Sofia Branting
Sofia Branting är mäklare på MOHV Haninge
.Sofia Branting har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Sofia Branting har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 176 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Branting har haft 53 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Alla spännande möten med människor i olika åldrar, olika nationaliteter och personligheter.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är noggrann, lyhörd och målmedveten. Inget ska falla mellan stolarna. Både köpare och säljare är lika viktiga och ska känns sig trygga genom hela affären!
Hur ser din drömbostad ut?
Jag har sett många drömhem under åren men jag skulle önska mig ett miljövänligare hem! Gärna i form av ett passivhus med smart sortering, solceller på taket och inrett enbart med begagnade och återvunna möbler.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag älskar E-type och läppglans av ett specifikt märke som jag beställer i mängder av vänner i USA.
2022-03 - 2023-02
176 omdömen om Sofia Branting
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Sofia var från start väldigt trevlig och hjälpsam. Hade jag frågor hjälpte hon mig att ta reda på svaren direkt. Kände mig trygg i att ha henne som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Jätte trevlig bemötande av en erfaren mäklare
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
blev kontaktad och det visar på intresse och att Sofia hade intressenter redan från början.
var proaktiv i sitt arbete och informerade när det hänt något. -
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Driven kunnig mäklare som gör allt för att försäljningen ska bli så bra som möjligt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Lyhörd för säljarens önskemål och kunnig om marknaden samt området.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Vi är så nöjda med vår mäklare Sofia. Hon är engagerad och väldigt bra med sina kunder och man får snabbt svar på eventuella frågor under processen.
Rekommenderar verkligen Sofia till alla som går i säljtankar. -
köpte en tomt med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Trevlig, hjälpsam. Allting funkade jättefint.
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Väldig Effektiv och kunnig .
Hon haR hela tiden informerat oss opm utveckligen avärend -
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Vi har varit nöjda med köpprocessen
köpte sitt hus med hjälp av Sofia Branting en del av MOHV Haninge
Ärlig,kunnig, snäll, punktlig och bra