Jag uppskattar verkligen Malins engagemang, positivitet och tydliga kommunikation. Köpet har känts tryggt och det märks att hon har koll på grejerna. Hon är proffsig och är av avslappnad och har en härlig glimt i ögat.
Malin Banger
Malin Banger är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Malin Banger har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Malin Banger har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 332 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Banger har haft 44 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Jag är fastighetsmäklare på Mäklarhuset Uppsala & Knivsta och har arbetat som registrerad mäklare sedan 2017. Under åren har jag fått erfarenhet av många olika typer av bostadsaffärer och hjälper bland annat kunder att sälja lägenheter, villor, tomter och nyproduktion i Uppsala med omnejd.
Personlig kontakt och erfarenhet
Det bästa med att arbeta som mäklare är den personliga kontakten och variationen i yrket. Varje bostadsaffär är unik och kräver kunskap inom bland annat ekonomi, juridik, byggnadsteknik och marknad. Jag tycker särskilt mycket om mötet med människor, från det första värderingsmötet och visningen till förhandling och avslutad affär.
Trygg rådgivning och genomtänkt säljstrategi
För mig är det viktigt att du som kund känner att du kan lita på mig genom hela försäljningsprocessen. Jag vill vara en mäklare som är tydlig, tillgänglig och personlig, men också någon som vågar ge ärliga och uppriktiga rekommendationer när det behövs. Tillsammans går vi igenom bostadens förutsättningar, marknaden och olika alternativ för att hitta en säljstrategi som passar just din situation.
Jag vill vara väl förberedd inför varje försäljning och arbeta strukturerat från start till mål. För mig handlar en bra säljstrategi om att se till helheten, förstå bostadens förutsättningar och anpassa försäljningen efter den aktuella marknaden. Målet är att skapa så bra förutsättningar som möjligt för en lyckad försäljning och ett så bra slutpris som möjligt.
Vad säger mina kunder?
På Reco har jag fått många omdömen från tidigare kunder, både säljare och köpare. Återkommande beskrivs jag som engagerad, personlig, professionell, tydlig och trygg genom hela processen. Många uppskattar också min återkoppling, min tillgänglighet och att jag är närvarande från första kontakt till avslutad affär.
Om du funderar på att sälja din bostad i Uppsala eller Knivsta är du varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte.
332 omdömen om Malin Banger
Mycket bra och hjälpsam bemötande! Vi hade höga förväntningar och hon levde upp till dom, hon fixade extravisning, vi fick komma och titta på lägenheten 2 gånger. Min upplevelse av Malin Banger var professionell och trevlig!
Bra bemötande, kompetent och serviceinriktad.
Jättebra, jag är super nöjd med hur smidigt allt har gått!
Professionell, tydlig och jättetrevlig!
Med Malin som mäklare kan man känna sig trygg i att försäljningen går så bra och smidigt som möjligt. Hon har från början till slut haft god återkoppling till oss säljare med uppdateringar och information. Vi är supernöjd och skulle vända oss till Malin igen vid en framtida försäljning.
En mycket engagerad och professionell mäklare Svarat direkt om man haft frågor Känt mig trygg och kan Varmt rekommendera henne!
Hon är en fantastisk och med fint bemötande. Allt gick fort. Tack för Malin.
Malin var mycket kunnig om det aktuella objektet och den förening som objektet tillhör. Vidare förklarade hon pedagogiskt alla steg i överlåtelseprocessen. Malin ger intryck om att värna både köpares och säljares intresse.
En engagerad mäklare med en bra strategi.