Var där söndag kväll drive in ca 21.30.. Killen som svarade lät trött och sa att det var minst en 15 min vänte tid på maten .. då jag frågade varför & finns det nått annat som är klart så svarade han inte ! Jag hoade och tillslut kom en jätte otrevlig tjej som skrek att dom inte har nån personal -thats it ! Ingen ursäkt eller nått !! Kommer aldrig besöka Nyköpings Max igen
Max Burgers AB
3 omdömen om Max Burgers AB
Jag har varit där tidigare, ätit och varit nöjd, men den här gången var det en stor besvikelse – både för mig och mina gäster. Tre av oss beställde sallad. Två av mina vänner tog räksallad, och fick in en liten portion sallad med några få räkor – utan ägg. Efter en stund lade vi märke till att andra gäster fått två ägghalvor på sina sallader. När mina vänner frågade servitrisen om detta sa hon: "Jaha, vill ni ha det?" och de svarade: "Ja, gärna." En stund senare kom hon tillbaka – med två ägghalvor totalt, alltså ett ägg som de skulle dela på. Detta trots att andra gäster fått ett helt ägg var. Jag skämdes över att ha bjudit mina vänner till en restaurang där man blir behandlad så – särskilt i den här prisklassen. Jag beställde biffsalladen – och det var ett skämt. Lite sallad, knappt någon dressing, en tunn köttbit på knappt 60 gram, samt en sparris som var delad i tio små bitar. Dessutom saknades de gröna bönor som stod med i menyn. Min man tog en Reuben Sandwich. Förutom att köttet var segt och smaklöst, så saknades även surkålen – han var tvungen att be om det. Jag är otroligt missnöjd med besöket och skäms över att ha bjudit in folk dit. Det kommer jag aldrig att göra om.
Max, en nationell hamburgekedja som alla känner till. Inte så mycket mer att säga än att det är fräscht och trevligt på denna location, relativt nybyggt. Vissa gillar McD, vissa Max och andra BK. Max är det bästa i Nyköping just för tillfället inom den här kategorin mat. Ganska liten parkering men lyckas alltid hitta en plats. Även Drive thru om man känner för det.
Snyggt och fräscht! Orginalmålet är lika gott där som på alla andra Max i hela Sverige. Men att äta hamburgare är ingen jättebillig historia nuförtiden tyvärr. Att kaffe ingår är ju ett plus, men det förvandlas snabbt till ett minus då det smakar mer som jord. Och vems idé var det placera sopporna i den minimala glas-entrén så det bokstavligen luktar skit varje gång man går in och ut?
Toppengott och fantastiskt bra service hit ska du gå varje dag i veckan!