Vi är väldigt nöjda med vår solcellsinstallation från Mariapark Sol. Teamet var professionellt, lösningsorienterat och alltid lätta att nå under hela processen. Installationen blev både snygg och välgjord, och när det dök upp oväntade hinder hanterades de på ett tryggt och smidigt sätt. Extra plus för att de var lyhörda för våra önskemål och såg till att vi kunde utnyttja grön teknik-avdraget på bästa sätt. En problemfri och positiv upplevelse från start till mål!
Mariapark Sol AB
7 omdömen om Mariapark Sol AB
På rekommendation anlitade vi Maria Park Sol /Bygg som fixade både ny papp på taket och Solcellsinstallation med batterienhet. Allt utfört av kunniga yrkesarbetare. Vi är mycket nöjda med allt som ni gjort hos oss. Roy och Jane
Hjälpsamma, Snabba, Prisvärda, rent och snyggt efter installation. Mariapark SOL rekommenderas å det varmaste // Torbjörn G.
Anlitade Maria Park sol/bygg för takbyte och solcellsinstallation. Väldigt kunniga och service minded. Missförstånd gällande pann-modell löstes snabbt och professionellt. Takbytet gick på ca 2v sen tog det ytterliggare ett par veckor för plåtarbete för sen avsluta med solcellsinstallation. Kan varm rekommendera MariaPark Sol/Bygg med Nico och Oskar i spetsen!
Supernöjd med både bemötande och professionalitet på leverans och installation!
Med ett antal valmöjligheter när vi skulle installera solcellsanläggning så är vi nöjda med att vi valde Mariapark sol. 🙏. Uppfyllde våra förväntningar till 100 %. Proffsigt agerande rakt igenom alla delarna. Sven Wolt
”Solcellsanläggning anlagd av MariParkSol. Från kontakt kontroll innan anbud till anbud och ett utförande av goda hantverkare av trevliga och kunniga medarbetare. Alla har gjort ett bra och proffsigt jobb. Jag kan med det varmaste rekommendera Nico och MariaParkSol till att anlägga solpaneler. Per Backe