Alla kategorier Restaurang Örebro Örebro Pitcher

Pitcher

Engelbrektsgatan 10, 702 12 Örebro — Visa karta

3.9 i betyg av 9 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 9 kunder tycker om Pitcher

 • gustav a
  gustav a skrev om Pitcher
  Bästaste pub-kedjan i staden. .
  gillar detta
 • Jesper K
  Jesper K skrev om Pitcher
  Riktigt, riktigt bra och matiga hamburgare. Rekomenderas till den som vill ha en hamburgertallrik som känns mer som en måltid och mindre som en tallrik snabbslask.
  gillar detta
 • bertil w
  bertil w skrev om Pitcher
  Trevligt bemötande,bra mat,goda plocktallrikar,
  samt hyfsade priser.
  gillar detta
 • Sophie L
  Sophie L skrev om Pitcher
  Pitchers är ett mysigt ställe, med snygg inredning, trevliga människor och god mat. Det är trevligt att sitta där och bara ta något att dricka, eller kanske äta, eller bara hänga med sina vänner och titta på bra sport. Det är mitt i centrum så det är nära och bra till allt annat om man ska fortsätta på en pubrunda. Personalen är trevlig som sig bör och du kommer inte satt gå därifrån på dåligt humör.
  gillar detta
 • Emma I
  Emma I skrev om Pitcher
  Jättemysigt, härligt och charmigt uteställe/pub mitt i örebro som framför allt riktar in sig på sport och klassas som en sportbar då den visar de flesta och de viktigaste matcherna i de mesta sporterna. Men självklart funkar stället minst lika bra för icke sportintresserade. Dess mysiga läge mitt emot slottet gör det till ett optimalt förfestställe både på sommaren och vintern med dess engelska charmiga inrednig. Stället är även känt för sina fantastiska hamburgare som är ett måste om man besöker Pitchers!
  gillar detta
 • Johanna N
  Johanna N skrev om Pitcher
  En pub som har det mesta. En välsorterad bar, välplannerade bord med sköna soffor. God pubmat och en härlig uteservering med utsikt mot slottet och svartån. vill man ha ett bord på uteserveringen under sommartiden behöver man vara där tidigt. Priserna är också väldigt bra. Dock är inte vakterna alltid så hårda på åldersgränserna då jag träffat på underåriga där inne ett flertal gånger.
  gillar detta
 • Emma R
  Emma R skrev om Pitcher
  Ett riktigt trevligt ställe med stort ölsortiment i baren. Perfekt för en fotbollskväll med vännerna! Maten är ritkgit bra och hamburgermenyerna är jättegoda! Ett stort plus är den mysiga uteserveringen med utsikt över slottet och ån.
  gillar detta
 • Matilde M
  Matilde M skrev om Pitcher
  Helt ok krog , snygga killar. Vanliga priser, bra uteservering under sommaren.
  gillar detta
 • Kajsa G
  Kajsa G skrev om Pitcher
  En restaurang/pub som ligger vackert belägen med utsikt över Örebro slott och Svartån. Pitchers passar de flesta då du kan gå dit i flera olika syften, till exempel ger storbildskärmarna den sportinbitna chansen att ta en öl i goda vänners lag samtidigt som fotbollen (eller någon annan sport) rullar på skärmarna. Däremot måste det vara ett stort sportevangemang för att ljudet ska vara på. Inredningen är fin med trädetaljer och känslan är lite mörk och mysig. Puben är lagom stor, men det är ofta mycket människor där, vilket kan göra det lite svårt att få plats ibland. Uteserveringen är härlig att sitta på en skön sommarkväll och bara titta på folk som ständigt passerar förbi på trottoaren.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Engelbrektsgatan 10, 702 12 Örebro
Kategorier