Effektiv och smidig. Kan starkt rekommendera Sofia.
MOHV Haninge
Mitt i Haninge och centrala Handen, precis vid Gudöbroleden och med närhet till allt, erbjuder vi på MOHV våra tjänster i Vendelsö, Tyresö och Huddinge. Här får du en nytänkande tjänst och ett koncept där du är med och tar alla beslut tillsammans med din mäklare under affärens gång. Våra mäklare genomsyras av kreativitet och...
740 omdömen om MOHV Haninge
Sedan starten hos Reco 2016
Bra och proffsigt jobbat, villig att hitta olika lösningar
Energisk, tillgänglig och engagerad.
Hon är mycket trevligt, bra bemötande, hjälpsam och kunnig person. Positiv förväntningar från första möte. Hon vet vad hon pratar. Jag upplevde försäljningen att det har gått jättebra och smidigt. Jag är tacksam och nöjd med försäljningen av mitt hus. 10/10
Jannica är kunnig, positiv, glad, engagerad o är lätt att få tag på. Återkopplar snabbt.
Vi sålde vårt hus genom Linnea och hon var verkligen en klippa genom hela affären! Hon tog sig tid och väntade tålmodigt in oss tills vi kände oss redo för att sälja. Då pusslade hon med visningar och spekulanter så att vi till slut fick till en affär vi var nöjda med. Rekommenderas starkt!
Tack för fina ord och gott sammarbete:)
Sofia var väldigt öppen, informativ och väldigt hjälpsam när vi hade frågor och funderingar. Vi kan varmt rekommendera Sofia till andra som vill köpa en bostad!
Väldigt proffsig och kunnig, nöjd med hela processen.
Jag har inte haft några problem alls, allt har gått snabbt, smidigt och tryggt :)
Mycket bra på sitt jobb, bra fotografering och mycket besökare på visningen ledde till en lyckad försäljning. Vi är mycket nöjda med allt.
Kunnig och intresserad, och uthållig inte minst!
Vi är supernöjda med Sofia. Hon både förmedlade en ny bostad åt oss men hjälpte oss även att sälja vår befintliga bostad. Sofia är väldigt enkel att samarbeta med och väldigt professionell. Hon är en modern säljare som inte blir för "säljig". Jag kan varmt rekommendera Sofia. MVH Roger
Samuel är kunnig, engagerad, pålitlig, tillgänglig och trevlig. Han är tydlig i sin kommunikation. Rekommenderas varmt.
Väldigt proffsig och trevlig, lätt att prata med för oss som köpare och inga frågor kändes för dumma.
Flexibel, trevlig och engagerad, från första kontakt till färdig försäljning. Smidig process med gott resultat!
Tack för fina ord, lycka till med nya bostaden!
Linnea Westander är en trevlig mäklare i toppklass som sätter kunden i fokus. Linnea har utfört sitt uppdrag på.Bergsvägen 16 på ett snabbt och utmärkt sätt! 👍. Jag rakulle ekomendera henne till alla som som behöver en mäklare!
Jättebra. För oss som köpte för första gången, alltså nybörjare till hela köpesdjungel var Elin väldig hjälpsam, kunnig, och visade tålamod genom hela processen. Hon jobbade för vår bästa!
Vi kunde inte haft en bättre mäklare! Sara är personlig och proffsig och skapar förtroende både hos oss och potentiella köpare. Hon är driftig och får saker gjorda, lyhörd för våra tankar och önskemål men tydlig i vad hon tycker baserat på erfarenhet och kunskap. Lätt och snabb kommunikation om man önskar det - Sålde vårt hus på bara några veckor från att vi bestämde oss för att sälja. Vi är supernöjda!!
Pålitlig och kunnig. Trevlig som person.
Härlig energi, kunnig i området, lätt att samarbeta med. Väldigt duktig, rekommenderar henne varmt
Vi tyckte att Linnea hade ett bra bemötande och levde upp till våra förväntningar. Vi fick bostaden såld till ett bra pris.
