Jannica är väldigt professionnel i sitt bemötande! Jannica har skin på sin näsa och hungrig på att nå en affär utan att att uppfattas som stressig och gränslös! Jag är väldigt nöjd med Jannica!!!
Jannica Johansson
Jannica Johansson är mäklare på MOHV Haninge
.Jannica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jannica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 211 omdömen med ett betyg på 4.9. Jannica Johansson har haft 76 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
211 omdömen om Jannica Johansson
Tack snälla för det fina omdömet.
Kunnig, trevlig och otroligt envis på ett bra sätt! Vi är otroligt nöjda med Jannica!
Tack snälla för det fina omdömet. Vi ses i sommar!
Otroligt trevligt och mycket professionell.
Fantastiskt trevlig mäklare. Vi kände oss väldigt bra bemötta, hela processen med köpet av vårt drömhus gick så himla smidigt och i en väldigt avslappnad atmosfär.. Tack Jannica för allt
Vad fint🌸 jag är så glad över att ni hittade erat drömhus och att jag fick hjälpa er med köpet av det! Jag är övertygad om att ni kommer att trivas där.
Vi blev rekommenderade av ett par som dom köpte hus genom Jannnica. Vårt möte med henne var mycket trevligt och kändes tryggt o proffsigt. Vi är mycket nöjd med Jannica Johansson hon är mycket professionell och gör sitt yttersta för att komma fram till en försäljning mycket nöjda tack
Engagerad och mycket bra mäklarinsats!
Vi fick all hjälp vi behövde under processen, hon gör ett mycket bra jobb.
Helt klart bäst! Vi är riktigt imponerade! Sjukt driven och engagerad. Man sätts i fokus och är i trygga händer. Responsiv och ansvarsfull. Ingen tvekan om vart vi skulle vända oss för framtida uppdrag. Rekommenderas starkt!
Jannica är mycket jordnära, trevlig, förstående och driftig. Kunnig och många kontakter, känns tryggt att sälja och köpa av henne.
Proffesionellt, bra affärsinnehavare, snabbt sålt till ett bra pris på en annars trög bostadsmarknad