Hon var hjälpsam. Vi tycker om hur hon svarade på våra frågor och letade efter information åt oss.
Julia Garellick Lindborg
Julia Garellick Lindborg är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Julia Garellick Lindborg har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Julia Garellick Lindborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Garellick Lindborg har haft 23 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-02
28 omdömen om Julia Garellick Lindborg
Trevlig, proffsig, kunnig och lyhörd. Kommer rekomendera henne till andra.
Vi tycker att Julia är mycket tillmötesgående och att hon hela tiden har kontakt med oss.
Mycket lugn, varm och trevlig person. Enkel att få kontakt med och känns väldigt tillgänglig. Är hittills väldigt nöjd!
Julia har agerat både professionellt och personligt, varit ett gott stöd och väglett oss i samband med försäljningen av vår fastighet.
Proffesionellt bemötande, mycket påläst av och kring området, snabb återkoppling, ordning och reda genom hela försäljningen. Varma rekommendationer.
Det kändes tryggt att arbeta med Julia redan från första mötet på visningen. Hon är ödmjuk, lyhörd och närvarande, och hon visade ett genuint intresse för att förstå vad vi letade efter. Rekommenderas starkt.
Verkligen kunnig och hjälpsam.
Fick saker och ting att hända. Trevlig och hjälpsam
Julia var superduktig och trevlig och förde en bra kommunikation under budningsprocessen. Hon var väldigt trevlig och gjorde ett bra jobb