Möller Bil Uppsala

Kungsgatan 103, 753 18 Uppsala — Visa karta

2.2 i betyg av av 5 omdömen
 
Möller Bil är en återförsäljare av Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda samt Volkswagen Transportbilar. Våra säljare är experter på respektive märke och vi har alltid ett stort antal nya bilar i lager för omgående leverans.

Läs vad 5 kunder tycker om Möller Bil Uppsala

 • BJÖRN L

  2020-07-21

  Spontant omdöme
  BJÖRN L skrev om Möller Bil Uppsala
  VARNING UNDVIK! Det är ett lurendrejeriföretag! Leasade en bil, som hade ett fel på återlämningsslutbesiktningen, och plötsligt ett till, som jag då bestred eftersom de borde ha meddelat oss tidigare, så att jag kunnat ta det på försäkringen. När fakturan kom hade de upptäkt 9 fel (!) och ville att jag skulle betala 54 ksek (!) med gamla foton från redan åtgärdade och godkända skador, samt nya foton från 2 veckor efter slutbesiktningen. Har givetvis polisanmält händelsen för bedrägeri. Det verkar vara inbyggt i deras affärsmodell att systematiskt lura folk - har fått höra flera referenser från andra och ledningens respons tyder på detta. Den här typen av aktörer underminerar vårt samhälle, så låt oss alla hjälpa till att försöka få bort dem! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Lindholm Bil AB
  4.6 / 5 i betyg — 95 omdömen
  Badge2020
  "Köpte en bil, bilen hade legat ute till försäljning på blocket och där var det en viss felinformation som man vart informerad om när man kom"
 • 2019-06-25

  Spontant omdöme
  Jerker D skrev om Möller Bil Uppsala
  Dyr service och en kundmottagning som är svår att nå via telefon.

  6600:- för en service på Polo -16 med 3200 mil på mätaren som enligt offerten skulle kostat strax över 5700:-. 2100:- bara i kostnad på tändstiftsbyte. 570:- för att byta pollenfilter som tar 2 minuter. 800:- tar man ut på ett bräde i felsökningsavgift när man ”felsöker” koppling genom att trampa på pedalen och avläsa felkoder som ändå normalt ingår i servicen. Detta trots att befintlig garanti finns kvar.

  Ska ändå ge dem lite beröm i och med att servicetekniker ringer upp och diskuterar föranmälda problemen med AC:n som blåser in fuktig luft. Detta kunde de ha tagit 3000:- i felsökningskostnad, men tog bara 75:- för. Likaså så ”bjöd” de på torkarblad.

  Kommer kontakta dem vid nästa service då garantin löpt ut, men givetvis jämföra priser på annat håll.

  Deras försvar är att det ingår Mobilitetsgaranti som jag kan köpa på annat håll för 300:-/år och som också även ingår på många andra billigare verkstäder. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-03-10

  Spontant omdöme
  Johannes a skrev om Möller Bil Uppsala
  Toppenbra! Jag köpte min Audi A6 hos Möller Bil och även gjort service hos Möller med både denna och tidigare bilar. Toppenbra service och trevlig och tillmötesgående personal. Kan varmt rekommenderas. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Haninge Bilpark
  4.7 / 5 i betyg — 833 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Bra, trevligt, proffsigt och tryggt! Jag köpte en begagnad Volvo från Haninge bilpark som såg fin ut, och vid en närmare inspektion efter"
  Leo Alexander B
 • Andreas A

  2014-10-13

  Spontant omdöme
  Andreas A skrev om Möller Bil Uppsala
  Ringde under lördagen på en bil som jag var väldigt intresserad av, jag ville veta lite mera samt att jag erbjöd mig att åka direkt (har 3 timmar till Uppsala), men ingen hörde av sig.
  Ringde igen under på måndagen efter lunch och frågade varför ingen hört av sig, de bad om ursäkt samt förklarade att bilen var såld.

  Tycker det är ytterst dålig service! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-02-11

  Spontant omdöme
  Ulf S skrev om Möller Bil Uppsala
  Opersonligt och dåligt resultat. Lämnade in bilen på felsökning av ljusreglaget på en Polo. De hittade inget fel, tog 800:- för besväret och batteriet var tomt när jag skulle köra därifrån! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carson Sverige
  4.5 / 5 i betyg — 629 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät"
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco