Mir Bilar

Zetterbergsgatan 2-8, 632 26 Eskilstuna — Visa karta

1.0 i betyg av av 8 omdömen
 

Läs vad 8 kunder tycker om Mir Bilar

 • Adrian V

  2019-03-10

  Spontant omdöme
  Adrian V skrev om Mir Bilar
  Som personen nedan skrev, efter att jag läst eran omdömen så lät jag bli att kontakta företaget. Stort tack alla. Kul också att de har skruvat med miltalen på bilen från någon här inne som sålt bilen till dem, gissar att alla deras bilar är skruvade.

  Stort tack återigen alla! Läs mer
  gillar detta
 • Robert N

  2019-02-05

  Spontant omdöme
  Robert N skrev om Mir Bilar
  Tack alla ni som skrivit här, var på väg att köpa bil av Mir men efter att ha läst Era omdömen blir det ingen affär med den här bilskojaren. Varna så många många som möjligt!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-31

  Spontant omdöme
  Roffe F skrev om Mir Bilar
  En bil som jag har sålt finns nu till salu hos Mir bilar med betydligt kortare körsträcka än vad den hade i min ägo. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-02

  Spontant omdöme
  Chris skrev om Mir Bilar
  Jag köpte en bil som efter kort tid efter några veckor visade på missljud i växellåda samt att bilen rusade i motorn under ett tillfälle och innan jag fick stopp på fordonet så var jag nära och krocka med flera medtrafikanter. Jag skrev om dessa problem till firman och åkte senare ditt. Ägaren var ohyfsad och mycket otrevlig, Han åtgärdade inte växellåda och inte heller motor rusningen som kunde åtgärdas med ett nytt partikelfilter. Varning för denna firma oärliga till max. Läs mer
  Chris gillar detta
 • Jessica B

  2018-09-17

  Spontant omdöme
  Jessica B skrev om Mir Bilar
  VARNING!!! AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG!!!

  Köpte en ford fiesta från denna firma. Upptäckte på plats att bilen inte hade farthållare som annonsen utlovat. Fick prisavdrag för detta. Säljaren lovade att det var kamkedja i bilen och jag åkte hem med bilen.
  Ett par dagar senare upptäckte jag genom min bilverkstad hemma att det inte alls satt en kamkedja i bilen utan en kamrem, som skulle bytas omgående!
  Jag granskade annonsen för bilen och upptäckte att det fanns mycket som var påhittat och inte alls fanns på bilen. Bland annat färddator, elhissar, komplett ifylld servicebok… Försökte nå bilhandlaren, utan framgång. De lovade att återkomma gång på gång. Tillslut får jag ett nummer till "chefen" och förklarar för honom att jag vill häva köpet då det enligt ett par paragrafer i konsumentköplagen är möjligt för mig att göra så. Blir dumförklarad av "chefen", som hävdar att det inte är något smågodis jag köpt som man kan lämna tillbaka hur som helst. Jag förtydligar för honom att jag visst har rätt till detta och om han inte vill hjälpa mig med min bils fel så kommer jag gå vidare i ärendet och göra en anmälan. Han uppmuntrade mig till det.

  Så det var precis det jag gjorde. Vill nu VARNA ALLA SOM LETAR BIL!!

  AKTA ER FÖR DETTA FÖRETAG - SOM ÄVEN SAKNAR F-SKATTSEDEL. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-23

  Spontant omdöme
  Lars L skrev om Mir Bilar
  Akta från den företaget.Ring gärna före ägare innan ni köper.skulle köpa en bil från de hade tur att jag kontakta före ägre då fick allt info samtiden mätaren på bilen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-04-12

  Spontant omdöme
  Amelia skrev om Mir Bilar
  Riktigt besviken.. har haft att göra med många olika bilfirmor och aldrig har jag känt mig så lurad och missnöjd.
  Haft problem med bilen dag 1! Läs mer
  gillar detta
 • Tobias W

  2016-10-14

  Spontant omdöme
  Tobias W skrev om Mir Bilar
  Köpte en Saab 9-5 Aero och fick med 15" (195/65) vinterhjul på gamla 3-ekrade Saab-fälgar (alu) som inte passar på en Aero.
  Stod i annonsen att det skulle vara vinterhjul på aluminiumfälg.
  Kontaktade företaget som sade att det var de hjulen som följde med bilen och försökte slingra sig.
  Jag påpekade att de inte passade, då de tar i både bromsskiva och bromsok och är totalt omöjliga att få på.
  Efter lite munjidder beslutades att jag skulle komma till Eskilstuna (bor i Örebro) för att byta.
  Väl framme så märker jag att hjulen, som var inplastade i icke genomskinlig plast, hade plåtfälg. Jag påpekade detta men eftersom vintern står för dörren så orkade jag inte tjafsa då jag bara ville kunna sätta på vinterhjul och åkte hem i tron att bilfirman var seriös.
  Väl hemma ser jag till min förvåning att det är 15" det också, exakt samma dimension, 195/65xR15.

  Så jag åkte 16 mil helt i onödan, och, i princip bytte ner mig från 15" alu-fälg till 15" plåtfälg.

  Riktigt ruttet av ett företag att bete sig på det viset när vi gjort upp att det skulle fixas.

  Jag kontaktade företaget när jag kommit hem men det enda jag får höra är att de "inget kan göra" och "det är det som finns".

  Har även hittat fel på andra saker som skulle ingå enligt annonsen. T.ex. larmdetaljer (sirenen bortkopplad, larmet avstängt, tiltsensor ur funktion).
  Misstänker nästan att företaget har kumpaner som vet om detta då det tog mindre än en vecka innan någon gått in med nyckel och brutit bort luckan till tändningslåset pillat med startspärren.

  Totalt oseriös firma, undvik. Läs mer
  gillar detta
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 237 rekommendationer
Västbergavägen 24, 12630, HÄGERSTEN