Väldigt märkligt frisörbesök! Jag blev uppropad, men frisören hälsade inte utan gick bara iväg med mig i hasorna. Hon frågade om jag ville tvätta eller bara skölja håret, trots att det var synbart smutsigt. När hon skulle klippa mitt halvlånga hår la hon benan väldigt snett, trots att jag alltid har mittbena och den lägger sig naturligt så. När jag försiktigt påpekade det sa hon att det inte spelade nån roll (!). Hon noterade att jag har väldigt torrt hår, vilket jag vet att jag har. ”Håret är VIKTIGT”. Jag försöker skoja...
3 omdömen om Olle & Marie Hudvård
Olle & Marie Hudvård
Alltid lika trevligt att komma till Mona Hon är duktig och omtänksam. Och dessutom kul. Jag känner mig så fin, när jag går därifrån.
Olle & Marie Hudvård
Urusel servicekänsla och arroganta frisörer. Det blir mitt första och sista besök.
Olle & Marie Hudvård
Jag har provat två olika frisörer på Olle & Marie och var tyvärr missnöjd båda gångerna. Den ena fönade inte ens håret efteråt och man fick inga produkter i håret.
Jag har upplevt Care of Skin som mycket proffsiga och snabba vid beställningar av varor. Det känns som de är mycket måna om sina kunder. Anne