Quality Städ & Flytt AB

Quality Städ & Flytt AB

qsf.se
  • Badge2026
4.5

Om QSF (Quality Städ & Flytt) Välkommen till QSF – din trygga partner för en enklare vardag. Vi specialiserar oss på professionella städ- och flyttjänster för både privatpersoner och företag i Uppsala med omnejd. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa lösningar med personlig service och full trygghet. Oavsett om du behöver...

15 omdömen om Quality Städ & Flytt AB

Sedan starten hos Reco 2026

Monica B
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Anlitade dem för flyttstäd. Kanon bra kom med kort varsel. Bra pris och verkligen duktiga. Både fastighetsägaren och jag berömde dem. Rekommenderar verkligen den

Ann-Charlotte Ö
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Medelmåttig städning, dålig fönsterputs. Duschväggarna flammiga så förmodligen inget bra medel har använts. Lite damm kvar så det var tur att lägenheten gick igenom besiktningen ändå.

Ayman H
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Jag är mycket nöjd med Quality Städ & Flytt AB. Företaget arbetade professionellt, effektivt och med stor noggrannhet genom hela processen. Personalen var trevlig, punktlig och visade hög servicekänsla. Arbetet utfördes med mycket god kvalitet och jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

Eric A
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Fantastisk service. Blev kontaktat om hur nyckel-överlämning skulle ske och allt var väldigt smidigt. Man fick verkligen värde för sitt pris. Lägenheten var som ny, allt från skåp till fönster. Lägenheten gick igenom slut-besiktning utan problem och jag är väldigt imponerad över priset och städningen.

Ildiko N
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Jag måste erkänna att det var inte jag som "kontrollerade"deras jobb men eftersom den nya ägare klagade inte mot städning då tror jag att dem var nöjda! 😃 Då är jag också nöjd.

Awaz R
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Hej! Jag är nöjd med Quality Städ & Flytt! De kom i tid och gjorde det jobb vi kommit överens om. De hjälpte mig med [flytt/flyttstädning] och allt flöt på smidigt från start till slut. Personalen var punktlig, trevlig och arbetet utfördes noggrant. Inget gick sönder under flytten och städningen blev godkänd utan anmärkning. Rekommenderas varmt!"

L2Bygg A
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Det gick snabbt att få kontakt, väldigt flexibla med tiden. Rekommenderar även till andra. Tack

Henrik N
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Första kontakten var ok, men det var väldigt svårt att få tag på dem. Både innan själva städtillfället men framförallt efteråt när jag sökte de för att åtgärda en skada som de orsakat. De genomförde två extra besök för att åtgärda detta (misslyckades första) men det tog tid och var till viss del motvilligt. Överlag okej, men nästa gång kommer jag välja ett annat företag!

Tora U
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Funkade smidigt och fick inga anmärkningar på städningen!

Jehad A
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Bästa service Snabb att svara vid behov

Karl G
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Funkade jätte bra! Dålig kommunikation dock

Mohammed A
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Jag hade en väldigt bra upplevelse med dem. Personalen var vänlig, hjälpsam och arbetade på ett professionellt sätt. De kom i tid och utförde jobbet snabbt och noggrant. Resultatet blev mycket bra och mina förväntningar uppfylldes helt. Grymt jobbat!

Julia A

Noggranna och snabba! Mycket nöjd!! Flyttstädet blev godkänd direkt👍🏼

Erik W
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Vi fick vår lägenhet flyttstädad av QSF i februari i år. Vid alla kontakter via telefon och mail/sms har vi blivit väl bemötta och fått de uppgifter vi önskat. Vi valde firman för det intryck vi fått, också av hemsidan och ett fördelaktigt anbud. Utförandet blev, enligt vår uppfattning, mycket bra och vår hyresvärd var nöjd med resultatet. Sammanfattningsvis en lyckad affär!

Oskar F
Skrev om Quality Städ & Flytt AB

Qsf var mycket professionella och service minded från sekunden vi tog kontakt till att deras städare kom hem till oss och blev klara. De dokumenterade städningen och ställde relevanta frågor, och åtgärdade även allt som vi bad om. Schyssta priser och tydliga direktiv så att vi inte kände oss förda bakom ljuset. Rekommenderar qsf starkt!