MOHV

MOHV är ett modernt och nytänkande företag som arbetar med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi arbetar på en utmanande bostadsmarknad, med ett stort utbud av både bostäder till salu och mäklarfirmor, vilket ökar incitamenten för våra kunder att söka sig till ett företag med en stark profil, bred marknadsföring och stor energi.
Vi vågar vara nytänkande för våra kunders bästa, och vi har drivna mäklare som gillar sitt jobb och brinner för att ge köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär.
MOHV
"Marcus hjälpte mig att sälja min bostad på två rum och kök i Vättersnäs. Hela affären från start till mål gick väldigt snabbt och smidigt. Upplever Marcus som väldigt serviceinriktad, lätt att få tag ..."
Annika S anlitade Marcus Privén hos MOHV Jönköping
"Ärligt kunnig mäklare bra service och otroligt trevlig"
Amir A anlitade Boris Wormann hos MOHV Malmö
"En väldigt kommunikativ och seriös mäklare. Bara positiva saker att säga, kan varmt rekommendera Charlotte."
Robert N anlitade Charlotte Forsberg hos MOHV Umeå
"Innan jag valde Henrik, värdera jag min lägenhet till försäljning med två andra mäklare innan och jag kände det räckte efter att ha träffat honom sist. En social, trevlig och utåtriktad person. Han å..."
Felicia S anlitade Henrik Karlsson hos MOHV Hyllie

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar