Kontakten var bra smidig och respektfull.
Alexander Marklinder
Alexander Marklinder är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Alexander Marklinder har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Alexander Marklinder har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Marklinder har haft 17 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
17 omdömen om Alexander Marklinder
Alexander var väldigt engagerad från start. Han ville göra försäljningsprocessen så smidig som möjligt för oss och höll oss underättade under hela processen. Med mycket engagemang och lyhördhet gjorde han våran försäljning enkel och lyckad. Kan starkt rekomendera han som mäklare.
Mycket bra, förklarar bra och han kunde nästan att om lägenheten tycke jag va bra.
Otroligt lyhörd och proffsig mäklare. Sålde vår lägenhet snabbt & smidigt även under sommarmånaderna!
Trevlig, tillmötesgående och rak kommunikation! Rekommenderar varmt!
Framåt, trevlig och hängiven mäklare. Fick en att känna sig väl bemött från första stund!
Väldigt proffesionellt, trevlig och socialt bemötande. Hade bra koll på Uppsala vilket uppskattades.
Alexander överträffade våra förväntningar. Trots stort utbud sålde han vårt kedjehus snabbt. Professionell, engagerad, kommunikativ och gav värdefulla råd genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Jag blev väldigt väl bemött av Alexander. Han är lugn, trevligt, lyhörd och saklig. Gav tydliga besked på de frågor jag hade. Uppfattade snabbt mina önskemål. Är mycket nöjd med min upplevelse av att ha kontakt med Alexander och Mäklarhuset i Uppsala. De har definitivt levt upp till mina förväntningar.
Alexander Marklinder på Mäklarhuset Uppsala gav ett proffsigt och kunnigt intryck och hans bemötande av mig som köpare var exemplariskt. Jag kände mig trygg och sedd i processen vid kontraktsskrivningen och han får av mig de varmaste rekommendationer.