Lycka till med allt och tack för blomman!
Mycket professionellt bemötande utan att försaka humaniteten. Hon såg till att vara införstådd i båda parters behov och önskemål. Jag kände direkt att jag litade på att hon skulle göra sitt allra bästa
Tack Annika för fina ord, lycka till med allt!
Väldigt tydlig och klar med vad som behöver göras, bra tipps om lån.
Trevlig, proffsig på alla sätt. Super! Rekommenderas! 🙂
Bra rådgivning vid köp av fastighet. Snabb svar och hjälp vid frågor 😊
Bästa kundbemötande. Proffs! Rekommenderar varmt
En erfaren, social, kommunikativ, proffsig, hungrig, ödmjuk mäklare .Hon vet vad hon gör !
Elin levde upp till och krossade de förväntningar vi hade på henne. Hon var professionell, trevlig och tillmötesgående. Hade definitivt rekommenderat henne. 10/10
Sofia var väldigt lyhörd. Lätt att få kontakt med vid alla möjliga frågor. Proffsig både mot både oss säljare och köparna
Professionell och snabb, alltid med en positiv inställning!
Varmt rekommenderas. Hon är 100 % proffsig och engagerade. Allt fungerade jätte smidigt.
Tack Svitlana för för dina fina ord! Så kul att få hjälpa er med er försäljning🤗
Mkt kunnig om området. Trevlig, lättillgänglig, proffsig,
Proffsig mäklare som funnits till hands för olika frågor. Återkopplat snabbt. Varit lyhörd för våra önskemål
Hon är väldigt kunnig, hjälpsam och trevlig. Rekommenderas varmt!
Proffsig, trevlig och duktig. Rekommenderas starkt!
Hon har skött sitt jobb bra. Vi är nöjda med henne kan rekommendera.
Jannica var hjälpsam, positiv, snabb och trevlig. Jag är mycket nöjd med min försäljning.
Trevlig, hjälpsam, duktig, snabb . Nöjd ,fick en lägenhet som jag är mycket nöjd med. Allt gick över förväntan.
Tipp topp. ❤️................................
Linnea har med enormt engagemang hjälpt oss sälja vårt hus i en kraftigt nedåtgående marknad med otaliga visningar både sena kvällar och under helger. Linnea har alltid varit noga med att återkoppla via telefon och mail med nya uppdateringar -alltid med samma positiva energi och jäklaranamma. Vi är otroligt nöjda med hennes insats genom hela säljprocessen!
Vi är supernöjda. En otroligt proffsig, jordnära och trevlig mäklare.
Proffsig. Lyssnar på frågor och tar reda på svar. Förtroendeingivande och lagom personlig
Hon har skött sitt uppdrag på ett utmärkt sätt, tycker jag.
Väldigt proffsig mäklare som hjälper köparen och säljaren genom hela processen.
Tack Henrik för fina ord. Lycka till med allt!
Mycket kompetenr o trevlig , gör gärna mer affär o ett kontor med trevliga medarbetare
Sofia var från start väldigt trevlig och hjälpsam. Hade jag frågor hjälpte hon mig att ta reda på svaren direkt. Kände mig trygg i att ha henne som mäklare.
Elin var lyhörd och engagerad. Jag skulle rekommendera henne till alla som letar mäklare.
Elin var engagerad och lyhörd genom hela processen. Är väldigt nöjd och skulle rekommendera henne till alla som letar mäklare!
Jätte trevlig bemötande av en erfaren mäklare
Jannica har visat ett stort engagemang när vi gav oss ut i en tuff bostadsmarknad för att köpa lite extra yta men ändå stanna kvar i närområdet. Hon har levt upp till alla förväntningar och mer därtill i allt man kunnat önska - från bemötande, vår egen försäljning, kontakt, svarsfrekvensen och slutligen en enkel affär och pris.