Nordiska Drömhus

BREVIKSVÄGEN 131, 135 69 Tyresö — Visa karta

4.1 i betyg av av 8 omdömen
Välkommen till Nordiska Drömhus!

Vi bygger unika hus som alltid är i harmoni med omgivningen och skapade genom ett nära samarbete med arkitekten och kunden. Därför har vi inga färdiga planlösningar eller koncept utan garanterar originella, exklusiva och funktionella hus. Självklart fokuserar vi på låga driftskostnader och minimalt med innehåll.

Vi brinner verkligen för husbyggen och har många års erfarenhet av byggbranschen. Dessutom utför vi projekt som innefattar tillbyggnad, ombyggnad eller totalentreprenad. Besök vår hemsida för att kolla in tidigare arbeten eller kontakta oss så berättar vi mer!

Läs vad 8 kunder tycker om Nordiska Drömhus

 • 2019-04-23

  Spontant omdöme
  Sanna K skrev om Nordiska Drömhus
  Skulle gjuta 80kvm altan runt vår pool. Resultat blev ej bra, firman skulle göra om jobbet men har 3 år senare fortfarande inte färdigställt gjutningen. Fruktansvärt oseriös, kan dessvärre inte rekommendera detta företag till någon. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  M5 BYGG AB
  4.8 / 5 i betyg — 113 omdömen
  Badge2020
  "Vi anlitade M5 för renovering av både kök och badrum och har känt oss mycket nöjda från start! M5 har varit väldigt lyhörda när vi stött på"
  Rebecka P
 • 2016-05-19

  Spontant omdöme
  Magnus J skrev om Nordiska Drömhus
  Jag är mycket nöjd med resultatet av mitt fritidshus som Henka & Co har byggt med passivhusstandard. Byggprocessen har gått väldigt smidigt och vi har haft så gott som daglig kontakt under hela byggtiden (ca 7 månader) och Henka har varit ett stort stöd och bollplank för mig med sin långa erfarenhet och stora kunnighet. Han har också bra kontakter med kommunen och har tagit ett helhetsansvar som varit mig till stor hjälp som inte har någon erfarenhet av att bygga hus.
  Henka har varit mycket engagerad från början till slut och vill leverera en slutprodukt som kunden är nöjd med.
  Han har löpande kommit med smarta och snygga förslag på olika utmaningar som dykt upp under byggtiden. Jag kan varmt rekommendera Byggteamet från Nordiska Drömhus. Tack ! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-04-26

  Insamlad av företaget
  Catharina Q skrev om Nordiska Drömhus
  Vi är fantastiskt nöjda med resultatet, och Henkas erfarenhet gjorde att han hade många bra egna förslag. Dock tyckte vi att det var ett otroligt påfrestande samarbete, och det fanns också väldigt lite förståelse för den administration som krävdes iom att det var ett bygglovspliktigt ärende. Vi fick det fint på nedervåningen, och det är det viktiga nu i efterhand. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  DEKÅ Entreprenad AB
  4.7 / 5 i betyg — 140 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var e"
 • 2015-04-20

  Insamlad av företaget
  Aran W skrev om Nordiska Drömhus
  Nordiska Drömhus build a custom-made outdoor circular pool for us, in our garden, as well as completing the associated changes and repairs to the house, and groundwork.
  As a custom project, it required a lot of specially formed work, to achieve the circular form of the pool, and to make the various features work, such as the circular roof, external waterfall, pool jet for swimming against, outdoor shower area, slate stonework with inbuilt lighting
  The Nordisk team were both imaginative and diligent in creating and completing the project. They were skilled at very many different tasks, and were efficient, and I would highly recommend them. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-04-15

  Insamlad av företaget
  Josef D skrev om Nordiska Drömhus
  Kunniga och kreativa med bra förslag på lösningar. Mycket fint slutresultat. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  LPT Construction AB
  4.3 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten ä"
 • 2015-04-14

  Insamlad av företaget
  Svante H skrev om Nordiska Drömhus
  Byggtjänster, mark bygg mm.

  Bra resultat på bygget. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-04-14

  Insamlad av företaget
  Dag S skrev om Nordiska Drömhus
  Fick hjälp av Nordiska Drömhus att renovera och bygga ut sommarstuga på mindre ö iskärgården. Är mycket nöjd med bolagets engagemang, skicklighet, kreativitet att hitta lösningar på svåra problem samt fina känsla för att skapa vackra lösningar.dessu4om utan de dröjsmål som man så ofta annars upplever i byggprojekt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Jf Måleriteam
  4.8 / 5 i betyg — 150 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi hade JF Måleriteam här i veckan. De spacklade och målade tak och väggar i vår hall och i vårt kök. Vi kan verkligen rekommendera dem. Jä"
  Ulrika Angelika S
 • 2015-04-13

  Insamlad av företaget
  Jones H skrev om Nordiska Drömhus
  Nordiska Drömhus formade verklighet av våran familjs vision 2014.
  Vi kontaktade Nordiska drömhus som hjälpte oss med allt från ritningar, bygglov till verklig produktion av våran tillbyggnad.
  Under tillbyggnadsprojektet som löpte i ca 3-4 månader bemöttes vi av proffsiga hantverkare med en ”kunden först” inställning.
  Projektledare Henri Intonen höll oss uppdaterade från dag 1 med status som fick oss att känna oss trygga. Han kom även med förbättringsförslag till våra idéer då vi inte är lika vana att tänka "steget längre".
  Nordiska drömhus var alltid på plats vid avtalad tid och var lojala med att leverera efter tidsplan. De visade även hänsyn till vår situation som småbarnsföräldrar.
  Jag Jones Hedlund kan verkligen rekommendera att anlita Nordiska Drömhus till era drömplaner! Jag kommer definitivt att anlita Nordiska Drömhus vid nästa byggprojekt! Läs mer
  gillar detta

Bästa byggföretagen i Tyresö:

3.7 i betyg av 39 omdömen
NIKLAS B NIKLAS B tycker:
“Vi har använt Hjälper flera gå...” Läs mer
4.9 i betyg av 12 omdömen
4.9 i betyg av 10 omdömen
4.5 i betyg av 2 omdömen

Karta

Kategorier