Reco logotype För företag

Reco logotype

18 534

4.9
Bra

MOHV är ett modernt och nytänkande företag som arbetar med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi arbetar på en utmanande bostadsmarknad, med ett stort utbud av både bostäder till salu och mäklarfirmor, vilket ökar incitamenten för våra kunder att söka sig till ett företag med en stark profil, bred marknadsföring och...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Fredrik Selmerhagen

Fredrik är en superkille att anlita som mäklare. Försäljningen av min lägenhet gick väldigt smidigt. Jag kände mig lugn o trygg i hela processen för att det var Fredrik som guidade mig o styrde upp hela processen. Inga frågor är dumma att ställa, han var väldigt tiigänglig och genuint hjälpsam. Jag rekommenderar honom varmt! Tack Fredrik!

Lina Bennervall

Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare. Hon är rak och tydlig. Erfaren och påläst. Bra på att återkoppla och förtroendeingivande. Kan varmt rekommendera henne

Ida S

Sålde en bostadsrätt med hjälp av Lina Bennervall, en del av MOHV Umeå

Malin Persson

Toppenmäklare med personligt engagemang och stor känsla för marknaden, kundens önskemål och förhoppningar.

Olof Simon W

Sålde ett hus med hjälp av Malin Persson, en del av MOHV Umeå

Celina Langbråten

Vi är mycket nöjda med Celina och kan varmt rekommendera henne som mäklare. Från första kontakten till avslutad affär har hon varit professionell, engagerad och väldigt lätt att samarbeta med. Hon har alltid varit tillgänglig för frågor och återkopplat snabbt, vilket har gjort att vi känt oss trygga genom hela processen. Celina bemöter oss alltid med ett leende och har ett positivt bemötande och ett genuint engagemang för allt hon gör. En mer målmedveten mäklare går inte att hitta.

Lina Bennervall

Bra och tydlig kommunikation. Gick smidigt.

Björn H

Köpte en bostadsrätt med hjälp av Lina Bennervall, en del av MOHV Umeå

Det här säger kunderna

25 kontor tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.