Ormesta Bil & Lastbilservice AB

Hjälmarvägen 75, 702 86 Örebro — Visa karta

3.7 i betyg av av 3 omdömen
 

Läs vad 3 kunder tycker om Ormesta Bil & Lastbilservice AB

 • 2012-02-14

  Spontant omdöme
  Jorma K skrev om Ormesta Bil & Lastbilservice AB
  En riktig toppenverkstad. Mkt duktiga bilmekaniker som kan fixa det mesta. Man skall inte bli lurad av att verkstaden ser lite ut som en "Macken" (TV-serien). Jag har servat och lagat genom åren bl.a Mercedes (med mycket avancerad elektronik)och kan verkligen rekommendera Ormesta Bil. Våra släktingar har haft och har också sina Volvo, Golf, taxibilar på service där. Vi är tacksamma för att Ormesta Bil finns med sin goda service, kunskap, bemötande och rättvisa priser. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Tornby
  4.9 / 5 i betyg — 36 omdömen
  Badge2019
  "Blev väldigt professionellt bemött av Fahdi på Speedy. Hög nivå på såväl service som kvaliteten på arbetet. Kan inte annat än att lämna mina"
  Christian P
 • 2009-07-30

  Spontant omdöme
  John B skrev om Ormesta Bil & Lastbilservice AB
  Jag rekommenderar varmt Ormesta Bil & Lastbilsservice!! Jag tycker att man blir mycket trevligt bemött av personalen. Arbetet med att få bromsarna att fungera korrekt utfördes på bästa möjliga sätt till ett bra pris. (Något som en annan verkstad i närheten inte alls lyckats med efter många timmar och dyr kostnad.) Så jag har fullt förtroende för Ormesta Bil & Lastbilsservice och är ytterst nöjd med deras arbete.
  J. Läs mer
  gillar detta
 • 2008-11-27

  Spontant omdöme
  Johan V skrev om Ormesta Bil & Lastbilservice AB
  Överskred överenskommet pris ordentligt, med mycket dålig förklaring. Överenskommet 1000 kronor (för att byta en trasig spolarmotor) blev tokhöjt, på grund av att de fick byta spolarmotor! Allt var klart och tydligt innan verkstadsbesöket, bilmärke, bilmodell och anledning till verkstadsbesök . Det sättet jag sedan blev bemött på, när jag påpekar bristen på logik i prisökningen, var förnedrande, med kaxiga pikar, och undvikande av ögonkontakt, gav mig känslan av medvetet lurendrejeri, istället för missförstånd..

  Löftet om ett billigt pris, var avgörande i mitt val av bilverkstad, jag valde bort två annars billiga bilverkstäder, för att besöka dessa superhjältar.

  Man ska hålla vad man lovar! (kommer gå vidare med ärendet)


  -----

  Svaret jag fick här var inte alls något bättre.. Jag gick dit för byte av spolarmotor! Jag berättade om spolarmotorn som prioritet 1, och vi diskuterade bytet av den, innan vi pratade om dämpare.. Totalpriset var sagt 1000kronor, dels i telefon, och sedan också på plats..

  Om jag skulle få en ursäkt för att det handlat om missförstånd, skulle jag godta den! (kanske inte med ett leende, men jag skulle släppa detta) Men, den vägen skulle tydligen inte gå..

  Totalpriset jag fick betala har jag egentligen ingen åsikt om, men det var 500 över vad jag var garanterad hos andra firmor (bla. Mekonomen mm. med väntetid dock, men spolarmotor + dämparbyten).. 500 är lite för vissa, men mycket för mig just då.
  Snälla vänner på Ormesta bil.. Ni tog ut huvudprodukten ur överenskommelsen, och tog extra betalt för den? Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Eskilstuna
  4.6 / 5 i betyg — 150 omdömen
  Badge2020
  "Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!"
  AGNETA SOFIA L

Bästa Bilverkstäderna nära Ormesta Bil & Lastbilservice AB:

4.8 i betyg av 449 omdömen
Roger O Roger O tycker:
“Mycket bra service, trevlig pe...” Läs mer

Karta

Kategorier