Mekonomen Bilverkstad Ängelholm, sid 2
Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Ängelholm!
Vi har alltid kunden i fokus och ger dig den säkerhet du behöver när du ska serva eller reparera bilen. Vi använder toppmodern utrustning och arbetar med kompetenta bilmekaniker, allt för att ditt BilLiv ska bli så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig oavsett bilmodell eller bilmärke och besvarar alla frågor du kan tänkas ha.
Vill du bli företagskund? Som företagskund hos oss tar du kontrollen över servicen medan vi tar hand om hela din vagnpark. Kom förbi oss på verkstaden så berättar vi mer!
Utmärkelser
1141 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Tack för däckbytet. Trevligt bemötande. Enkel bokning.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Hälpte mig på bästa sätt i en akut situation. Jättefint bemötande och mycket bra service.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Mycket bra bemötande. Hjälpsamma och svarar på alla frågor man kan tänkas ställa. Använder dem alltid oavsett vad som behövs. Utför varje tjänst lika bra från hjulbyte till service.
Obekväm stol när man väntar tyvärr. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Tack för vänligt bemötande. Ingemar Fogel erg.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevligt bemötande och snabba åtgärder
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt av alla vi var i kontakt med. Byte av bilbatteri blev en positiv upplevelse.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Snabb o h mycket fin service👍
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Däckbyte plus förvaring. Mycket bra bemötande. Bilen klar på angiven tid. Dock en märklig upptäckt: vinterdäcken hade bättre mönsterdjup nu, 6.0, än när jag lämnade in dem ifjol, 5.7 ( fram )!! Mvh Åke L
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra bemötande och trevlig personal. Fick precis det jag efterfrågade och lite till.
Keep up the good work! -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra bemötande och bra med offert innan arbetet startar.
Jag är nöjd och har redan nu bokat in en till service (byte av bromsklossar bak). -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Mycket bra service och bemötande
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevligt bemötande och noggrann felsökning
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Mycket bra och trevligt, hjälpsam personal, rekommenderas varmt!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevligt bemötane och snabb leverans vid service.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra bemötande. Trevlig personal.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Supertrevligt bemötande, men pga. oklarheter i Mekonomens bokningssystem blev fel arbete utfört på min bil. Bokade en service men fick istället en felsökning av bl.a. länkarmar. Priset är svårt att få en bild över då det vid bokning stod fastpris 3000, sen vid meddelande om att bilen var klar och redo att hämtas stod det 1500 och väl i butik fick jag betala 1100. Jag tror att detta är en tillfällighet som inte alls speglar det normala hos Mekonomen i Ängelholm, men i detta fall kommer det att påverka min betygsättning. Jag är optimist och kommer ändå åka tillbaka i framtiden, men jag kommer nog att ringa och boka service istället för att boka via hemsidan.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Ni hade beställt fel reservdel men ni löste problemet galant. Beröm till ”tjejen” som hanterade det hela.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Riktigt dåliga! Vet ej hur man mäter om generator laddar eller om batteri är dåligt. Ljuger gjorde dom oxå! Kostade mig 5000kr i onödan. Lämna ej bilen där!Micke j
Hej Micke.
Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Tråkigt att du känner såhär, men efter att bilen kom med bärning till oss så började vi med att prova starta bilen,bilen startar ej och på displayen visade låg batteri spänning!
Provade vi att starta med Booster,bilen startade,körde bilen in i verkstad och mätte upp batteriet!
Resultatet blev från vårt batteri testare(Bosch BAT 131)Byt ut batteri!
250Ah av 700Ah uppmätte i batteriet.
Generatorn laddade när vi mätte upp ca 14,3V och testet som utförs med Boschen visar också att inte är något fel på generatorn för stunden!
Hör av dig om du har några frågor.
Hälsningar Jonny Verkstadschefen. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Mycket bra bemötande och snabb och kunnig service.
Trevlig bemötande ,snabbt arbete utfört
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bytt batteri,bra bemötande,har anlitat Mekonomen tidigare,,mycket nöjd. Göran Källstrand
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra bemötande. Utförde service på min bil
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Alltid glatt och trevligt bemötande.
Kunnig och hjälpsam personal.
Rimliga priser. Billigt däckhotell. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Inga problem, snabb och bra. Gjorde en service och blev väl bemött.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Proffsiga, duktiga och trevliga. Gör allt för bilen och att hålla ned kostnaderna!
Är supernöjd!! -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Gott mottagande, dock lite för lång väntetid på att bilen skulle bli lagad.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Allt varmycket bra och positivt
Väldigt hjälpsamma och samarbetsvilliga
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Väldigt bra bemötande! Kan varmt rekommendera Mekonomen till den som behöver kompetent personal
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra och trevligt bemötande. Snabb service. Inget mer tidskrävande. Väldigt dyr timtaxa. Får se mig om vid större insatser.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra arbete till bra pris och ett trevligt bemötande
Kan rekommendera denna verkstad -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Felsökte inte vad jag bad om utan gjorde kortsiktig onödig lösning utan mitt godkännande
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Blev bemött av en trevlig kille när jag ringde o kolla vad som behövdes göra o fick pris oxå. När jag hämta ut bilen så var det en trevlig tjej som informera mig att allt var bra. Vi hade en trevlig konversation.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Snabb och bra service! Ordnade tid till mig samma dag.
Bra
Det tok för lång tid att laga min bil.
Koppling och nått fel på kylsystem. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Snabb service och jättetrevlig personal som alltid. Behövde hjälp med byte av klämma till avgassystemet.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Allting var super bra! Fick tid jätte snabbt och servicen var super bra!!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Fick jättebra service. Inga komplikationer och bra kommunikation
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bytte xenonlampor på mina strålkastare med ca 1 månads mellanrum. Fick betala 2 helt olika priser, där den senaste var betydligt billigare.
Fick dock reklamera senaste eftersom den tydligen föll ur fästet -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra kundservice, snabb återkoppling på fel med offert innan jag lämnade butiken
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Väldigt trevligt bemötande. Snabb återkoppling om pris och slitage. Enda synpunkten är att jag bad om att få en koll på reglagebelysning inne bär jag bokade men det var inte åtgärdat.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Bra bemötande, trevlig o proffsig personal.
Kunde haft ett utrymme där man väntar på att bli hämtad etc (stol i butiken finns men är precis vid disken). Vet dock inte var det skulle vara pga butiken är liten.
Höll utlovat pris och tid.
Jag fick servat en lite äldre bil -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Enkelt, bra och prisvärt! Och ingen lång kö👍
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Toppen! Allt gick jättesmidigit! Från bokning, till inlämning och sedan hämtning. Trevlig personal, all service var briljant. Tack!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevligt och vänligt. Kunnigt, mekanikern informersde tydligt och klart
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Är nöjd med allt.Service på bilen.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Väldigt bra bemötande och bra service
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevliga och allt blev som utlovat.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Ängelholm
Trevliga o väl utfört arbete.
Bra, snabb, …………,.,,,,,,,,,,,,,,