Toppenbra mäklare som löste första delen av uppdraget på bästa sätt för både mig och säljaren. Ser fram emot att träffas för att slutföra det och flytta in i lägenheten!
Nora Tuks
Nora Tuks är mäklare på Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
.Nora Tuks har varit registrerad mäklare sedan 2023-11. Nora Tuks har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Nora Tuks har haft 8 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
14 omdömen om Nora Tuks
Nora är nog den bästa mäklaren jag haft att göra med. Hon kan verkligen ta alla sorters människor och sammanföra dem. Hon är rask, rak och tydlig. Dessutom är hon väldigt rolig utan att ge ett oseriöst intryck vilket jag uppskattar då det alltid är lite nervöst med bostadsköp.
Vi har bara god erfarenhet av Nora, gott samarbete hela vägen!
Nora gav utmärkt återkoppling och var väldigt tydlig i sin kommunikation. Hon kändes ärlig och ansvarfull. Kan varmt rekommendera henne.
Nora Tuks är en väldigt proffsig mäklare och en genomsympatisk och trevlig person. Nora har nyligen genomfört försäljningen av min bostad på ett imponerande sätt från början till sist, och hon sätter en stolthet i att göra ett superproffsigt jobb. Hon är kommunikativ, engagerad, effektiv och tar föredömliga initiativ - men aldrig utan att först ha stämt av med sin uppdragsgivare. Äntligen har jag hittat en mäklare som sätter kunden i fokus, och jag rekommenderar starkt Nora Tuks till dig/ er som behöver en seriös mäklare som är ”over and above” alla tidigare mäklare jag träffat.
Jag fick väldigt bra mötande. Hon var saklig och proffsig. Fick svar på mina frågor snabbt. Kom alltid i tid, och hjälpte mig med allt. Rekommenderas varmt.
Jag köpte mitt nya hus via Mäklarringen och Nora Tuks. Nora var mycket trevlig, snabb, proffsig, och stöttande på alla vis. Kan verkligen lämna mina bästa rekommendationer.
Högsta betyg till vår mäklare! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig – från första visning till avslutad affär. Med trygg hand guidade hon oss genom hela processen och överträffade våra förväntningar på alla plan. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig!
Sakligt o bra bemött , vänligt o inte överdrivet på något sätt.Allt gick smidigt till.
Bra och sakligt bemött. Inget onödigt fjäsk. Allt gick korrekt till Hon gjorde ett jättejobb och nu bor vi och trivs väldigt bra.