Jannica Johansson
Jannica Johansson är mäklare på MOHV Haninge
.Jannica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jannica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Jannica Johansson har haft 67 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 57 Läs vad Jannica Johansson
2021-01-04Verifierad kund
Att komma sent till visning utan att meddela det innan och ej ha svarat på telefon vid två olika tillfällen utan att återkomma sänker betyget.
I övrigt en mäklare med trevligt bemötande och med uppenbar kunskap om marknaden/bostäder som hjälpte mig med mitt köp.köpte sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-12-23Verifierad kund
Väldigt tillmötesgående när jag köpte min bostad av henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-12-22Verifierad kund
Sålt min lägenhet i Tungelsta,. Blev bemött proffsigt. Mina förväntningar var att få alla oklarheter uppklarade med att sälja en bostad, vilket Jannica har gjort för mig. Kommer rekommendera henne till samtliga av min bekantskapskrets.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-12-05Verifierad kund
Fortfarande lika nöjda med Jannica, det är tredje gången hon hjälper oss med bostadsförsäljning. Rekommenderar henne varmt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV HaningeDet är fantastiskt att få hjälpa er en tredje gång! Tack snälla för det:) Jag hoppas att få följa er och er familj vidare länge... Ses snart! Kram
Jannica Johansson
2020-11-27Verifierad kund
Bought a Kedjehus where Jannica was the broker. She was very inviting at the viewing and had a lot of knowledge of the house and made me feel secure that I would be bidding on a property that suited my needs. Very responsive and helpful in the process. If I will need to see the house or any other property, I believe I will contact her to do my dealing.
köpte sitt hus med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-11-21Verifierad kund
Vi sålde vår lägenhet på Vallagränd. Jannica gjorde uppdraget snabbt och smidigt. Hon är både lyhörd , omtänksam och engagerad.
Vi är supernöjda!sålde sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-11-21Verifierad kund
superbra service, inget krångel, Jannica tog hand om allt & det blev en smidig & bra affär, full pott
sålde sitt hus med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-11-18Verifierad kund
Jag har köpt en bostadsrätt. Blev bra bemött och hon var väldigt seriös och noga så det kändes tryggt
köpte sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-11-07Verifierad kund
Köpt
Hemnet
Bra förklaring och hjälpsamköpte sin lägenhet med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge -
2020-11-05Verifierad kund
Kan verkligen rekommendera Jannica på MOHV. Så otroligt proffsig , lyhörd och mycket trevlig mäklare. Jannica besitter stor yrkesskicklighet och kan verkligen sitt område. Ska jag sälja någon bostad i framtiden kommer jag definitivt anlita Jannica igen!
sålde sitt hus med hjälp av Jannica Johansson en del av MOHV Haninge