anlita Katarina igen. 5 plus på allt.

Lina M
Salabacke

Mycket trevligt bemötande, hjälpsam och lyhörd! Rekommenderar starkt

Carina J
Luthagen

Sammanfattar erfarenheten av Katarina som väldigt proffsig. Ger de starkaste rekommendationer att anlita henne. /Carina

Aida B
Kungsängen / Industristaden

Erfaren, lyhörd och bra bemötande :)

Tove H
Kungsängen / Industristaden

Katarina är precis så som man vill att en mäklare ska vara: raka puckar kring vad som är bäst för försäljning, vad som är rimliga förväntningar och inlyssnande kring hur vi som säljare ser på vårt objekt och hur processen känns bäst att den går till. Hon förtjänade snabbt mitt förtroende och jag har hela vägen känt mig trygg med henne. Katarina tog sig alltid tiden att svara på små och stora frågor som dök upp under processens gång och gav oss även råd vid köpet av vår nya lägenhet som var mycket uppskattade. Hon ser kvalitéerna...

Josefin E
Kapellgärdet

Katarina bemötte mina potentiella kunder på ett fenomenalt sätt utifrån vilka behov de hade. Hon var verkligen en trygghet vid min bostadsförsäljning i de olika stegen. Kändes tryggt hela resan trots den marknaden vi befinner oss i.

Erik R
Köpte en tomt med hjälp av Katarina Wiksell en del av Mäklarhuset Uppsala
Sunnersta/Graneberg

Katarina gjorde ett väldigt bra jobb. Hon var mycket påläst, var alltid tillgänglig och svarade snabbt på frågor. Vi kan varmt rekommendera henne som fastighetsmäklare.

Rebecka A
Fålhagen

Katarina är en klok, trevlig och kompetent mäklare. Hon var ett tryggt stöd genom hela processen när vi sålde vår lägenhet. Jag kan varmt rekommendera henne!