Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Paradis Bilar AB

Paradis Bilar AB

4.7

Paradis Bilar AB har i mer än ett decennium hjälpt kunder att hitta rätt bil genom att kombinera hög kvalitet, förmånliga priser och förstklassig service. Företaget har byggt upp ett starkt rykte som en trygg och välrenommerad bilhandlare. Tack vare sitt breda sortiment av fordon och sitt genuina fokus på kundnöjdhet har...

7 omdömen om Paradis Bilar AB

Gun A B
Skrev om Paradis Bilar AB

Jag köpte en bli som krånglade lite, åkte förbi Paradis och direkt tog han bilen, åkte till en verkstad som genast fixade problemet. Tack! Jag rekommenderar verkligen Paradis bilar!

Emil S

Ärliga och medgörliga. Väldigt nöjd med min upplevelse /Emil

Noori A
Skrev om Paradis Bilar AB

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Paradis Bilar AB. Personalen var väldigt hjälpsam genom hela processen och tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor. Jag kände mig väl omhändertagen och aldrig stressad i mitt beslut. Dessutom var de alltid trevliga och professionella, vilket gjorde köpet av min bil till en smidig och positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Paradis Bilar till alla som letar efter en pålitlig bilhandlare med riktigt bra kundservice!

Gun B
Skrev om Paradis Bilar AB

Väldigt nöjd med bemötandet på Paradis Bilar AB. Fick bra information och det köpet gick smidigt. Bilen var ännu bättre än jag tänkt. Gun

Kent L
Skrev om Paradis Bilar AB

Jättenöjd med Paradis Bilar AB. Fick förtroende direkt och allt gick väldigt smidigt. Bilen var som jag tänkte mig/Kent

Amir Hossain T
Skrev om Paradis Bilar AB

Proffsig service och genuint vänliga människor

Harry Trajan Z
Skrev om Paradis Bilar AB

Paradis bilar i Strängnäs är kanske litet men så jävla service inriktad känns som du köper bilen av din bästa vän. Jättenöjd med en BMW X1 personal jättetrevlig fick provköra själv med min tjej. Så allt gick jättesmidigt erbjöd 1års garanti på motor växellåda för 4000kr tog det för säkerhetsskull. De hade oxå en nice Audi SuV men blev BMW. Ha det bäst till personal på Paradis Bilar