Alla kategorier Restaurang Östergötland Linköping Marek's Coffeshop KB

Marek's Coffeshop KB

Ågatan 39, 582 22 Linköping — Visa karta

2.9 i betyg av 16 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 16 kunder tycker om Marek's Coffeshop KB

 • Tomas S
  Tomas S skrev om Marek's Coffeshop KB
  Skitställe otrevlig personal o inte tala om ägaren.
  gillar detta
 • Josefine J
  Josefine J skrev om Marek's Coffeshop KB
  Usch. Skabbig mat. Dålig service. Äckligt kaffe. Tar en evighet att få mat och sjukt otrevlig personal. Skrota stället!!
  gillar detta
 • Maya Ö
  Maya Ö skrev om Marek's Coffeshop KB
  Vad är det med personalen på detta ställe? Alltid smått otrevliga.
  gillar detta
 • Maria R
  Maria R skrev om Marek's Coffeshop KB
  Älskade detta fik när jag var yngre, men nu har jag antingen smakat bättre eller bara vuxit upp. Oftast smakar kaffet okej, men är lite småljummet. Synd, eftersom det måste vara en lätt sak att fixa. Dock är steves potatis med dipp ett klart måste när man bara är lite småsugen.
  gillar detta
 • parastou n
  parastou n skrev om Marek's Coffeshop KB
  steves coffee är fiket på ågatan-. dit går folk i alla åldrar för att avnjuta en kopp kaffe eller varm choklad en kall vinterdag. på steves meny kan man hitta mycket gott. bland annat deras kända klyftpotatis för ynka 45 kronor. kanonbra ställe om man vill chilla o träffa folk!
  gillar detta
 • Karin S
  Karin S skrev om Marek's Coffeshop KB
  Trevligt fikaställe där man även kan få en mättande måltid!
  gillar detta
 • Martina H
  Martina H skrev om Marek's Coffeshop KB
  Steves är ett trevligt ställe för en eftermiddags fika eller en lunch. Utbudet är blandat, men här saknas inget. Kaffet är mycket gott och finns i många olika varianter. Personalen är trevlig och det är nästan alltid öppet. Att rekommendera är deras kycklingspett med tsatziki.
  gillar detta
 • Thomas Ö
  Thomas Ö skrev om Marek's Coffeshop KB
  Goda pastasallader och en del annan mat, men annars inte så speciellt.
  gillar detta
 • Maria c
  Maria c skrev om Marek's Coffeshop KB
  Ett helt okej fik där ljudnivån lätt blir hög i den öppna lokalen och det är inte heller speciellt mysigt. Men det är väl värt ett besök, maten är kanon god och alltid fräsch. Här kan man sitta länge, och de har öppet sent. Ett hett tips är att testa på kycklingflién med klyftpotatis, en favorit hos oss.
  gillar detta
 • Rebecca A
  Rebecca A skrev om Marek's Coffeshop KB
  Det finns flera bra saker med Steve´s coffee. De har öppet sent om man gillar att fika på kvällen. De har en uteservering på Ågatan där man kan sitta och mysa och kolla på folk. De har även alkoholtillstånd vilket jag inte sett på många fik. Sedan har de grymma kaffedrinkar, jag rekommenderar "Hasse". Dessutom har de trevlig serviceinriktad personal.
  gillar detta
 • Eva L
  Eva L skrev om Marek's Coffeshop KB
  Café på Ågatan med standardutbud, som tyvärr inte har något speciellt. Undantaget är kaffedrinkarna som åtminstone ger variation! Lokal i två våningar med ett sorts loft som övervåning. Tyvärr känns stället lite kalt och blir lätt stökigt, inget mysigt söndagscafé med andra ord. Måste säga att jag varje gång jag fortfarande går dit blir jag besviken och lovar mig själv att inte komma tillbaka.
  gillar detta
 • Tove H
  Tove H skrev om Marek's Coffeshop KB
  Det här är gymnasiehaket nummer ett! Trots detta är det ett ganska skönt ställe att sitta på. De har god mat med tydlig amerikansk prägel som skiljer sig lite från det övriga utbudet på Ågatan. De har utskänkningstillstånd, men det är inget ställe man går till för att dricka.
  gillar detta
 • Gustaf W
  Gustaf W skrev om Marek's Coffeshop KB
  Riktigt bra ställe att antingen fika på eller faktiskt äta ett mål mat. Det är stort och rymmligt vilket är skönt eftersom många cafér lätt blir små och trånga. Modern inredning och bakverk... det är faktiskt t.om. ett skönt ställe att plugga på.
  gillar detta
 • maria n
  maria n skrev om Marek's Coffeshop KB
  Steves ligger mycket centralt på Ågatan i Linköping. Här är det under sommaren mysigt att kunna sitta ute och avnjuta en enklare lunch. Här finns en del att välja på exempelvis smörgåsar, bakadpotatis, sallader, pajer med mera.
  gillar detta
 • Caroline K
  Caroline K skrev om Marek's Coffeshop KB
  Ligger mitt i centrala Linköping och på sommaren är det faktiskt ganska mysigt att kunna sitta ute och dricka sin kaffe mitt på Ågatan, men vore det inte för deras kycklingspett så har de inte så mycket mer att komma med... helt okej fik, me ninte mer.
  gillar detta
 • Fredrik G
  Fredrik G skrev om Marek's Coffeshop KB
  Steves är ett ganska mainstream-aktigt café som inte känns så personligt. Dessutom är personalen väldigt snabb med att börja städa undan, väldigt långt innan de egentligen stänger. Detta gör att man inte känner sig speciellt välkommen tyvärr. Mysigt läge dock!! Och gott kaffe.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Ågatan 39, 582 22 Linköping
Kategorier